Şimdi Ara

Muharrem İnce : Atatürk'ün Emaneti Kalmamıştır Sadece Tabela Var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada CHP yi kurtarmadan ülknin kurtulamayacagi da açık
    Fakat bunun yolu bu değil bence. Ha diyosaniz CHP'nin kurtuasi için baraj altında kalmazdı lazım. Başka türlü cananlar tanrıkulukarı partiyi bırakmaz diyosaniz da haksız değilsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylemiş
  • doğru söylemiş adam kazandı.

  • Muharrem ince çıkıp tamamen gerçekleri söyledi adamlar ne kadar körse söylediklerini görmüyor hala yok şu kadar oy alır yok böyle olur. Dediklerine de yorum yapsan yalan mı. Ana muhalefet partisi diyorsun başında ki adam 20 seçim kaybetmiş hala koltukta bunu bile eleştiremiyor adamlar. Akp bu chp sayesinde bu günlere geldi diyecek başka bir şey yok.

  • Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti" diyenlerle yolumu ayırıyorum.


    Adam çoğu konuda hakli bu konuda yerden göğe hakli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce seçim gecesi kaybetti çoğu insanın kalbini bu saatten sonra inceye güvenmiyoruz. Oyumuz akşenere. Veya chp den mansur yavaş ile imamoğlu olursa onlara.

  • ya allah aşkına yavaş la imamoğlunu tanımasak bilmesek bunca aydın insanın desteklediğini görmesek hadi tamam baştakiler olsa bile bu adamlar namusuyla şerefiyle dürüstlüğü ile çok başarılı şekilde belediyecilik yapıyor . baştakiler kopuk olsa bu dürüst adamları niye kullanmaya kalkmamazlık etsin , cumhurbaşkanlığı adaylığına getirmeye kalksın .


    sizce bu adamlar kendini kullandırabilecek karakterde insanlar mı .


    hala daha siyaset diyorsanız chp nin pasifliği sayesinde değil laf yaparak geldiler . kitleleri etkileme sanatı ve yöntemlerini bi okuyun bakalım .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 9 Şubat 2021; 23:25:49 >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

    Ekmelettin den sonra Muharrem İnce adaydı. Sen sanırım o ara kış uykusundaydın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdp sorusuna , benim, sırtını pkk ya dayayanlar işim olmaz deseydi, iyiydi. Parti fanatiklerinin anlamadığı olay şu devlet en büyük şirkettir ve herkez ondan faydalanmak ister biz vatandaşlar dahi, en az hisseye sahip kişiler de vatandaşlardır. Kimsenin seni beni umursadığı yok, ona göre konuşun ona göre hareket edin. Çevreniz de fanatikçe bir partiyi savunan görüyorsanız anlayın ki ya naiftir yada o partiden nemalanıyordur.

  • Seçim gecesi arazi olan adamlardan bir halt olmaz. Herkes İnce diyor da Kılıçdar'ı bir seçim gecesi gören, duyan, bilen var mı? Kendisi zaten zamanında Anap'ın sevdiği, güvendiği bürokratlardan imiş. Başka da bir şey bilmeye gerek yok hakkında.

  • Milyonlar sana umut bağladı. Adam kazandı deyip tv programcısına mesaj attın. Çıkıp bir açıklama bile yapmadın. Sana umut bağlayanları yüz üstünde bıraktın. Be utanmaz herif giderken de ağır, çirkin sözler ile CHP'yi karalayarak gidiyorsun. Senin bu şekilde gitmen zaten nasıl bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Ulan ayıp be insan biraz utanır.


    Şu zamanda istifa etmesi de soru işaretleri barındırıyor kafamda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 10 Şubat 2021; 1:36:35 >
  • CHP'den kurtulmak lazım da bu kurtuluş muharrem ince değil bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuwanda87

    Zorunu anlatırsan daha neyin farkında değilim göreyim. Yoksa sadece iktidarın oyunu mu diyeceksin?


