Merak ediyorum örnek ile açıklayayım Bulgaristan'ı yönetiyorum Bulgaristan nüfusu 7 milyon Bulgaristan'a öyle yada bu şekilde 1.5-2 milyon 18-40 yaş arası Ortadoğulu erkek soksam ben yüce divanda yargılanacak gibi yada vatana ihanet suçu vs işlemiş oluyor muyum? Çünkü savaş yapıp kaybedersin dersin kaybettim sıkıntı olmaz , topraklarının bir kısmını kaybedersin sıkıntı olmaz ama sizin bir şekilde kimliğinizi kaybediyorlar ise bu sıkıntı bence 1000 yıllık Türk devleti diyorlar , 1000 senede kaç ülke kurulmuş yıkılmış ama biz kimliğimizi vermemişiz Ülkelerin orduları silahları uçakları tankları askeri vatanına yabancı sokmamak için nöbet tutar böyle yavaş yavaş ufak ufak Araplar Ortadoğulular tarafından ele geçirilsin diye değil ama değil mi? Tamam bana oy verip beni seçenler bana bu yetkiyi vermiş ama ülkelerin anayasaları ve bazı kırmızı çizgileri yok mu? Bakıyorum bizim Türkiye mesela Erdoğan'da ki yetki padişahta yoktu ki? Veziri bilmem nesi vardı bu nasıl iş hatta iş nasıl buraya geldi anlayan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 11 Ocak 2024; 17:41:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim