Şimdi Ara

Multiplayer Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2 oyun var bunları takas etmeyi düşünüyorum ama karar veremedim hangi oyunu alsam diye.Daha doğrusu oyun bulamadım.Bana multiplayeri sağlam olan 1-2 oyun önerebilir misiniz ?
    Önceden oynadığım oyunlar:
    -Modern Warfare 3
    -Pes 2012
    -Uncharted 3
    -FIFA Street
    -Mortal Kombat
    -Battlefield 3
    Bu oyunları daha önce oynadım.Dediğim gibi benim için önemli olan multiplayer.Max Payne 3 almayı düşünüyorum sizce yerinde bir karar olur mu Multiplayer'i açısından ?

Orijinalden alıntı: Untouchable-TR

Arkadaşlar elimde 2 oyun var bunları takas etmeyi düşünüyorum ama karar veremedim hangi oyunu alsam diye.Daha doğrusu oyun bulamadım.Bana multiplayeri sağlam olan 1-2 oyun önerebilir misiniz ?
    -Modern Warfare 3
    -Pes 2012
    -Uncharted 3
    -FIFA Street
    -Mortal Kombat
    -Battlefield 3
    Bu oyunları daha önce oynadım.Dediğim gibi benim için önemli olan multiplayer.Max Payne 3 almayı düşünüyorum sizce yerinde bir karar olur mu Multiplayer'i açısından ?

ben max payne 3 ü hikayesi için almıştım fakat multiplayerını çok beğendim. oyunu şiddetle tavsiye ederim

• Max Payne 3'ü hiç oynamadım ama battlefield 3 gayet güzel bir multiplayera sahip çoğu konulardada bahsettiğimi gibi ondan multiplayera sahip oyun şu anda dünyada yok ama sana şöyle bir şey söyliyeceğim max payne 3 FTP battlefield 3 fps savaş hisiyatı istiyorsan zaten fps'ye bakman gerektiğini biliyorsundur he tabi dediğim gibi max payne 3'ü oynamadım savaş hissiyatını ne kadar verir bilmiyorum iyimi kötümü ne de olsa iki oyun önerebilirsiniz demiştin fakat bu ikisini almak cebini yakar takas ettirenleri bulmak da zor olur

SHERLOCK FAN BOY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untouchable-TR

Arkadaşlar elimde 2 oyun var bunları takas etmeyi düşünüyorum ama karar veremedim hangi oyunu alsam diye.Daha doğrusu oyun bulamadım.Bana multiplayeri sağlam olan 1-2 oyun önerebilir misiniz ?
    -Modern Warfare 3
    -Pes 2012
    -Uncharted 3
    -FIFA Street
    -Mortal Kombat
    -Battlefield 3

Uncharted 2 DLC leri bedava UNC3 oynamışsın onuda oyna derim .

Ayrıca RED DEAD REDEMPTİON da hem single player , hem multiplayer çok güzeldir. Biraz Araştır RDR yi Güzel Oyundur ...
    7 yıl önce açıldı
    Oyun önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Fallout tarzı oyun önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.