Muhalif olduğunuz halde en beğendiğiniz akpli siyasi isim ? |
Muhalif olduğunuz halde en beğendiğiniz akpli siyasi isim ?

Muhalif olduğunuz halde en beğendiğiniz akpli siyasi isim ?
(En Son Oy Tarihi: 27.12.2023)
-
-
tabii ki melih gökçek.
tam bir jelibon ve dinazor avcısı
-
Hiçbirisi.
-
Ali Yerlikaya veya Hakan Fidan gibi isimleri bile beğnemeyenlerin yerliliğinden milliliğinden şüphe duyarım...
Muhalif olmak körlemesine herşeye muhalif olmak ve hekese karşı olmak değildir.
-
Hiçbiri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbiri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ali Yerlikaya şu dönemde yapılan operasyonlardan dolayı tamam da Hakan Fidan'ın beğenilecek pek bir tarafını göremiyorum.
Zamanında gerekirse karşı taraftan 2 füze sallarız o bahaneyle gireriz Suriye'ye diyen birine kim neden güvensin? Mit müsteşarlığı döneminde cemaat vs ülkenin içinden geçmiş, kim niye güvensin? Yine döneminde darbe girişimi olmuş ama darbeyi Cumhurbaşkanı Mit müsteşarından değil de "eniştesinden" öğreniyor. Bir de bu mit müsteşarı çok büyük işler başarmış gibi dışişleri bakanı yapılıyor.
Diğer taraftan döneminde tüm yaverleri fetöcü çıkan, boynuna kemer takılan Genel Kurmay Başkanı da çok büyük işler başarmış gibi Milli Savunma Bakanı yapılıyor. Her ne hikmetse bu eski GKB 15 temmuz araştırma komisyonuna ifade vermekten kaçıyor. Sonrasında da dokunulmazlık vermek için miletvekili yapılıyor.
Yani akp içinde beğenilecek siyasi görmek pek mümkün değil.
En son grup olarak tavuk kovalar gibi meclisten dışarı sürülmeleri sıradan bir siyasi için büyük utanç olsa gerek. Ama utanma duygusu diye bir şey bilmediklerinde hemfikiriz.
-
Bu isimler Devlet adamı. Gene siyasete dahil olmazlar bek siyasi açıklama yapmazlar. Görevlerini yapar geçerler. ( Bu isimlerin içine Hulisi Akarda eklenebilir. )
Not: Birde şunu farkettim. Hiçbiri diyenlerin düne kadar ölümüne KK savunanlar olması tamamen tesadüf heralde :) KK gibi adamı zor bulursunuz tabii karşıda ondan sıcak gelmiyorda olabilir !!!
-
Devlet adamıymış. Devletin için çürüttü bu isimler.
Benim profilim bazı korkaklar gibi gizli değil. Bak bakalım nerede ölümüne birini savunmuşum. Ayrıca Kılıçdaroğlu gibi muhalefeti siz zor bulursunuz. Özgür de çok ümit vermiyor orası ayrı.
Bir ilave daha yukarıda Yerlikaya işaretledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 26 Aralık 2023; 15:48:37 > -
Tabi ki Şimşek.
Deprem parası ile yol yapmasına hayran kalmıştım.
Yol parası ile bizim görmediğimiz neler yaptığını hayal bile edemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmini göremediğim için hiç birine bastım benim de favorim tam bir rezerve avcısı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erdoğan'ında dediği gibi 'Dolandırıcı' Mehmet Şimşek
-
En baştakini işaretledim diğerlerine bakmadım bile.
-
O bir Dinazor Killer....
Tek elini dinazorun böğrüne sokarak dev dinazoru tek hamleyle telef eden bir kahraman o...
-
Ankette aday eksik. Dersimli Kemal ve Çetesi de eklenmeliydi. Halkın en beğendiği muhalif görünümlü AKP'liydi. 47% oy aldı geçen seçimde :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Aralık 2023; 17:2:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binali Yıldırım. Listeye ekleyin lütfen.
-
Şu anda siyaset dünyası, yaşayan ölüler dünyası gibi olmuş, nebir heyecan, ne bir yaşama sevinci, ne bir eneciii, emaresi gözükmüyor, bakınca insanın içi kararıyor.
