Şimdi Ara

Muharrem İnce Bugün Eskişehir'i Salladı! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Meclise bir parti daha sokmak ve mhp'yi mümkünse seçim ittifakı ile (baraj altı bir oy ile) meclise almak için işe yarar görüyorum bu hareketi.

    Sosyal demokrat ve ulusalcı kanadın akp'nin sebep olduğu ve bir ihtimal başkasının başına patlayacak enkazı omuzlamasini yanlış buluyorum. Bu yaklaşım her yükseliş döneminin sağ iktidara nasip olmasını ve dolayısı ile de halkın taleplerinin çoğu sol talepler olsa da gidip sağ partilere oy vermesi ile sonuçlanıyor. Nihayetinde de tokatlanan gariban oluyor. Aynı kısır döngüde dönüp duruyoruz. Döngüyü kırmak için, kabağın bir sağ dümene patlaması herkes için hayırlı olur.

    Bu sebeple, CHP'nin liberal çıkmaları da toplayarak, İmamoğlu önderliğinde, Amerikan soslu sosyal demokrat ve akp çıkmaları ile iktidara yürümesini ve bu ara nesil liberallerin bu pisliği yüklenmesini uygun buluyorum. Ya akp kendi yapsın, ya da CHP liberalleşti zaten, o yapsın.

    Böylece ikinci cumhuriyet'in üstüne sifon çekebiliriz. Muharrem İnce'nin açtığı yol için de kendine "ulusalcı" diyen, gerçekte adı milliyetçi olan tayfaya hayırlı olsun diyorum. MHP davanızı aldı, siyasal İslam'a bulayıp dağa taşa kaçırdı. O yüzden muhafazakar olmayan milliyetçiler "milliyetçiyim" demeye utanır oldu da "ulusalcı" tabiri icat oldu. Yoksa milliyetçisiniz kardeşim. Ne güzel size. Ben de kendimi bir vatansever olarak tanımlıyorum. Kendine ulusalcı diyenlerle farklı düşüncelerimin olduğu çok konu olsa da, bir noktada uzlaşabiliriz, biliyorum.

    Darısı benim gibi Amerikan sossuz sol eğilimlilerin başına.

    Her siyasi fikirden adamın düzgünce temsil edilebildiği, ifade özgürlüğü, basın özgürlüğü ve yargı bağımsızlığının olduğu güzel günlerde görüşmek üzere. Gazanız mübarek olsun. Darısı başımıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adıma konuşayım. Önceki seçimlerde Ak Partiye oy verdim. Son seçimde ise Ak Parti'den uzaklaştım. Alternatif aradım bulamadım. CHP desem geri bir zihniyetle devam ediyor ve PKK sempatizanı bir partiyle dost olması kırmızı çizgiyi çekmeme yetiyor. MHP desem iktidar ile aynı şu anda, İyi Parti'den ümitliydim ama PKK lı partinin bloğunda olması elemeye yetiyor. Yani Ak Parti'den memnun olmayanlara bir alternatif yok. Dönüp dolaşıp yine oy veriyorlar. Hocalar partisi ise bir şey yapamayacağını ilk açıklamaları ile belli etti bence.

    Uzun lafın kısası benim için şu an tek alternatif Muharrem İnce. Sağını solunu geçtim artık ülkeyi şu ekonomik bataklıktan, torpil düzeninden, liyakatsızlıktan çıkaracak birisi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.