Şimdi Ara

!!!MÜJDE!!! Bu gün itibari ile multivisionlar AÇILDI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
52.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ACİKO'larda multileri acıyor
  • peki bu yazdığınız cihazlar haricinde Nex& topfield cihazlarında açılmadımı
  • Next 8000 xcam ve Next 8000 plus'da açıldı.
  • hocam türk discovery i nerde buldun hangi pakette? ayrıca sunny1030 için yeni yazılım çıktımı bilgin varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

Arkadaşlar next 8000 xcam ile 25.11.04 de multiler çözüldü + turk discovery ve nba tv açık bilginize.
  • ARKADAŞLAR DİSCOVER TÜRKÇE. NBA. NTV PREMİER LİG. YUMATUNUN KASAIM AYI VERSİONUYLA ÇÖZEBİLİRMİYİZ.YADA NASIL ÇÖZERİZ.
    Bİ ARKADAŞ DÜN BANA BİR MODÜL GETİRDİ (DRAGON MODÜL)DEĞİŞİK BİR YAZILIMIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ İÇİNDE BU YAZILIMDA XPLUS,İNXTV,FREEX1-2,XDRAEM,V.S. KANALLARI ÇÖZDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ SİZCE DOĞRUMU,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantürk -- 30 Kasım 2004, 8:45:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cantürk

ARKADAŞLAR DİSCOVER TÜRKÇE. NBA. NTV PREMİER LİG. YUMATUNUN KASAIM AYI VERSİONUYLA ÇÖZEBİLİRMİYİZ.YADA NASIL ÇÖZERİZ.
    Bİ ARKADAŞ DÜN BANA BİR MODÜL GETİRDİ (DRAGON MODÜL)DEĞİŞİK BİR YAZILIMIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ İÇİNDE BU YAZILIMDA XPLUS,İNXTV,FREEX1-2,XDRAEM,V.S. KANALLARI ÇÖZDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ SİZCE DOĞRUMU,

Yumatu için biraz beklemen geregecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEONE07

gold master lar için emu cıkmadımı

www.amerikantv.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmax

hocam türk discovery i nerde buldun hangi pakette? ayrıca sunny1030 için yeni yazılım çıktımı bilgin varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

Arkadaşlar next 8000 xcam ile 25.11.04 de multiler çözüldü + turk discovery ve nba tv açık bilginize.

Türk discovery ve nba turksat 1c uydusunda şu an sadece 8000 xcam ile çözülüyor
  • Diğer marka uydular için biraz beklemenizi tavsiye ederim.

Next için yazılabiliyorsa diğerleri içinde yazılır.

Haksızmıyım?
  • next 2000 lerde sonunda çözüldü
  • Yumatu MX 2MB ve Baff 3000 Serisinde Multiler OK
  • cok iy yaa
  • Ben size biraz bekleyin demedim mi.
  • SUNNY 1030 için de çıksa çok iyi olacak
  • kardeşler bu avaralar bort ne oldu bir türlü açamıyorum açan varsa sölesin ha birde cine 5 den haberi olanvarmı dünden beri çözmüyor
  • avaralar boarda üye olmadan bilgi alışverişi yapamazsın gerçi bu her sitede mevcut ama avaralar özel bir site bence
  • Merhaba lar,peyss de çözüldü deniyor ama bende çözmüyor,peyss 1300 DCI+S,auto yükleme oluyor demişlerdi ama olmadı bilen varmı,acaba sorun ne olabilir,gerçi cıhazı yeni aldım,iyi tanımıyorum,yardımlarınızı rica edeceğim,saygılar
  • Yumatu 8000 CI Serisi ve Vestel DVB 4 serisi Multiler OK
  • avaralar borda uyeyim ama birtürlü giremiyorum
  • ARKADAŞLAR ALIN SUNNY NEXT GOLDMASTER GİBİ ÜNLÜ VE YAYGIN OLAN UYDULAR YAZILIM BEKLEMEKTEN KURTULUN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.