Şimdi Ara

MUHARREM İNCE FOXTV'YE KONUK OLDU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
15.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    Yani bu dediklerinin doğru olduğunu mu savunuyorsun? kobanideki çatışma zamanında hdp başkanın dediklerine katılıyorsun öyle mi? Çöp konteynırlarını devirip ateşe vermeleri doğru muydu yani? Türk askerine arkadan sıkanların destekçileri haklı oluyor demek mi istiyorsun? Vallahi ... özledik diyenler, ... kuracağız diyenler, benim askerime tokat atanlar hain değil ama ben bunları yüzünüze vurunca kötü ifadeler mi oluyor? Şunları gönderebilmek için her yolu mübah görmenize anlam veremiyorum. Ben de sevmiyorum ama kalkıp da böyle bir şey içerisine girmemeyi tercih ederim. Kaç milyon olduğu önemli değil, yanlış yanlıştır. Milyonların öyle yapması, yanlışı doğruya çevirmez. Daha önce malum partinin böyle yapması da yanlışı doğru yapmaz.
    Her şey, ortada. Sizin gibilerin hdpnin amacını açıkça görememeniz ya da görmek istememeniz, o partinin temsilcilerini sevgi kelebeği, barış güvercini yapmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Mayıs 2018; 15:47:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsinan

    Monarşinin düşmanı güçlü, eğitimli bireydir. Hesap verebilir şeffaf devlettir.



    Bunun neresindeyiz?

    Dünyanın güvenilir, saygın hangi endeksinde iyi durumdayız?



    Freedom house bizi özgür olmayan ülkeler kategorisine düşürdü.

    Human development endekste 71. Sıradayız.

    Gelirin adil dağılımı konusunda bir türlü iyileşemiyoruz.

    Eğitimde oecd sonunculuğuna demir attık.



    Monarşi olsaydık ne fark edecekti? Monarşi olan ülkelerden daha iyiyiz canım diyebileceğimiz hangi göstergeler var?

    Özgür bir basından söz edebilir miyiz? Kimin suçu abi bu basının hali. Akitler bir yandan sözcüler öbür yandan. Uğur Mumcunun cumhuriyeti nerede? Gıdımı var mı günümüzde?



    Monarşiyi besliyor muyuz, o yünde mi hareket ediyoruz yoksa ters yönde mi?



    Monarşi olsak bir padişah bir kaç da vezirimiz olurdu maşşala her bişey başkanı padişahçılık oynuyor bu düzende. Sağlık bilmemnesinin polise davranışına bak.



    Neyyyyse
    @cemsinan

    eğitim ekonomi vs konusundaki sözlerini eleştirmiyorum. eleştiremem de. sonuçda sen ben o, hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz. bu kısımda müttefik isek bahsettiğin diğer konular

    dünya index veya listeleri dediğin listelerin büyük bir kısmı gündemi yazan abd tarafından veriliyor
    adam daeş için terör örgütü diyor pkk/ypy yi kabul etmiyor ve silah veriyor. sonra o ypg liler daeş e güvenli kordon sağlıyor

    bunu açıklamak ?

    adam afganistan a niye girdi ne zaman girdi ve o günden bugüne ne değişti ? aynı şekilde ırak ?
    taliban ın kurucusu kim ve maddi gücü kuruluş aşamasında kim sağladı ?

    uzaklara gitmeyelim. ülkemizdeki hizbullah denen grubu maalesef jandarma kurdu. amacı da o bölgelerdeki pkk ya karşı dindar kürtler ile birlik olup bu terör örgütünün genişlemesini engellemek idi. ama dipcik tepmesi oldu elinden kaçırdı.
    pkk dediğimiz grubun temellerini 1964 de ülkemiz başta olarak avrupa üzerinden gelen Barış Elçisi sıfatındaki amacı belli olmayan kişiler idi. her ne kadar birçok solcu 1982 dese bile temelleri o gün atıldı.
    ülkemizde bir kürt kürtçe sorunu olmadı
    asıl olan şehirli veya taşralı idi. şimdi kürt kökenlilerin burda sivrilmesinin sebebi Türkçe dediğimiz TC nin resmi dilini bilmemesi veya inatla öğrenmemesi. bak bir örnek vereyim. (bu seneden bahsediyorum) Antalyada getir götür işini yapan Adıyamanlı genç kırık Türkçe konuşuyor iken şiveli rusca öğrenmiş !!!! çok acınası bir durum. çatpat almanca konuşuyor.
    avusturya ya sığınan tüm pkk lılar almanca öğreniyor. aksi halde işsizlik maaşı verilmiyor. belirtilen zamanda gidiyorlar öğreniyorlar.

    muhteşem lider selo.. güya kürt halkını savunuyor diplomalı. ama kürtçe bilmiyor. işin daha kötüsü konuştuğu Türkçe de şiveli.
    peki bugüne kadar ince nin belirttiği gibi bir kürt sorunu var ise bunu nasıl savundular ve çözüm/taleb önerileri oldu ?

    ana dilde eğitim dersen..... ne zaman nerde bir kürtçe dilbilgisi kitabı veya tarih kitabı gördün.
    adam kürtleri savunuyor o zaman otursun bir kürt tarihi ve kanunlarını yazsın.. bir sürü kürt öğretmen var. dilbilgisi yazsın bastırtalım.
    daha da kötüsü... barzani seçimlerde bildirilerini hangi dil ve alfabe ile bastı dağıttı ?
    ve neden sürekli ekranlara israil bayrağı taşıyan kürtler lanse edilirken barzani haberinin olmadığını savundu

    başka çelişkili soru.... abd peşmergeler ile ırakı alırken... abd askerleri petrol kuyularını güvene alırken peşmergeler tapu ve nufus dairesindeki evrakları yakmak yok etmek ile meşgul idi.. amaçları ne idi

    burdan monarşiye ve ülkemize döner isek

    maalesef bildiğim şu.
    rte dile getirmese bile birçok yazılımcının ilk başa geldiği dönemden itibaren askeri yazılımlarda çalıştığını kimisi çizim kimisi kumanda projelerinde yer aldığı.

    hem ülkemizi hemde bölgemiz için başlatılmış savaş planı var. üzülerek söylüyorum.
    buna en bariz avrupa nın sömürgesi olan adına arab baharı denen kuzey afrikayı kaybetmeleri.
    tamam fransa gibi bazı avrupa ülkelerinin iç afrikada hegomanyası sürse bile maddi değer olarak bir libya mısır tunus fas olamaz. düşünsene cebelitarık elinde olan akdenizi boğar.

    desbot tavırlarını ben buna bağlıyorum. benim bakış açım bu şekilde.

    misal.. dünya terör listesini kim yayınlıyor ?
    veya dünyadaki en büyük terörist ler ile kim savaşıyor gibi, gözüküyor ?

    o sebeple verdiğin örneklere soru işareti ile bakıyorum.

    tekrar ediyorum...

    ülke içi yaşanan tüm sıkıntılarda müttefikiz.. sadece dış politikada ister istemez bakış açımız ve yorum şeklimiz farklı

    şu ırak - suriye sınırlarımızın güvenliği sağlanınca senle beraber adı ister akp ister mhp kim olursa olsun elimize sopa alıp sen bir yandan ber diğer yandan.... Allah yarattı demeyelim

    selametle




  • Hile yapılmazsa Muharrem İnce kazanır.
  • Olabilirde onlar kensi kanallarında çıkarlar bence. Tayyip erdoğanın oyları çok düşerse bir sürpriz yapıp katılabilrceğinide düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Recep Tayyip Erdoğanda ilk geldiğinde tvlerde röportajlarda gülücük dağıtıyordu. İnsanı bir süre sonra yoracak bir süreç ki 16 sene + ibb başkanlığı vs bunun öncelikli sebebide tüm yetkileri kendinde toplaması vr hala buna devam etmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirtaşla görüştüğü için vermicektim ama başka çare yok inşallah göründüğü gibidir utandırmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vaudeville

    Bir Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni olarak İyi Parti ve Akşener'i destekliyorum. İttifak olunmasına da çok olumlu bakıyorum. Ama siz gibi tiplerin yediği kaba pisler lafları çok kötü şalterimi attırıyor sanki derdimiz şu anki hükümet değil de sağ solmuş gibi. "Sosyalist" CHP'nin desteğiyle şu an seçimdesiniz, haddinizi bilin.

