Şimdi Ara

Mühendisliğin yine yukselecek olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda millet tıp vs diyor ama tahminimce muhendislikte gecen yil 10binle alan yerler bu sene 7binlerle alir.ozellikle dövizin yükselişi bunda etkili adam muhendislik secip aylik 2bin dolar(60bin tl civari cunku 1dolar kisa surede 30tl olur) alir temiz koşullarda part time calisirim diyenlerin sayisi artacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer
  • Geliyor hissediyorum bordrolar geliyor şu ninjalı siteden beginner junior bilgisayar maaşları geliyor hissediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam size derma gitmez miydi ya soyle tek hanelidir dereceden, benim cildim bozuk hem tedavi ederdiniz 

i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • dumlupinarlia D kullanıcısına yanıt

zaten tüm maaşlar çok büyük oranda artırılacak ama özel sektör yine devletteki gibi artış yapamayacak, covid zamanında bilişim sektöründe yapılıyordu ama şimdi covid zamanına göre büyük bir geri çekilme var ve dünyada olan iş çıkartmalardan görüyoruz

--------------

freelance çalışanlar için durumun ne olacağını bilmiyorum

ama yaklaşık olarak 10bin alan birinin maaşını 22bine 20bin alan birinin maaşı 40bine 50bin alan birinin maaşı 90-100bine 100bin alan birinin de maaşı 200bine geleceğinden dolayı

ve memur yani devlette çalışanın alım gücü kesin artacağından dolayı ama döviz de o oranda artmayacağından dolayı özel sektöre olan ilgi azalacaktır

ve asgari ücret ile en düşük memur maaşı arasında da bir dengenin korunması için çalışmalar yapılacaktır, şimdi 1.3 oranı varken temmuz en düşük memur maaşı ile asgari ücret arasında 1.9 oran olacak ve memurların alım gücü daha çok artacak

-----------------

ve doların bu şekilde yükselmeli yok buradaki bir doktorun maaşı almanyadaki 2.5 doktorun maaşına eşit olacaktı dolar sabit kalıp ve temmuz zammı sonrası 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    benim icin bir sereftir hocam...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.