    Atatürk diyemeyenler seni rahatsız etmiyor, pkk ile işbirliği rahatsız etmiyor, akp kurucuları ile ilişkide bulunmak rahatsız etmiyor ama bu adamın konuşması rahatsız ediyor.


    adamı desteklediğim yok ama doğru bir söz varsa ortada doğru denmelidir.

    Ya dostum bunu görmemek için ne bileyim yani seninle tartışmaya girmeye niyetim yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri demiş akpliyim biri demiş chpliyim. Sonra gel de gelişme bekle ülkeden. Yav her sene farklı kişiler girip çıkıyor o partiye neyini tutuyorsunuz? Kim dürüstse kimin kadrosu iyi işler yapma potansiyeline sahipse ona verirsin. Akpliyim diyor ne için ekonomi uzmanı var da ekonomiyi mi düzeltecek? Chpliyim diyor neden, çünkü chp sebebi yok. Öteki mhp diyor niye çünkü ülkücüymüş, ha o zaman ötekileri vatan haini
    Bu seçim akp iyi yönettiyse devam dersin, baktın kötü chpyi seçtin o da olmadı mı sonra başkasını seçersin. İnatla o partide ısrar etmeye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman chpye oy verdim adınada tartıştım durdum ama söylenenler doğru, benimde zoruma gidiyorduda şunları sevindirmemek için susuyordum

    kusura bakmayın ama ince haklı


    bir koltuk sevdalısını gönderelim derken başka bir koltuk sevdalısını getirmenin bir mantığı olamaz


    inceye hep inandım ve inancımıda sürdürüyorum, akıllı zeki biri, vatansever gerçekleri görebilen farkedebilen biri


    yani aslında olay ince değil söylediği şeyler bir çok chplinin söyleyipte söyleyemediği şeyler

  • muhalefet demenin doğruya bile eğri dememek olduğunu gösterdi kendisine siyasi hayatında başarılar başkalrı çakma siyasetçi değil. 

  • 2023 adayımız İnce deselerdi, şen şakrak oturacaktı köşesinde. Hele o istifa edenler, "Acıma yetime..." sözünü doğrular gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk ün bombaladığı adamlar atamın partisini ele geçirmiş.

    Dersim lobisinden kurtulmadıkça CHP radikalleşip küçülmeye mahkumdur.

  • Muharrem ince ne yazık ki doymuyor, derdinin atatürk falan olmadığını bunların sadece bahane olduğunu ve reise benzer bir güç hırsıyla hareket ettiğini görebiliyoruz. Seçim istedi seçilemedi partide, cumhurbaşkanlığı adaylığı istedi seçilemedi, şimdi de parti delegeleri değil tüm chp üyeleri oy versin genel başkan seçelim diyor. Yine seçilemeyecek.


    Muharrem ince akp propoganda kanalı olan ahaberde atvde canlı yayınlandığında hangi yolda olduğunu tahayyül edebiliyor mudur ? Edemiyordur çünkü aklı ne yazık ki hırsıyla körelmiş. Çok üzücü.


    Muharrem İnce ve ayrılan şürekası istiyor ki hdpli kürtler chpye oy vermesin, özgürlükçü solcular oy vermesin, kendilerinden farklı atatürk ve özgürlük anlayışı olanlar chpye oy vermesin ve bunların hiçbiri chpde barınmasın.


    Bu şekilde size kim oy verecek ? akpliler vermez zaten ve vermeme nedenlerini bu adamları görünce gayet iyi anlıyorum. Haklı insanlar. Ne kadar özgürlükçü solcu varsa afaroz ettiniz, sizin gibi düşünmeyen yani ulusalcı olmayan tüm solcuların üzerini çizdiniz, liberal falan zaten komple sildiniz, geriye ne kaldı ? Deniz baykal dönemindeki %9-10 luk ultra ulusalcı bir kesim kaldı elinizde. Bu şekilde mi ülkeyi kurtaracaksınız ? Bu şekilde sevgili Mehmet Ali Çelebi silah arkadaşlarınız kumpaslarla uydurma dosyalarla maphuslara tıkılırken ancak protesto edersiniz ve sizi kimse duymaz. Bu akıl tutulmasını anlayamıyorum. Çok acayip adamlar, hadi İnce güç hırsıyla yapıyor bunları, tatminsizliğiyle yapıyor da diğerleri cidden inanılmaz. Ciddi ciddi bu şekilde iktidar olabileceklerini mi düşünüyorlar ?


