Şimdi Ara

mükemmel süpürge LG 6820 237 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-vc6820nhtq-elektrikli-supurgevc6820nhtq.aspx?ref=akakce&v=1.38.1

aynı özelliklerde philips ve rowenta nın süpürgeleri 500 lira civarı işte öne çıkan özellikleri.
    hepa 13 filtre
    380W EMİŞ GÜCÜ
    9 Metre kablo uzunluğu
    78 db ses seviyesi
    fiyat 240 tl
    ben bu süpürgeyi hızlı aldan 205 e başkasına almıştım. kendime e-reyondan 240 aldım. çünkü ithalatı dumuş yeni mal girmeyecekmiş LG ye telefonla sordum. bence kaçırmayın...
    not : 2 yıldır süpürge araştırıyorum. donanımhaber deki bütün forumları okudum. bu süpürgeden daha iyileri dyson- phlisps ve rowentanın filtre yi kendisi temizleyen modelleri örneğin philips 9225 gibi. veya nilfısk (torbalı isetrseniz tabi) ama bunların tamamı da daha pahalı

• toz kapasitesi 1.5 lt biraz küçük roventa markası olsaydı alınabilirdi.
    Sonra Dyson a yönlendim ki benzer sıkıntılar onun içinde geçerliydi.
    En son bu videoyu gördüm.
    http://www.youtube.com/watch?v=Zi6To3NFh1o
    Gittim MediaMarktta inceledim. Emiş kısmına avcunuzu koyup makinayı yukarı kaldırabiliyorsunuz. Ses seviyesi gayet düşük ayrıca 40-TL gibi bi farkla kendini temizleyen modelini alabiliyorsunuz. Fiyatıda 570TL ydi.

Ben bir düşük modelini kullanıyorum. Ben alırken bundan görseydim süper olurdu yıkanabilir hepa 13 ve bu emiş gücü süper bir ikili. Çöp kutusu küçük o da kendisinin küçük olmasından.
  • Evimisterden Rowenta RO5822 silent force Extreme süpürgeyi 189TL ye almıştık birkaç hafta önce. 5litre toz torbası, hepa12 filtre . Bu yılın en iyi süpürge fırsatıydı sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-philips-fc-9081-fiyati,064944.html

Ayrıca çok sessiz çalışıyor 2000 watt a getirince bile, annemin eski rowenta 800 watt makinasından yarı yarıya sessiz diyebilirim. Hem toz torbası da 3 litre. LG elektrikli süpürgede çok bilinen bir marka değil ihtiyacınız varsa Philips alın bence

Mak. giriş gücü: 2000 W
    IEC giriş gücü: 1800 W
    Maks. emiş gücü: 400 W
    Hava besleme: 40 l/s
    Vakum: 30 kP
    Elektrikli süpürge spesifikasyonları
    Gürültü seviyesi Lc IEC: 78 dB
    Elektronik güç kontrolü: Var, cihaz üzerinde
    Boşaltma filtresi: HEPA 13 yıkanabilir filtre (FC8038)
    Toz torbası türü: s torbası (FC8021)
    Toz torbası dolu göstergesi
    Tüp: Metal vernikli teleskopik boru
    HEPA AirSeal
    Toz torbası kapasitesi: 3 l
    Ek: Düğmeli bağlantı ünitesi
    Clean Comfort Cassette toz torbası
    Taşıma kolu: Üst ve ön kısım
    Kordon uzunluğu: 8 m
    Tekerlekler: Kauçuk tekerlekler
    Faaliyet yarıçapı: 11 m
    Park etme/saklama yardımı
    Aksesuarlar:Başlık: Üçlü aktif başlık
    Aksesuarlar: Aralık başlığı ve küçük başlık
    Aksesuar saklama: Boru klipsi

• quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Normalde ihlasın modelini düşünüyordum.
    Hem pahallı olması hemde temizlik sonrası makine temizliği kısmından dolayı vazgeçtim gibi.
    Gittim MediaMarktta inceledim. Emiş kısmına avcunuzu koyup makinayı yukarı kaldırabiliyorsunuz. Ses seviyesi gayet düşük ayrıca 40-TL gibi bi farkla kendini temizleyen modelini alabiliyorsunuz. Fiyatıda 570TL ydi.

Hocam videoyu izledim. Yanlış yönlendirme var videoda onu söyleyeyim.

Dyson süpürgenin halı başlığı ile dal çekmeye çalışmışlar. Düz zemin başlığı ile denememişler.

Ayrıca Bosch'u bahçe temizliğinde yaprakları, tahta kıymıklarını temizlemek için kullanacaksanız iyi, fakat evde tozuma olmasın, temizlik yaptıktan sonra ferah bir hava olsun diyorsanız da Dyson uygundur.

Tabi o kadar paraya değer mi onu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 5 Eylül 2012; 8:13:28 >

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Normalde ihlasın modelini düşünüyordum.
    Hem pahallı olması hemde temizlik sonrası makine temizliği kısmından dolayı vazgeçtim gibi.

Hocam videoyu izledim. Yanlış yönlendirme var videoda onu söyleyeyim.

Dyson süpürgenin halı başlığı ile dal çekmeye çalışmışlar. Düz zemin başlığı ile denememişler.

Ayrıca Bosch'u bahçe temizliğinde yaprakları, tahta kıymıklarını temizlemek için kullanacaksanız iyi, fakat evde tozuma olmasın, temizlik yaptıktan sonra ferah bir hava olsun diyorsanız da Dyson uygundur.

Tabi o kadar paraya değer mi onu bilemem

Dyson ım olmadığından fırça kısmında haklı olabilirsiniz.
    Ayrıca youtube da dyson vs yazınca diğer markalar kendine referans yada rakip olarak dyson ı aldıklarına göre ve siklon teknolojisi, sör ünvanı ve sayısız patent sahibi olduğuna göre dyson kötülemek zor.

Bosch u yerinde inceleme fırsatım oldu. Makine emiş gücü gayet iyi. Ayrıca hava çıkışına sarı ışık tuttuğumda herhangi tozuma yapmadı.
    Filtre tıkandığında otomotik temizleme yapması makine ısındığında otomatik kapanmasıda bence artıları.
    Tek sorun denediğim makina kabloyu çok zor sarmıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.