Şimdi Ara

MUHTEŞEM YENİ KAMPANYA! Anavarza Gurme Serisi %20 İndirim Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
10
Favori
22.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • !! ÖNEMLİ DUYURU !!

    ARKADASLAR KONU BAL KOTULEME KONUSU DEGİLDİR. DAHA İYİ KALİTEDE BAL ONERİLEBİLİR VEYA VARSA SATİS LİNKLERİ PAYLASİLABİLİR.

    Anavarza BAL Analiz Sonuçları : http://www.anavarzabal.com/bal-analizi

    ÖRNEK ANALİZ SONUCU


    MUHTEŞEM YENİ KAMPANYA! Anavarza Gurme Serisi %20 İndirim Kodu


    MUHTEŞEM YENİ KAMPANYA! Anavarza Gurme Serisi %20 İndirim Kodu


    Yeni Kampanya:

    Balgurmesi.com'da, Anavarza keven kekik , narenciye, lavanta gibi bir çok ürünün olduğu GURME kategorisinde geçerli özel bir hediye çeki var, cuma gününe kadar geçerli. 100 TL ve üzeri siparişlerde geçerli %20 indirim saglayan hediye çeki kodu : GURME20

    Eski Kampanya:

    Arkadaşlar muhteşem kampanya, sakın kaçırmayın.
    BKM de %20 indirim var.

    Ben 6 kavanoz aldım, daha önceden deneyenlerde yorum yazar, bal çok lezzetli.

    BKM : https://bkmexpress.com.tr/kampanya/balgurmesi/
    BAL : https://www.balgurmesi.com/gurme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 9 Nisan 2018; 11:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaş varsa bir indirim bir fırsat paylaş, konuya giripte gereksiz olarak millete çamur atma.Mantığa bak İsmi B ile başlayan firmaya güvenme bana güven, neden? Ben 70tlye satıyorum çünkü. Ben anlamıyorum bu bal işini arkadaş sanki arılara yevmiye yazıyor bu millet. Sanki kilosu 30 liralik mama yediriyor. Yel Allahtan su Alllahtan, bu kadar abartmanın anlamı ne?
    Bizim millet ne çekiyorsa zaten bu kendine yeten küçük üretici kafasından çekiyor. Her sektörde aynı bu hayvancılık, tarım, bal vs. Adam 10 tane büyükbaş besleyip onu satarak 1 yıl geçinmeye çalışıyor dolayısı ile giderleri yüksek geliri az et bu fiyata kurtarmıyor diyor. Büyük tesis kombine çalışıyor aynı anda 10000 hayvan besliyor, yemi ucuza alıyor hatta kendi üretiyor hayvanın kemiğine kadar her artığını değerlendiriyor eti ucuza mal ediyor. Sonra bu 10 adet hayvan yetiştiren ben nasıl rekabet edeceğim deyip kombine tesisin etine çamur atıyor. Tarım desen aynı 10 dönüm yer ekip onu ekmeye biçmeye adam tutan herşeyi perakende alanla 100000 dönümü ekip kendi ekip kendi biçenin fiyatı dolayısıyla bir olmuyor.

    Üreticilerimizin kooperatifleşerek giderleri azaltıp gelirleri artırması gerekirken biraz arsası olan kovanı koyup onunla geçineyim diyor. Badem, fındık, fıstık, et, bal hepsi amerikada bizden kat kat ucuz, sebebi büyük miktarlarda makinalaşmış üretim yaparak maliyetleri azaltmak. Bizde 40-50 kovanla, 8-10 inekle, 10-20 dönüm tarlayla geçinmek istiyor insanlar tabiki o zmanda ürünler pahalı oluyor. Bunun orjinallik, organiklik ile alakası yok tamamen sanayileşmemiş, makinalaşmamış, kooperatifleşememiş bir üretim anlayışına ve küçük kafalara sahip olamamız ile alakalı.
    Zeytinyağı üreten çiftçi marketten ucuza satar,

    fındık üreten çiftçi kuruyemişciden ucuza satar,

    Elma yetiştiren çiftçi manavdan ucuza satar,

    Vesaire liste uzar gider. Ama bal üreten senin gibi bilmem kactane işin yanında bu işi yapanlar koca koca firmaların sattığının 3 katına satar. Sebep Benimki doğal, doğalsa doğal kime satıyorsan sat.Sen olayı anlamadın daha burası sıcak fırsatlar zeki çocuk varsa fırsat paylaş. Yoksa fırsat, sen git o çalışan kafanla hesap yap.
    Anavarza bal Adana Kozan'da üretim yapan bir kooperatiftir.Yılların köklü firmasıdır ben Kozan'da yaşıyorum burada çalışan arkadaşımda var.Evet kendilerinin kovanı yok bunlar balı üreticiden toplar bir çok test ve analizden geçip o şekilde kabul edilir.Yani yukarda arkadaş demiş ben 70 tl den satıyorum bunların sattığı kesinlikle bal değil demiş çok güzel sallamış.Asıl çevremizde tanıdık bildik kişilerin sattığı çoğu zaman şeker çıkıyor neticede bunlar hiçbir analize felan tabi tutulmuyor millete salla doğal organik bal diye.

    Bilip bilmeden sallamaya gerek yok isteyen alır istemeyen almaz.Neyicede bireysel bir üretici 70 değil 170den satsa bile diğer firmaların sattığına bal değil diyemez.Neticede sen pahalı satınca orjinalmi oldu. Neticede büyük firmalar toplu alım yapar maliyet düşük olur vs...

    Herkese iyi alışverişler....
    Bu söylediğinle kendinle çelişiyorsun ve aslında zaten diğer arkadaşların demek istediğini kendin söylüyorsun. Sen 70 liraya satarsan geçimini sağlıyorsun diye senin balını değeri veya maliyeti 70 lira demek değildir bu. Sen 40 kovanla bu fiyata kazanıyorsan ozaman bende 4 kovanla çalışıp 700 liraya satayım. Ederi bu daha ucuzu sahtedir diyeyim şekerdir diyeyim. Belki de anavarza 400 kovanla çalışıp 7 liraya kurtarıyor? Anavarza yıllardır kullanırım kaliteli ve lezzetlidir. Normalde 40 liraya gelen balı da bkm kampanyası ile 30 liraya mal ettim 4 kiloluğunu. Kavanoz alırsan zaten 50 liraya geliyor kilosu. Banka kampanyası nedeniyle biraz daha uygun şuan. Üzerinde sadece benim kovaya ait analizi de var. Bu adamların hacmi kaç tondur acaba. Tabi bireysel üreticiden uygun olacak. Yanlış anlamayın. Belli ki sizin balınızda alın teri emek var. Eminim lezzetlidirde. Allah hayırlı işler versin. Ben her zaman küçük üreticiyi de desteklemekten yanayım. Köyümüzde bildiğim güvendiğim insandan hayıt balı da alıyorum. Ama sizin kar sınırınız 70 lira diye bundan aşağısı kalitesizdir denemez. Gereksiz yere uzatıp tartışma ortamı yaratıyorsunuz
    Bütün arıcılar şeker kullanır, daha doğrusu şurup. Ben şeker vermiyorum diyen arıcı kötü niyetliden öte veriyorum derse suçlu olacağından çekinir. Çünkü arıların enerjiye ihtiyaçları var ve beslenme dönemlerinde beslenmesi lazım. Gayet normal verilmesi ama millet yanlış anlar diye söyleyemiyorlar.
    Yılların bal gurmesi olarak:
    Anavarza nın soframın baş köşesinde yeri var. Eskiden fiyatları daha makuldu. Butik üretim çabaları fiyatını yukarı çekti.
    Siteyle ilgilenenler de pek ilgilidir. Lavanta balı kahvaltıda gitmez. Fazla yerseniz tansiyonunuz düşer. Fransa'da 1500 £ dan başlar. Kekik balı içinde sözlerim geçerlidir. 5-6 yıl önce çiçek ballarından ucuza alır tüketirdim şifa niyetine. Çiftçiler artık pahalı satıyor bu tür ballar.

    Çifçi meselesine gelince: Desteklemek adına dahi olsa alırım. Ancak hiçbir çifçinin pek de standartların üstü olmayan ürününü o kadar amortisman ve vergi ile beli bükülmüş satıcıdan daha ucuza verdiğine rastlamadım.
    Herkes kendine "müslüman" ülkemde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkantopcu

    Yahu arkadaşlar yapmayın etmeyin bu adamlar balı 10 liraya almalıki bu fiyata satsın.Ben arıcıyım bizim bölgede de kekik keven hakim.Ben balı 70 liraya satıyorum.Almayın şunlardan birşey ve ismi B ile başlayan firmadan.

    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ne alalım peki marka olarak öneride bulunabilir misiniz? Sizin dükkan var mı acaba? İyi Formlar.
  • Furkantopcu F kullanıcısına yanıt
    Arkadaş varsa bir indirim bir fırsat paylaş, konuya giripte gereksiz olarak millete çamur atma.Mantığa bak İsmi B ile başlayan firmaya güvenme bana güven, neden? Ben 70tlye satıyorum çünkü. Ben anlamıyorum bu bal işini arkadaş sanki arılara yevmiye yazıyor bu millet. Sanki kilosu 30 liralik mama yediriyor. Yel Allahtan su Alllahtan, bu kadar abartmanın anlamı ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremizde tanıdığınız bildiğiniz arıcıdan alın.O balın tadını aldığınızda başka yerden bal alamazsınız.Müşterilerinden çokça duyarım sizinki balsa ötekiler neydi diye.Ben küçük üreticiyim yarım ton civarı sadece çevreme satıyorum dükkanım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev dışı tüketim bölümünde 4 kg keven kekik balı 150 tl. Bkm ile 120 tl ye 4 kg keven kekik balı alabilirsiniz. Böylece kg fiyatı 30 tl ye gelir.Sizin dediğiniz şekilde 850 gr 35 tl. 4 kg alacaklar ve stok durumunu bilmeden yazıyorum. Teşekkür ederim. İyi Formlar.
  • kendir_li K kullanıcısına yanıt
    Firmalar kendi üretiyor sanıyorsun değil mi cahil kardeş?

