< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MÜJDE Türk Telekom Fiber Hızlanıyor!
-
-
nolmuş ne olmuş tt hızlanıyor muymuş benim daha 16 yı geçmiyor internet
_____________________________ -
2000 mbps mi çıkardılar yoksa ? yada upload 200 mbps olmuş link çalışmıyor
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
bağlantı bozuk
Leif_MaginnisyoutubeTing fiber optic network installation in Culver City California. Special thanks to assistance from Ting Internet, HP Communications, Latlong Infrastructure, @pdsconnect403 and @zion-communicationhttps://www.youtube.com/watch?v=ObM_bDnf9Lc_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
teşekkür ederim, TT böyle çalışsa 2 senede tüm ülkeye fiber çeker.. ama nerdeee
TT niye öyle çalışsın ? Büyük şehirler hariç ülkenin çoook büyük kısmında Türk Telekom halen tekel, 18 Mbit ADSL'i 800 liraya satıyorlar buna karşı çıkma şansımız var mı ? Başka çare var mı ? Fiber döşedikleri zaman yine aynı parayı veriyoruz, bu durumda niye yatırım yapsınlar ki ?
Şu an Türk Telekom'un Fiber çektiği yerler hep başka bir firmanın Fiber çektiği yerler, örneğin İstanbul'da Türknet GigaFiber gelen yerlere 2-3 ay içinde Türk Telekom da Fiber çekiyor, çünkü tekelliklerini kaybediyorlar ve insanların başka seçeneği oluyor.
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
çekmeyeceğini biliyorum hocam zaten çekse dedim... internetin gelişmemesinin en büyük etkeni türk telekom zaten
Max Cole Networkyoutube#10Gbps #SpeedTest #FastestInternet Testing Europe’s fastest internet — a full 10 Gbps fiber connection from Proximus in Belgium! Using my ASUS ProArt X570-Creator WiFi motherboard with a built-in 10 Gbps port, Cat7 network cable, and a 10 Gbps router, we push this connection to insane speeds. Gear Used: Cat7 Network Cable ASUS ProArt X570-Creator WiFi 10 Gbps Routerhttps://www.youtube.com/shorts/e93GSbStuM8_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt