Şimdi Ara

Mültecilerin alınma amacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle iç savaştır.Bakın suriyede iç savaş çıkaran cihatçı teröristleri hep soktular ülkemize.Üstüne afganlarıda aldılar.Bakın son yaşanan olaylara başladılar bile daha şimdiden.Türk halkında Atatürk'ün terbiyesi var.Birbirine karşı asla savaşmaz.Bu ya dışarıdan gelecek ne idüğü belirsiz kişilerle olur.Ya da halkı asilime ederek yani Türklüğü unutturup araplaştırarak.Bakın daha kaç yıl önce gençliğe hitabe kaldırıldı TC yazısı kaldırıldı.Dini eğitim sistemi yaygınlaştı.Din tüccarları cirit atıyor.Bakan oluyorlar.Türkiye'yi maalesef ki dincilik bitirecek.Atatürk çok uğraştı bunlarla ama işte vakti yetmedi.



  • yav he
  • Sınırdaki mayınları İsrail temizledi. Hükümetin işi. 1.5 yıl sonra iç savaş çıktı. Her taraf terörist kaynadı. Yapma mayınları temizleme demişti millet.

    Demografik yapıyı değiştirmek için ne idüğü belirsiz mülteciler alındı.

    BOP. Büyük İsrail.


    Yeterli bu kadar.

    Dibimizdeki iki ülkede iç karışıklık hat safhada. Bir ABD-İsrail'e bakıyorsun ne terör var ne yoksulluk ne açlık. Kim çıkartmış olabilir bunu? Belki işgal edecekleri bir oyun sahası daha istiyorlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 15 Mayıs 2017; 15:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerde okumuştum dünyanın en çok ajanı Türkiyedeymiş hatta acemi ajanlar tecrübe kazanmak için Türkiyede saha serbest eğitimi alıyolar gibi yabancı bi yazıydı.

    Bunlarında çoğunun suriyeli kılığında kimliğim yok diyip Türk vatandaşlığına alındığı yazılmıştı bunu yabancı basın bile biliyor ve uyuşturucu kaçakcılığından tutun organ mafyalarının en büyük deposu Türkiye olucak gibi gözüküyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İroniMan

    Bir yerde okumuştum dünyanın en çok ajanı Türkiyedeymiş hatta acemi ajanlar tecrübe kazanmak için Türkiyede saha serbest eğitimi alıyolar gibi yabancı bi yazıydı.

    Bunlarında çoğunun suriyeli kılığında kimliğim yok diyip Türk vatandaşlığına alındığı yazılmıştı bunu yabancı basın bile biliyor ve uyuşturucu kaçakcılığından tutun organ mafyalarının en büyük deposu Türkiye olucak gibi gözüküyor.

    Maalesef doğru. Bildiğiniz ingiliz,amerikan,yahudi tüm ajanların çoğu bu ülkede. Uyuyorlar sadece.

    Ülkenin hem Türk hem müslüman olması çok sıkıntıya sokuyor büyük emperyalist devletleri. Savaşta kendimizden eminsek onları yeneriz çünkü.

    40 kişiyle saray basan,40 kişiyle 700 fransız deviren milleten korkuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ülkenin etnik yapısını bozup insanları kışkırtmak için alındı. Ülkede karışıklık yaşansın bir yerde patlak versin diye.
    Suriye sınırı mayınlarının temizlendiği gibi yakın zamanda ermenistan sınırımızında mayınları temizlenmeye başlandı. Bakalım ordaki mayınların temizlenmesi ne gibi sorunlara yol açıcak bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.