    Bugün balın kilosunu 9.5 ile 21 lira arasında değişen fiyatlara alıyorlar bir kovan doğal yöntemlerle ortalama 13 kilo bal verir yani masrafını düşünce bir üretici kovan başı yaklaşık 100 lira kazanıyor.ortalama bir vatandaş 400 kovan sahibi olmalıki geçimini sağlasın.bu sana mantıklı geliyorsa ben birşey demiyorum.yazdıklarını iyi oku tanıdığınız çevremizdeki arıcıdan alın dedim.ha sen git sofra şekeri ye beni ilgilendirmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkantopcu -- 27 Aralık 2017; 18:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam da bal lazımdı he. kavanozlar dibinde. alıyo muyuz arkadaşlar ? tavsiye ediyo musunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkantopcu

    Yahu arkadaşlar yapmayın etmeyin bu adamlar balı 10 liraya almalıki bu fiyata satsın.Ben arıcıyım bizim bölgede de kekik keven hakim.Ben balı 70 liraya satıyorum.Almayın şunlardan birşey ve ismi B ile başlayan firmadan.

    sen niye 70e satıyon ? pahalı diye kaliteli mı oluyor bal ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece abd ye yapılan yıllık bal ihracatı, Türkiye üretiminden fazlaymış :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkantopcu F kullanıcısına yanıt
    ...balın kilosunu 9.5 ile 21 lira arasında ...



    9.5 tlden sattığı halde yine de üretici kar yapabiliyor demekki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Aslında bunun hesaplama yöntemi şudur örneğin bir kişi tek başına 30-35 kovana bakabilir benim bölgede 450 kg civarı bal alabilir.70 liradan satarsa ancak geçimini sağlayabilir.Ancak çam bölgesinde alınan bal artar dolayısıyla balın fiyatı 25 e kadar düşer. Yine aynı hesaba gelir.Ha sana satıyorum zaten bak mesajda ne yazmışım.çevreme satıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yahu biraz kafanı kullan bir insan 400 kovana bakmalıki geçimini sağlasın bu fiyatlara.bu sana mantıklı geliyor mu? O fiyata satan tabiki kar eder şekerin kilosu 4 lira.bas şekeri al 150 kilo kovan başına.aslında kafanızı kullansanız anlayacaksınız da.nerde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilterede ortalama 5-10 paund. italya , yunanistan 5-10 euro arasında kilosu. adamlar kendi paralarına göre 5-10 liraya mal ediyorlar. bizimkiler 100 liranın altında olursa sahte damgasını yapıştırıyor. bu arada anavarza bal kalitelidir. migros bal anavarza yapımıdır. çiçek ve çam alıp denenebilir. ben şahsen ordan alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkantopcu

    Yahu biraz kafanı kullan bir insan 400 kovana bakmalıki geçimini sağlasın bu fiyatlara.bu sana mantıklı geliyor mu? O fiyata satan tabiki kar eder şekerin kilosu 4 lira.bas şekeri al 150 kilo kovan başına.aslında kafanızı kullansanız anlayacaksınız da.nerde...

    güzel diyorsunda arıcılık yapan adamları tanıyorum. arıcılık hep 2. 3. işleri. demekki öyle hergün 8 saat mesai gerektiren birşey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bal görünümlü şurup kaptım 5 adet kardeş sagol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye 2-3 iş yapmak zorunda olsun ? Mesai saatlerine siz karar vereceksiniz veya kaç paraya satılacağına ? Almazsın olur biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu markayi bir kere yedim. cok guzeldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün arıcılar şeker kullanır, daha doğrusu şurup. Ben şeker vermiyorum diyen arıcı kötü niyetliden öte veriyorum derse suçlu olacağından çekinir. Çünkü arıların enerjiye ihtiyaçları var ve beslenme dönemlerinde beslenmesi lazım. Gayet normal verilmesi ama millet yanlış anlar diye söyleyemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaz fethiye çarşıdaki megri ticaret'ten kekik balını 60 liraya almıştım. gayet güzel bir baldı. portakal çiçeği balı da vardı. o adamı arayıp bir sorun. düzgün bir satıcı. (telefonunu bilmiyorum. nette olabilir)
  • Anavarza gayet iyi firma bugun aldım yanında iki adet de numune istdim sağolsun yardımcı olmuşlar ek olarak da 2 bal kasesi yollamışlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.