Şimdi Ara

!!!MÜJDE!!! Bu gün itibari ile multivisionlar AÇILDI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
52.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ora ve sunny yazılımlarının aynı olduğunu öğrendim, multiler için sunny emusu bulan arkadaşlar link bekliyorum, herkese teşekkürler
  • avara yada ne de nebutv.com a girilmiyor
    depo.show.it de çalışmıyor. hackledilermi bunları yoksa
  • shows.it olcak. Denedim açılıyor bende
  • Merhaba

Bende 8000 plus var.Emu yu nasıl yükleye bilirim.Bilgisayaradan mı ?Yoksa ladığım yere götürsem mi? 10 gün oldu alalı.Emu güncellenmesi gerekir mi?
  • bilgisayardan'da yüklersin yanlız emusunu bulman lazım turkeyforumda mevcut dosyayı indir ve bir yazılım yükleme kablosuyla halledersin ama bilgin yoksa deneme git bir uyducu'ya yüklettir ama biliyorsan turkeyforumdan dosyayı indir yap zaten yüklemeleri anlatıyor arkadaşım sen ciazı yeni almışsın bunların emusu yüklü olması lazım öğrenmek için menüden ciaz bilgisine gir eğer ciaz bilgisi yazıyora emu kapalıdır açmak için kumandadaki kırmızı tuşa bas ve 1,2,3,4 yaz emuyu aktifleştir eğer aktifleşmezse emu yüklü değildir
  • gold master lar için emu cıkmadımı
  • şu anda değil ama bekle derim
  • multileri
  • nebutv daki keyler dogrumu arkadaşlar
  • yaşaşın
  • turkeyforumdan al bütün keyler mevcut
  • arkadaşlar bu receiver'daki emuyu nasıl göncelleyecem hangi kablo-yazımılım vs. gerekli? vs. bi bilgilendirir misiniz?
    receiver: neta
  • RS232 kablosu gerek sana.

Emu yazılımını depo.shows.it adresinden indir.
    Orada cihazın markasına göre loader da vardır.
    kablo bağlantılarını yap loader ı çalıştır.
    Daha sonra indirdiğin loader ile emu dosyasını cihaza yükle ok.

Daha ayrıntılı bilgi içinhttp://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=8608

adrese bak . sadece sunny için ama anlamana yardımcı olur.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profescobar -- 27 Kasım 2004, 23:28:26 >
  • Arkadaşlar next 8000 xcam ile 25.11.04 de multiler çözüldü + turk discovery ve nba tv açık bilginize.
  • @profescabor ilgin için saol hemen bir kablo alacam önce.=)
  • ARKADAŞLAR BÜTÜN CİHAZLARIN EN SON YAZILIMLARI İÇİN www.turkeyforum.com sitesine girin ayrıntılı markalara göre yazılımlar mevcut...

• olabilir bence bakmakta fayda var.
  • Arkadaşlar topfield 5000cı modeli için yeni yazılım mevcutmu bilen varmı acaba (multiler için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege_xx -- 28 Kasım 2004, 1:04:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.