    Alıntıları Göster
    Benim eski Chpli yeni IYI partili olarak bunlar düşüncelerim işine gelir yada gelmez Chp Deniz Baykal ve öncesinin Chpsi değil icinde her turlu kisiyi barindiran Pkk destekcileri ornk Sezgin Tanrikulu gibi bir cok kisi var teröristleşmiş bir parti ve teror sevicisi ha 2. Tura ince kalirsa oy veririm malum kisiden kurtulmak amacli ve chp de düzelme olur umuduyla ama bu destekledigim anlamina gelmez ve oyle bi zorunlulugumuzda yok.Umarım Akşener 2. Tura kalır rahat bir sekilde oy veririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Deniz Baykal çok şeydi sanki Allah aşkına ya. Bugün bu halde olmamızın en büyük sorumlularından kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

    Tamam tır gibi çıkarsa yiyorsa hadi çıksın karşılarına. Ayrıca alıntıladığın yazımda Özal'la ilgili olana da cevap ver?
    Siz erdoğan'ın gitmesi için onun ölmesini kadar sığ ve vicdansız görüşlere sahipsiniz. Her şey beklenir sizlerden kusura bakmasın kimse. Burda 10 tane tip toplanmış şakşakçılık yapıyor :D Hadi canım hadi siz kendinizi tatmin edin.

    24 haziranda tek tek bu yorumlarınızı alıntılayıp eğleneceğim :D
    Özal ile ilgili yazıda oradaki yorumdan çıkara çıkara onu çıkartıyorsanız sizinle tartışmaya gerek yok. Belli bir zeka seviyesi altındakiler ile muhatap olmuyorum.
  • Yayını izleyememiştim

    Şimdi açtım kaydını izliyorum. İnce gibi çağdaş, medeni, saygılı bi insanı dinlemek gerçekten keyif veriyor.

    Ağzı köpürerek sağa sola saldıran birini dinlemek istemiyorum artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

    Tamam tır gibi çıkarsa yiyorsa hadi çıksın karşılarına. Ayrıca alıntıladığın yazımda Özal'la ilgili olana da cevap ver?
    Siz erdoğan'ın gitmesi için onun ölmesini kadar sığ ve vicdansız görüşlere sahipsiniz. Her şey beklenir sizlerden kusura bakmasın kimse. Burda 10 tane tip toplanmış şakşakçılık yapıyor :D Hadi canım hadi siz kendinizi tatmin edin.

    24 haziranda tek tek bu yorumlarınızı alıntılayıp eğleneceğim :D
    Muharrem İnce Meclis'te 300 tane AKP'linin önüne çıkan hepsini kudurtan birisi. Hatta Erdoğan meclisten kaçıyordu bi ara İnce çıkıncı. İki tane yalama gazeteciden mi korkacak? Esas yiyorsa Erdoğan liderlerle bir araya gelip canlı yayına çıksın.

    Gördük BBC röportajında karşısında soruların verilmediği bir gazeteci olduğunda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

    Şerefsiz o kadar çok ki. Düşmanı çok PKK'lısı FETÖCÜ'sü DHKPC'lisi MLKP'cisi. Bak bu saydıklarımın hepsi nedense hiçbir chpliye dokunmaz :) Düşün gerisini neden o kadar çok koruması var. Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı adam tabi ki korunacak. Lafa bak var ya çok boş laf konuşuyosunuz sadece muhalefet olmak için. Bu yüzden işte iktidar olamıyonuz kemalde sizin kafadan
    Sen önce Türkçe yazmayı öğren.
    Vatandaş açken nerdeyse bin aracı bulan konvoyla geziyor devlet büyüklerimiz.Her biri son model milyon TL'yi bulan araçlar.

