Şimdi Ara

###Mükemmel Fıkralar###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birgün adamın biriçölde giderken devesini kaybediyor. Adam perişan ve suzuz bir biçimde ilerlerken bir galeri görüyor. Galeriye gidiyor içeride birsürü devenin olduğunu görüyor ve galeri sahibinden kaliteli bir deve istiyor. Deveyi alıp gaeriden çıkarken adamın aklına birşey geliyor ve sahibine dönerek soruyor:
    -Bu deve nasıl gider? diyor sahibi cevaplıyor:
    -Oh be deyince gider, diyor. Alıcı:
    -Peki nasıl duruyor, diye soruyor.Sahibide:
    -Allah'ım sen beni kurtar deyince duruyor, diyor
    Adam deveyi alarak galeriden çıkıyor .Belli bir süre gittikten sonra ileride bir uçurum görüyor ve nasıl durduracağını unutuyor.Deve tam uçurumun kenarına geldiğinde:
    -Allah'ım sen beni kurtar dşyor ve deve zınk diye duruyor. Ve arkasından adam:
    -Oh bee,diyor...

bundan sonrakilerde yazım kurallarına dikkat etmiycem

___________________________________________________________________________________

ŞİMDİ AMUDA KALKIN
    adamın biri hayatı boyunca küfür etmiş sonunda adam ölmüş adamı cezalandırmak için cehennemin ceza odalarında zebaniler tarafından dolandırılıp sorular soruyolarmış 1. oadada yanan insanlar 2. odada kesilenler ... devam ederken bizimki korkmuş hiç birini sitememiş. En son oda ise yarı beline kadar b*ka batırılmış insanlar ve ağızlarında birer sigara cezalarını çekiyolarmış. bizimnki hemen işte işte beni buraya koyun demiş. neyse aradan 15dk geötikten sonra zebaniler gelmiş ve -yeter artık dinlendiniz şimdi amuda kalkın demiş...

___________________________________________________________________________________

ÜÇ KEZ
    ava çıkmış adam başına gelenleri anlatıyormuş: ormanda ilerlerken karşıma kocaman bir ayı çıkmazmı ? çifteyi doğrultacak vakit yok! silahı bi kenara attığım gibi başladm kaçmaya. fakat ayı peşimde ! benden hızlı koşuyor. bir ara ayının sıcak nefesini ensemde hissettim o kadar yaklaşmıştı.derken ayağı kaydı, yere düştü fırsat bu fırsat tabana kuvvet arayı açtım ama ayı toparlandı kalktı, bana yetişti.yine nefesi ensemde...Pençesini uzatsa omzumdan yakalaytacak.allahtan tam o sırada yine ayağı kaydıyere düştü.talih bana gülüyor!hızımı arttırabildiğim kadar arttırdımyeniden arayı 500m kadar açtım.tanrı sizi inandırsın arkadaşlar ayı yine bana yetişti.yine nefesi ensemde şansa bakın...ayının tekrar ayağı kayıp yere düşmezmi?serüveni dinleyenlerden biri dayanamamış:-sende çok yürekliymişsin kardeşim!hayvan bana 3defa nefesi enseme kadar gelecek kadar sokulsa ayıptır söylemesi altıma ederim.avcı dönüp ters ters sözünü kesene bakmış -lafı karıştırma yahu! ayı üç kez neyin üstüne bastıda ayağı kayıp yere düştü sanıyorsun?

HAKEMLER BİZDE
    bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış.şeytanı çağırtmış:-cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelimmi ne dersin?- boşuna oynamayalım biz kazanırız demiş şeytan.-olurmu en iyi futbolcular bizdene akdarda kötü futbolcu varsa sizde demiş.Şeytan şeytanca gülümsemiş:_Ama bütün hakemler bizde...

ADIN NEYDİ?
    avcılar aralarına yeni katılan avcıyı sınamak isterler ve ellerinde bulunan av kuşları ile ilgili kitabı çıkartıp bir sayfa açarlar.bu sayfada bulunan kuşun gövdesini kapatıpbacaklarını acemi avcıya gösterirler cevap alamayınca diğer resme geçerler...Ondan da cevap alamazlar ve birkaç resimden sonra alaylı bir biçimde ''senin iyi bir avcı olman için daha çok çalışman lazım''deyince acemi avcı mahçup ve üzgün olarak aralarından ayrılırken diğer arkadaşlarından biri ''arkadaşım senin adın neydi?''deyince acemi avcı pantolonunu çıkartıp bacaklarını gösterir.

BİZEDE UĞRARDI
    Nasreddin hocaya dert yanıyorlar: _yahu joca senin karın çok geziyor. hoca:-olur mu canım o kadar gezse arada bir bizim eve de uğrardı.

BALIK
    Akvaryumda iki balık karşılaşmışlar biri diğerine:-balıkların hafızası iki saniyelikmiş duydunmu. diğeri:-ha?soruyu soran:-ne? bunun üzerine tekrar diğeri:-ha?

benim elimdeki kitaptan yazdım hepsini eğer daha önc verildiyse özür dilerim iyi gülmeler...

• İdare eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.