Şimdi Ara

Muharrem İnce Tanju Özcan'ın Yürüyüşü ve Kendisine Kurulan Kumpaslar Hakkında Konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Muharrem İnce, İsmail Saymaz’a konuştu:


    Alıntı

    metni:
    – Tanju Özcan'ın yürüyüşü için ne düşünüyorsunuz?
    – Demokratik hakkını kullanıyor. Bu bir haktır.
    – Sonuç alabilir mi?
    – Onu zaman gösterecek, bilemiyorum. Sonuçta 1300 delegenin parmak kaldırmasıyla oluyor bu iş. Bu da yanlış. Bence partinin genel başkanını üyeler seçer.
    – Size yönelik kumpasta ilk dava açıldı. Durum nedir?
    – Önce Akşener'e itibar suikasti yaptılar. “Para aldı” dediler. Üç gün sonunda Akşener Altı Masa'ya döndü. Aynı itibar suikastçileri 45 gün boyunca bana suikast yaptı. Mahkemeleri sustu, medyası sustu. Ortaya atılan hiçbir dekont, hiçbir ses kaydı, hiçbir görüntü doğru değildi.Şimdi haber gönderiyorlar. “Affet bizi falan…” Yok öyle, affet. Mahkemeler gereği neyse yapacak. Daha ikinci kısmı var bunun. Terör kısmı var.
    – Ayrıntı var mı?
    – Bunu FETÖ'cülerin yaptığı ortada. Bazıları da yaydı.
    – CHP'den mi?
    – Gelecek Partisi'nden de var, CHP'den de.
    Sanatçılar, gazeteciler ve anketçilerin yanıldıkları bir yeri daha söyleyeyim. Sanki İnce'ye oy verenler kayıtsız şartsız Kılıçdaroğlu'na oy verecek. Öyle değil ki. Ben AKP'lilerin çocuklarından oy alıyordum. Bunu anlamadılar.
    Bakın, Mart'ın başında Memleket Partisi'nin oyu yüzde 10'du. İnce'nin oyu yüzde 16'ydı. Nisana kadar böyle gitti. Öyle manipüle ettiler ki toplumu, “Yüzde 100 kazanılıyor seçim, İnce pişmiş aşa su katıyor.” (dediler) Bunu gördüm. “Bunlar” dedim, “Seçimi kaybedecekler. Sonra bütün suçu bana atacaklar. Çekileyim” dedim.


    Muharrem İnce Tanju Özcan'ın Yürüyüşü ve Kendisine Kurulan Kumpaslar Hakkında Konuştu
    Muharrem İnce Tanju Özcan'ın Yürüyüşü ve Kendisine Kurulan Kumpaslar Hakkında Konuştu
    Muharrem İnce Tanju Özcan'ın Yürüyüşü ve Kendisine Kurulan Kumpaslar Hakkında KonuştuTeyakkuztwitter
    “🗣 Muharrem İnce, İsmail Saymaz’a konuştu: – Tanju Özcan'ın yürüyüşü için ne düşünüyorsunuz? – Demokratik hakkını kullanıyor. Bu bir haktır. – Sonuç alabilir mi? – Onu zaman gösterecek, bilemiyorum. Sonuçta 1300 delegenin parmak kaldırmasıyla oluyor bu iş. Bu da yanlış.…”
    https://twitter.com/teyakkuzhaber/status/1676495618502426624?t=S6kY3nDpd_9UDRe8selwHw&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
    PSN ID: Lirikal_Militan




  • değişim deniliyor fakat yine eskinin adamlarının açıklamaları değer gösterilmeye çalışılıyor. sen konuşma muarremm!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 5 Temmuz 2023; 11:1:14 >
    _____________________________
  • Çekilmeseydi dediği gibi tüm suçu yıkıp kenara çekileceklerdi. Kenardan oylarımızı arttırdık diyerek basiretsiz siyasete devam edeceklerdi. Biz de mal gibi oylar boşa gitmesin diye oy vermeye devam edecektik.

    Şimdi ne mal oldukları gün gibi ortaya çıktı. Artık oylar boşa gider muhabbetini kimse yemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 5 Temmuz 2023; 11:4:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

    Zaten aman ak parti kazanır oylar boşa gider bize verin diye milleti korkuttular


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yeni aciklamalar geldi.

    Alıntı

    metni:
    "Benim önerim şuydu: Altılı Masa'ya gerek yok. Bir cumhurbaşkanı yardımcısı olsun, o da Akşener olsun. Ben de destek vereyim.
    Bakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum. Beraber miting yapacaktık. Seçimi kazanacaktık."


    Muharrem İnce Tanju Özcan'ın Yürüyüşü ve Kendisine Kurulan Kumpaslar Hakkında Konuştu
    Muharrem İnce Tanju Özcan'ın Yürüyüşü ve Kendisine Kurulan Kumpaslar Hakkında KonuştuBPTtwitter
    “Muharrem İnce: "Benim önerim şuydu: Altılı Masa'ya gerek yok. Bir cumhurbaşkanı yardımcısı olsun, o da Akşener olsun. Ben de destek vereyim. Bakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum. Beraber miting yapacaktık. Seçimi kazanacaktık."”
    https://twitter.com/bpthaber/status/1676498377209528327?t=JVLR1iLulgH4YM15oYvA7g&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN ID: Lirikal_Militan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.