Şimdi Ara

Muhasebeci varsa emeklilik tazminatı yrd?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, biraz uzun yazacağım isteyen 2. Paragrafa geçebilir. eşimin annesi emekli oldu ve bu ay işten ayrılıp tazminatını alıp köyüne yerleşecek, hayattan bütün beklentisi köyündrn bir ev alıp hasretini çektiği kardeşleriyle birlikte bir hayat sürmek. 28 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor ve burada tuvalet temizlemediği mi kalmamış aşağılanmadığı mı kalmamış dalga geçilmediğimi kalmamış, adamlar alması gereken primlerine kesik atarken son model 3 tane araç çekiyorlar kapıya öyle de hayasızlar. Kayın validem de çok iyi niyetli bir kadın ben onların ekmeklerini yedim yıllarca diye adamlara minnet duyuyor ama adamlar şerefsizin önde gideni herkes farkında zaten bunun, yaptıklarıyla kanser etmişler kadını ama atlattı çok şükür. bu yüzden annem diyeyim artık hakkının yenmesini istemiyorum annemin.

İşe giriş tarihi 10.08.1996
    Sigorta başlangıcı 2004 (2000 yılında part time 6 ay yapmışlar nedense)
    İşten ayrılma tarihi 05.05.2024

Normalin dışında hesaplanmasını&eklenmesini istediğim fark, 8 sene ödenmeyen sigorta priminin elden verilmesi. Sigorta yapmadıkları için eyt den yararlanamama ve yararlansa emekli olacağı tarihten bu güne kadar ki emekli maaşının eklenmesi. Sonuçta 1 yıldır emekli olmuş olacaktı.
    Maaşı asgari ücret üzerinden yatırılmış bu arada.
    Başka bilgi gerekiyorsa cevaplarım, ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Muhasebe değil de avukat lazım sanki. Konu iş mahkemesine gitmeden çözüm olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Hocam tazminat miktarını hesaplayacak sadece bize o yüzden muhasebeci yeter diye tahmin ediyorum, patronların biraz açıkgöz olmasından dolayı kandırılmayalım diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcra avukat ücreti hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.