Şimdi Ara

Muharrem İnce'den 'genel merkeze' sert mesajlar: Yüzsüzlük yapmayın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CHP’nin 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP’de kurultay talebinde bulunan kişilerin disipline sevk edilmesine tepki göstererek, “Arkadaşlarımı disiplin kuruluna göndereceğinize yüreğiniz varsa beni gönderin” dedi.
    CHP’li Muharrem İnce, partide kurultay isteyen isimlerin disipline sevk edilmesini sert sözlerle eleştirdi.

    Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden parti yönetimine yüklenen İnce, “Olağanüstü Kurultay için imza verenleri disipline vererek yüzsüzlük yapmayın. TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracağınıza olağanüstü kurultayı toplayın. Arkadaşlarımı disiplin kuruluna göndereceğinize yüreğiniz varsa beni gönderin” ifadelerini kullandı.

    İnce, şahsına hakaret eden kişilerin ödüllendirildiğini, kurultay talebinde bulunanların cezalandırıldığını belirterek, “Cumhurbaşkanı adayı yaptığınız kişiye hakaret edenleri ödüllendirip olağanüstü Kurultay talep edenleri disipline sevk ederek parti içi demokrasiden söz edemezsiniz” dedi.
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/muharrem-inceden-genel-merkeze-sert-mesajlar-yuzsuzluk-yapmayin-40930782?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=muharrem-inceden-genel-merkeze-sert-mesajlar-yuzsuzluk-yapmayin-40930782&utm_term=post







  • Harbi adamdı, Erdoğan'a gerek kalmadan KK yemeye çalışıyor. KK, denenmiş çaresizlikten ibaret. Partiyi değil bakın ülkeyi seviyorsa hiç bu durumlara düşürmeden kurultayı toplaması gerekirdi. Yani imza 500 mü olmuş 600 mü demeden 400 olmuşken güven tazelemek için toplaması gerekirdi. Ama sanki Akp tarafından atanmış genel başkan gibi davranıyor.

    Bu durumda İnce sonuna kadar haklı. Delege tüm hakkını kullansın. Parti yıpranacakmış vs bunlar tatava. Kemik kitle üç aşağı beş yukarı oynar. Çünkü bu partide kurumsal kimlik böyle seçmen için öncelik. Ama iktidar olmak için fazlası gerek. Sen yerel seçime KK ile gidersen zaten baştan yenileceğin belli. İnce gelse ne değişir denebilir ama İnce ile parti birinci bile olmasa sallar. Üstüne bir siyaset inşa edebilirsin. Yoksa yerel seçime KK'li bir Chp gitse doğrudan İyi parti ana muhalefet olur. Gidişat bu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.