Son zamanlarda, bir tek, arada, Sera Kadıgil kürsünün hakkını veriyor, ya canlı bi şey kalmış galiba duygusunu veriyor.Yurttaş TVyoutube
Sera Kadıgil'in Mecliste AKP'lileri Çılgına Çevirdiği En Efsane Konuşmalar!https://www.youtube.com/watch?v=zpBpEZmD_cg
Hele, Bahçeli ve adamlarıı, duyunca, görünce, insan hayattan soğuyor, nasıl bi devre denk geldk, eski fıkır fıkır, siyasetçileri özledik, hiç olmazsa canlıydılar be...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 26 Aralık 2023; 17:24:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herhangi bir akpliye güvenecek kadar sıyırmadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamza Dağ ve Ömer Çelik.
Birçok AKP'linin birçok olumsuz olayla anıldığını gördüm. Ancak bu iki kişinin hiçbir olumsuz olayla anıldığını görmedim şimdiye kadar.
-
Dinazor değil olm o "dinozor" önce yazmayı öğren.
Takmışlar dinozora, orası dinozor parkı zaten, dinozor parkında dinozor olması kadar doğal birşey mi var?
Gökçek zamanı o park işliyordu, Mansur geldi güzelim parkı harabeye çevirdi, harabeye çevirdiği parkla övünen bir belediye başkanı ve destekçileri!
Parktaki bütün oyuncakları yıktı, oyuncakları yıktıkça paramparça ettikçe muhaelfet medyası sevinçten havalara uçtu, milli servetin parçalanmasına sevinen dünyada bizim muhalefetten başka bir güruh yoktur.
Güzelim park, işlet, neden yıkıyorsun? Vizyon meselesi.
CHP "yıkım ekibi" diyoruz boşuna mı diyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Aralık 2023; 19:52:2 >
tabii ki melih gökçek. tam bir jelibon ve dinazor avcısı |
Ali Yerlikaya şu dönemde yapılan operasyonlardan dolayı tamam da Hakan Fidan'ın beğenilecek pek bir tarafını göremiyorum. Zamanında gerekirse karşı taraftan 2 füze sallarız o bahaneyle gireriz Suriye'ye diyen birine kim neden güvensin? Mit müsteşarlığı döneminde cemaat vs ülkenin içinden geçmiş, kim niye güvensin? Yine döneminde darbe girişimi olmuş ama darbeyi Cumhurbaşkanı Mit müsteşarından değil de "eniştesinden" öğreniyor. Bir de bu mit müsteşarı çok büyük işler başarmış gibi dışişleri bakanı yapılıyor. Diğer taraftan döneminde tüm yaverleri fetöcü çıkan, boynuna kemer takılan Genel Kurmay Başkanı da çok büyük işler başarmış gibi Milli Savunma Bakanı yapılıyor. Her ne hikmetse bu eski GKB 15 temmuz araştırma komisyonuna ifade vermekten kaçıyor. Sonrasında da dokunulmazlık vermek için miletvekili yapılıyor. Yani akp içinde beğenilecek siyasi görmek pek mümkün değil. En son grup olarak tavuk kovalar gibi meclisten dışarı sürülmeleri sıradan bir siyasi için büyük utanç olsa gerek. Ama utanma duygusu diye bir şey bilmediklerinde hemfikiriz. |
O bir Dinazor Killer.... Tek elini dinazorun böğrüne sokarak dev dinazoru tek hamleyle telef eden bir kahraman o... ![]() |
Devlet adamıymış. Devletin için çürüttü bu isimler. Benim profilim bazı korkaklar gibi gizli değil. Bak bakalım nerede ölümüne birini savunmuşum. Ayrıca Kılıçdaroğlu gibi muhalefeti siz zor bulursunuz. Özgür de çok ümit vermiyor orası ayrı. Bir ilave daha yukarıda Yerlikaya işaretledim. |
İsmini göremediğim için hiç birine bastım benim de favorim tam bir rezerve avcısı
|
Ankette aday eksik. Dersimli Kemal ve Çetesi de eklenmeliydi. Halkın en beğendiği muhalif görünümlü AKP'liydi. 47% oy aldı geçen seçimde :D
|
Benzer içerikler
- bankaya yatirilan para için nereden buldun sorusu
- merkez bankasının dolar satması ne demek
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- tv8 reklam saatleri
- yossi kohen kimdir
- togg renk seçenekleri
- türk telekom numara değiştirme
- stanley geri çağırma
- 5080 fiyat
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X