Şimdi Ara

Mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce İnşaat mı makina mı elektrik elektronik mi daha cazip ? Makina hakkında bitmek üzere diye duyum aldım ama bu çok saçma geldi bana sonucta günümüzde elimizde ki telefona kadar bile her şey makina.

• Bence ilgi alanını düşün bir. Çünkü senin mantığınla her şey elektronik her şey bilgisayar.

Bu arada Bilgisayar Mühendisliği(ing) okuyorum.
  • bu soruyu sorduğuna göre herhangi birine ilgin yok, ilgin yoksa mühendislik yazma.
  • Hocam bana makine ve elektrık elektronik çok yakın geliyor.
  • Makine demek mühendislik demek zaten nereye bitiyor hepsinin temeli o inşaat diğerlerinden baya farklı olan, ee makine arasında kalırsın muhtemelen onda da incele araştır hangisi daha yakın gelirse onu seç.
  • Demek istediğim bi alana karar ver. Makina veya Elektrik Elektronik arasında isen tamam da. İnşaat ne alaka Bence aç bir alınan derslere bak, çalışma alanlarına bak karar ver. Zaten derslere bakınca ilgin belirlenir. Sonra iş imkanını düşün. Seversen bölümünü her türlü iş bulursun, çünkü istekle çalışırsın.
  • İlgim var hocam sadece fikir olarak sormustum.Makina veya elektrık elektronik'e yöneleceğim kesin.
  • Peki o zaman. İyi çalışmalar.
  • Sagolun hocam dediğiniz gibi ben makina ve elektrık elektronik arasındaydım.İnşaat çok iyi diye duydum hani puanlarada baktım kafamı çeldi :) Sagol hocam.
  • Sagolun hocam fikriniz için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.