    Ahmet Necdet Sezer , Turgut Özal bunların düşmanları yok muydu?

    Kendi araçlarını kullandılar, kırmızı ışıkta beklediler.

    Chp'liye dokunmaz değil mi? Artvin'de yapılan suikast girişimini , adamın yüzüne atılan ayakkabıları , yumrukları çabuk unuttunuz sanırım.




  • dağ ,fare doğurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam zorlamayın boşa he çok süper
  • Feci zorladılar.Ben terledim resmen bazı yerlerde : )

    Bu sorularla tayyip 5 dk dayanamazdı topunu bitirirdi sinirden : )
  • İnce başkan geliyor. Türkiye'de yepyeni bir devrim oluyor. En az %60
  • Doğru olanlar bana göre doğrudur diye yazmadım, objektif düşününce doğrunun gereklerinden bahsettim her ne kadar hoşuna gitse de gitmese de. Yalnız, benim bahsettiğim doğrular ile senin doğru olup olmadığını teyit etmeye çalıştığın sorular aynı değil, sen doğrulardan bunu çıkarmışsın ama ben bunların doğru olup olmadığı hakkında bir şey yazmadım. Doğruya doğru dendiğinde, hedefteki algılar bunu da önlüyorsa, demek ki algıya göre doğruculuk oynuyoruzdur. Umarım sana hiç kimse bu mesnetsiz ifadelerde bulunmaz, ne diyeyim, ben yanlışım sen doğrusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 17 Mayıs 2018; 17:34:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanyurtseven18

    Demek olursa derken hala olacağına ihtimaliniz var Buda bi umuttur be hocam sizde haklısınız napalım beni tatmin eden gerçekler başımızda çok şükür öyle başkasının elamanı gibi de dahil partinin tek lideri gerçek sahibi biri gel bakalım buraya Muharrem gibi olmaz yanı herneyse az kaldı be hocam ne kaldı senaryo yine aynı zaten
    Ne diyon birader sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

    Tevazu mu? Ula siz çok komiksiniz ya.

    Erdoğan kadar milletin içinden bir adam var mı?
    Ananı da al git dediği bit yavrusu tiyatrocunun teki. Öyle yaygara yapmasından belli. Eğer orda haklı olsaydı öyle çıkıp da koskoca başbakan'a "anamızı ağlattınız" diyemez kardeşim. Siz böyle boş sözlerle kendinizi kandırın bakalım. İlk turda Erdoğan'ı seçelim de siz 2.lik yarışına devam edin :)
    Aynen kardeşim,o kadar milletin içinden bir reisimiz var ki oğlunun "3-5 kuruş bişeyim var" dediği 2 milyon doları ömrün boyunca göremeyeceksin Eşinin koluna taktigi 50.000 Euro'luk Hermes çantanın fotosuna bile bakmaya korkacaksın,ve senin için en kötüsü:Reisinin elini 3000 korumayı geçip asla sıkamayacaksın Hadi bakalim sen seç kimi seçiyosan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abuk sabuk yorumlar çocuk gibi tepkiler çatladın mı patladın mı.Bu ülkenin vatanın geleceği için çok önemli bir seçim anladığım o ki cumhurbaşkanı değil laf sokan iyi konuşan biri gerekli o zaman Armağan Çağlayan Mehmet Ali Erbil başkan olsun ekonomiden birazcık da anlamayacaksa.Danışmanları elbet olacak ama danışmanlarını ağzının içine bakan başkanlar yüzünden bugünleri yaşıyoruz. Biraz mantıklı olun aktrollere laf atıyorsunuz sizde takım tutar gibi başladınız İnce demeye .

    İnce nin yanlışları

    *Batı bizim rotamız olacak demesi bu mantıktaysa değişen hiçbir şey olmaz bu ülkede
    *Kürt açılımı ana dilde eğitim.Bunu uyguladılar dağılmış ülkelere gidin bakın
    *Ekonomiyi sadece yabancı yatırımcılarla düzeltme düşüncesi bu çok çok yanlış
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.