Şimdi Ara

Mülteci adı altında ülkemi işgal ettirsem suç mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulgaristan'ı yönetiyorum

Bulgaristan nüfusu 7 milyon

Bulgaristan'a öyle yada bu şekilde 1.5-2 milyon 18-40 yaş arası Ortadoğulu erkek soksam ben yüce divanda yargılanacak gibi yada vatana ihanet suçu vs işlemiş oluyor muyum?

Çünkü savaş yapıp kaybedersin dersin kaybettim sıkıntı olmaz , topraklarının bir kısmını kaybedersin sıkıntı olmaz ama sizin bir şekilde kimliğinizi kaybediyorlar ise bu sıkıntı bence

1000 yıllık Türk devleti diyorlar , 1000 senede kaç ülke kurulmuş yıkılmış ama biz kimliğimizi vermemişiz

Ülkelerin orduları silahları uçakları tankları askeri vatanına yabancı sokmamak için nöbet tutar böyle yavaş yavaş ufak ufak Araplar Ortadoğulular tarafından ele geçirilsin diye değil ama değil mi?

Tamam bana oy verip beni seçenler bana bu yetkiyi vermiş ama ülkelerin anayasaları ve bazı kırmızı çizgileri yok mu?

Bakıyorum bizim Türkiye mesela Erdoğan'da ki yetki padişahta yoktu ki? Veziri bilmem nesi vardı bu nasıl iş hatta iş nasıl buraya geldi anlayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 11 Ocak 2024; 17:41:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene Bulgaristan'da yaşadım.

Elektrik faturaları beklenenden yüksek geldi diye hükumeti deviren halk seni muhtemelen yüce divana kalmadan yağlı kazığa oturturdu.

Tabi Türkiye'de milliyetçi geçinen siyasi parti bile 15 milyon mülteciyi getiren partiyle ittifak yaptığı için başımıza gelenler çok normal.

• 2 sene Bulgaristan'da yaşadım.

Elektrik faturaları beklenenden yüksek geldi diye hükumeti deviren halk seni muhtemelen yüce divana kalmadan yağlı kazığa oturturdu.

Tabi Türkiye'de milliyetçi geçinen siyasi parti bile 15 milyon mülteciyi getiren partiyle ittifak yaptığı için başımıza gelenler çok normal.

• Ülkede önce ahlak, sonra hukuk bitti.
    Ses çıkaranın sesi kesileli çok oldu,
    Sessiz kalmak bu milletin genlerinde yoktu ama,
    Dedim ya önce ahlak gitti diye, bu yüzden ortalık ahlaksız dincilerle doldu..
    Bu ahlak yoksunu dincilerin maalesef dini de, hukukuda sadece para oldu..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 mesaj yazılmış ama 23 öne çıkarma var keşke ben konu açınca da aynı kişiler benim konuyu öne çıkarsa

Asıl konu zaten milli devletlerde bunu yapamazsın halkın çoğu buna izin vermez mesajın birinde olduğu gibi yağlı kazığı oturturlar . Japonya Almanya Avusturya İtalya vs gibi ülkelerde bunu yapamazsın... Fakat Türkiye milli devlet olabilmek icin millileştirilmis bir topluluğa sahiptir 1915lede Ermeni Süryani nasturi ayaklanmasında ezidilerden çeteler bile oluşturulmuştu . Balkanlardan kafkaslardan rusyadan kaçanlar ,soykırıma uğrayanlarn yığıldığı bir bir coğrafya olmuştur Anadolu . Atatürk'te bu kaçkınlara siz Türksünüz demiştir milli kimlik oluşturmaya çalışmıştır Aslında bunların çoğu ne idüğü belirsiz insanlardı. Mum söndü yapan ezidilerden tut şeytana tapan zerdüstlere asker kaçaklarından tut hapishaneden salıverilenlere kadar her cins insan Anadoluda toplanmıştır. Atatürk bunlara milli eğitim ile adam ederim diye düşündü belli süre işler düzgün gitti ama 1960 darbesinde Yunan işgalini destekleyen vatan haini listesindeki adamın oğlunun yaptığı darbe ile yine 1915 dönemine dönüşün baslangıcı oldu. Tabii her zaman sadece kendi menfaatini düşünenler vardır . 1960 darbesini yapan adamı menfaat düşkünü CHP 'li bürokrasinin ve devalüsyon ile maasları eriyen askerlerin desteklemesi gibi günümüzde de menfaati için işgale göz yuman kimseleri bulmak zor olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Ocak 2024; 19:59:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akp yaparsa suç olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.