    Akp tabanından oy alamıyorsanız kürtler ve küskün mhplilere politika geliştirmeye mecbursunuz. Adamlardaki lükse bakar mısın ? %12 civarında oy alan bir partiyi otomatikman politikalarının dışında bırakıyor. Ulan onlar türkiye cumhuriyeti vatandaşı ve yasal olarak oy verme hakkına sahip. Sen kim oluyorsun da elinin tersiyle itiyorsun ? Bu adamların iqlarına bakarak milletvekili bile olamamaları lazım. Atatürk kurtuluş zamanında ittifak yaptığı hacılar hocalar kürtler ve çeşitli eşkiyaya bayılıyor muydu ? Onların hepsiyle cumhuriyet ve demokrasi ülküsünü mü paylaşıyordu ? Atatürk'e halifeliği kaldırma fikrini kürtler ya da saltanatı kaldırma fikrini hocalar mı vermişti ? Hayır atam gereklilikler karşısında pragmatik davranıp normalde dünya görüşleri zıt olan insanlarla bile ittifak yapmıştır. Simdi farklılıkları bir yana bırakıp bir mücadele verilmesi gerekirken bu adamlar mı atatürkçü oluyor ?


    Saçmalıklara bak: atatürk diyemeyenler varmış partide. Chpye giriş kriteri belirleyelim o zaman atatürk diyemeyenleri chp ye almayalım. Bir partinin mensubu olmak için partideki bazı kriterleri kutsal metinlermiş gibi kabul edip biat mı etmek gerekiyor ? Bu yaklaşımın akpden ne farkı var ? akpde reis eleştirilmez ve bazı laflar kesinlikle edilmez yani aslında sevgili ince ve şürekasının tam olarak istediği ortam var orada. Siz atatürkü hiç anlamamışsınız. Atatürkü motamot bir inatçı kafa zannediyorsunuz. Atatürk görüp görebileceğini en realist en pragmatik adamlardandır, yeri gelir temsil heyeti gibi davranır onlar adına cevap verir, yeri gelir kanuni boşlukları değerlendirir, yeri gelir aklınıza bile gelmeyecek türlü eşkiya ve yobazla ittifak kurar çünkü temel bir amacı vardır: ülkenin kurtarabildiği kadarını işgalden kurtarmak ve bu amacı paylaşan herkesle ama herkesle ittifak kurabilmiştir ki bunların arasında ittihatçılar falan da vardır.


    Libya'da ne işimiz var diyenlerle yolunu ayırıyormuş. Diyorum libyada ne işimiz var ? Türkiye'nin libya ile paylaştığını iddia ettiği deniz sınırını gördünüz mü ? Bakın orası olmayacak duaya amin denen noktadır. Aslında cevabı hazır: siyasal islam hezeyanları nedeniyle neden mısıra düşman olduk, neden aynı nedenlerle israile düşman olduk, neden aynı hezayanlarla tüm arap ülkelerini kendimize düşman ettik ve bunların tamamının abddeki lobilerine karşı mücadele edemeyip tüm abd ihtilaflı konularında elimiz boş dönüyorsak hatta sorun olmayacak konular bile artık sorun olarak karşımıza çıkıyorsa işte "tam olarak bu nedenlerle" libyadayız. Yan bomboş nedenlerle ve halkı "libyada vatanı kurtarıyoruz, deniz anlaşması..vs" illüzyonlarıyla oyalayıp süregiden savaş tamtamlarıyla halka korku pompalayabilmek için libyadayız. Eğer ince bunları anlayamıyorsa ki anlayamıyor gibi görünüyor o zaman iyi olmuş ayrıldığı. O ve tüm bu kafada olanların.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.