Şimdi Ara

Mühendis Olacağım Laptop/ Ultrabook Ne Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilişim sistemleri mühendisliği okuyacağım . Haliyle elimdeki laptopu ve ne kadar elektronik aksanım varsa güncellemek istiyorum :) . ( Elektronik aksandan kastım telefon ve tablet ) .
    Önceliğim laptopu değiştirmek , sizlerin tavsiyeleri nedir ? Yoğun performans gücü vericek , 3-4 sene tık demeden beni götürebilecek bir laptop/ultrabook arıyorum .
    Yeri gelsin oyunlarımı oynayabileyim , yeri gelsin teknik programlarda herhangi bir performans düşüklüğü olmasın :) .
    Değerleri önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum .
    Ayrıca cep telefonu , tablet tavsiyelerinizi de belirtirseniz sevinirim .
    Teşekkürler .

• Monsterların diğerlerine göre farkı sadece ekstra oyun performansları mı hocam ?
    Hp'dir ya da diğer markalardır bunların monster kadar donanıma sahip olan modelleri kıyaslansa hangisi tercih edilmelidir ?
    Sorularım acemice farkındayım , özür diliyorum .

1- Fiyat olarak kesinlikle daha uygun. Sık sık kampanyaları olur yararlanmanı tavsiye ederim.
    2- Monster da herzaman en güncel ve güçlü donanımlar mevcuttur.(gtx680m gibi)
    3- Monster da ürünü özelleştirme mevcuttur fakat kampanya fiyatlarına göre daha tuzlu olur genelde kampanyaları öneririm.
    4- Diyelim ki ekran kartın artık iş görmüyor. Daha güncel parçaları aynı cihaza yerleştirebilirsin.

5- Kullanacağın programları düşünerek monsterın üst modellerinden birini alırsan rahat iş görür büyük ihtimalle ama
    ama kullanacağın programların alt limiti nedir o konuda bir bilgim yok. Hatta uygun fiyata bu programları stabil çalıştırabilecek ürünler için
    bi konu açtım cevap bekliyorum şu an.

6- Ama dediğim gibi paraya kıyıp iyi donanıma sahip bir monster alırsan çizim programlarında yada oyunlarda hiçbir sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
    7- Diğer markalarla performans olarak bence karşılaştırılmamalı monster Türkiye sınırları içerisinde tabi. Ama daha az bi bütçe ayırırım diyorsan
    belki diğer markalarda da uygun kampanyalar vardır bir araştır derim. Tabi bu durumda açtığım konuya da cevap gelirse senin için de yararlı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYDIN

Merhaba arkadaşlar bilişim sistemleri mühendisliği okuyacağım . Haliyle elimdeki laptopu ve ne kadar elektronik aksanım varsa güncellemek istiyorum :) . ( Elektronik aksandan kastım telefon ve tablet ) .
    Önceliğim laptopu değiştirmek , sizlerin tavsiyeleri nedir ? Yoğun performans gücü vericek , 3-4 sene tık demeden beni götürebilecek bir laptop/ultrabook arıyorum .
    Yeri gelsin oyunlarımı oynayabileyim , yeri gelsin teknik programlarda herhangi bir performans düşüklüğü olmasın :) .
    Değerleri önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum .
    Ayrıca cep telefonu , tablet tavsiyelerinizi de belirtirseniz sevinirim .
    Teşekkürler .

Asus G75VW - Msi GE60/70 gibi oyun - multimedya amaçlı dizüstü modeller alternatif olabilir.

Monsterın da çift fanlı modellerine bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 7 Eylül 2012; 22:42:48 >

• Değerli önerileri için herkese teşekkür ediyorum .
    Önceliğim monster olacak gibi :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.