Şimdi Ara

Muharrem İnce'nin İzmir Mitingi'ne Katıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hesap abimindir ama abim çalışıyor , bende mitinge gittim. Forumda herkes merak ediyordu, bende açıklamak istedim izlenimlerimi.
    Şunu söylemem gerekiyor ki adım atılacak yer yoktu, ben hayatımda böyle kalabalık görmedim. İçimde umut yoktu ama yinede destek olsun diye gittim, fakat bu kadar insanı görünce insan da mutluluk kıvılcımı oluyor istemeden bile olsa .
    Çatıdaki insanlar nerdeyse yere düşüncekti , birbirlerinin üstüne çıkıyorlardı. Gelen insanların yaş ortalaması 25ile40 arasındaydı genelde. Siyasetti az takip eder sanırdim ama gözlerime zor inansamda baya kadın vardı hemde fazlasıyla.
    İnce yöneticilik yaparken iyi parti , MHP, chp en sonunda akp' lilerden yardım alacağını söyledi. İnsanlar bir anda AKP'yi almayın!! AKP'yi istemiyoruz diye bağırdilar. Tabi bende halka katıldım.
    İnce sayın Erdoğan'in bir kanalda çıkma mevzusunu dile getirdi. İnsanlar bir anda "korkak Tayyip" diye bağırdı tekrardan.
    Bir tane amcayi görmüştüm, hiç üstüne çıkılamayacak derecede olan bir ağaca çıkan diye tutturdu. En sonunda yardım Edip çıkarttılar ağaca adamı. Bu arada ben mitingin arkasindaydim. Bir kere arkadan İnce el salladı arkadaki insanlara. Kalabalık o kadar çoktu ki görmem imkansızdı. Bir ekrandan izliyorduk İnce'yi.
    İnterneti kestiler , hiç bir şekilde hiçbir kimse internete baglanamiyordu. Sonra İnce bunu öğrendikten sonra yazıklar olsun dedi ve herkes tekrardan "hırsız Tayyip diye bagirdilar, eh bende yine halka katıldım.
    Çatılarda askerlere benzer kişiler vardı koruma büyük ihtimalle, ellerinde silahlar vardı.
    İnce'yi yarım saat boyunca bekledim. Ve geldikten sonra yarım saat konuşma yaptı. Sadece bu kadar kalabalığa ,bu kadar az konuşmasına alındım doğrusu. Tabi ki de onunda yorgunluğu var ama keşke biraz daha konuşsun istiyor insan.
    Telefonları çıkarıp fenerleri yaktık. Herkesin elinde fener vardı buuleyiciydi heryer.
    Miting bitti, travmayin durağından karşıya geçip ez sonra bir anda alkış oldu biliyor şaşırdım. İnce'yi görememiştir canlı olarak ama ilk defa arabanın içinde canlı olarak gördüm. Mikrofondan benim için bana izin verin dedi ve siz cumhurbaşkanının sözünü demi dinlemiyorsunuz dedi. Tabi herkes güldü. Sonra buyrun diyerekten herkes yol verdi.
    Miting8.30 -9gibi bitti ama o kadar yoğunluk varki hangi taşıtı kullanmaya claissak yarım saat bir saat beklenir derecede insanlar. Bizde en sonunda otobüs durağına gittik. Abartmiyorum tam olarak 1yada 1.30 saat otobüsler dolu dolu geçti fakat hiç birine binemedik (üstelik otobüsler çok şık gelmesine rağmen) . En sonunda bir otobüs dolu bizim halimiz görüp acıdı ve arka kapıyı açtı. Bizde bindik ve eve gittik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.