Şimdi Ara

Mülteci Geri Kabulün Amacı Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
    madem giden kadar mülteci gelecek o zaman neden gönderiyoruz
    madem avrupa gönderdiği kadar geri alacak onlar niye bunu yapıyor.
    almanlardan dilencileri alıp yerlerine doktor falan mı vereceğiz
    yoksa tek amaç aynı mültecileri takas edip gelen parayı birilerinin bölüşmesi mi?

Nasııll??
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 19 Şubat 2017; 14:40:11 >

Sen bir mültecisin diyelim ki Türkiye'den Avrupa'ya kaçacaksın, hayatını riske atacaksın. Adam seni geri yollayacak senin yerine başka bir mülteciyi kamptan ülkesine alacak. E sen de aptal olmadığına göre başkasının avrupa'ya gitmesi için kendi hayatını riske atmazsın. Ayrıca bunu düşünemeyip bir kaç tane giden olursa da onun yerine daha kaliteli seçtikleri mülteciyi alacaklar.

Yani adamlar hem kazanıyor, hem kazanıyor hem de kazanıyor. Biz hep kaybediyoruz.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• çünkü türkiye avrupanın çöplüğü oldu. o çok sevdikleri osmanlının kapitülasyonları gibi.
    o çok sevdikleri osmanlı bunları görse yüzlerine bile tükürmezdi.
    not: atalarımızın mezar taşlarını suriyeliler pakistanlılar okur artık.

"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
  • Desmond kullanıcısına yanıt
    savaşı biz çıkarmadığımıza göre o zaman nijeryadan da alalım boko haramdan kaçanları filistinden gelmek isteyenleri alalım orda ölsünler mi dimi ama
    Türkiye Türklerindir
    Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Kardeşim bir şey soracağım o insanları orada bırakalım savaşta ölsün mü çoluk çocuk?

ülkeleri savaşta diye 5-6 milyon insanı biz mi beslemek zorundayız. mantığa gel
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Kardeşim bir şey soracağım o insanları orada bırakalım savaşta ölsün mü çoluk çocuk?

sen arap mısın doğruyu söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları alıp Türkiye'ye dağıtacaklar. Sonra bunlara vatandaşlık verecekler, al sana 3 milyon oy ve sana biat eden cahil halk... Ülkenin çıkarı? Tabiki düşünen yok, ne olursa olsun onların rant çarkları dönmeye devam etmeli.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.