Konu malum AKtroller olmadan ne forumlarda , ne sözlüklerde, nede sosyal medyada varlık gösterimiyorlar. Foruma bakıyorsun sürekli takılan aktroll sayısı parmakla sayılacak kadar az. Ekşi sözlükte para gelmeden varlık gösteremiyorlar. Twitter da aynı şekilde para ne zaman gelirse fake hesaplar ortaya çıkmaya başlıyor. Kısacası hiç bukadar azalmamışlardı diyorum. Buda AKP nin ciddi anlamda maddi sıkıntı yaşadığı ve eskisi kadar organize olamadıklarını gösteriyor. Şu an olası bir erken seçimde çok hazırlıksızlar. |
Sen nasıl bir tipsin ya? |
İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyesi seçimleri seçim sayılmıyor mu? |
lütfen birisi kamerayı göstersinde el sallayalım :)))))
siz sosyal medyayı fazla ciddiye alıyorsunuz abi ya :))))) olayları nereden nereye bağlıyorsunuz arkadaş :))))) ak parti %40 altına inmeyecek sizde sosyal medyada kendinizi kandırdığınızla kalacaksınız :)))) huhuuuu alooooo duyuyon mu hocaaaam :)))))) Erdoğan olduğu sürece akabbe seçim meçim kaybetmez :))))))) bu konuşmamı ss al seçimden sonra hatırlatırsın :)))))) |
G Guest-7DBB6E7D4 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Çok mutlu gördüm seni. Her cümle sonunda gülücükler... Thomas Gray’in de dediği gibi:
|
İktidar muhalefet mantığını anlamayan böyle saçmalar.
İktidar tekliği, muhalefet çokluğu temsil eder. Sosyal medya ortamında iktidar çoğunluğu ancak Çin'de ve Kuzey Kore'de olur. Peki, Türkiye'de şimdilerde görece değişen nedir, eskiden tüm görüşlerin fanatikleri bağımsız olarak iktidara yüklenirlerdi. Şimdi birlikte yüklendiklerinden görece güçlü görünüyorlar. Konuyu uç bir örnekle açıklayalım: Örneğin bir İŞİDLİ salt bir mantıkla RTE'yi müslüman olmamakla (MÜŞRİK) suçlayıp bir twitt adıyor. Her görüşten müslüman hatta ateistler bile bu twite kendi penceresinden destek veriyor. Oysa İŞİDliye göre twitt atan herkes MÜŞRİK. Mesela son yıllarda sanal ortamda en güçlü etkileşimi fetöcüler yapıyor. Oysa Türkiye'de en az desteğe sahipler.. Mesela Süleyman Soylu'ya vatanseverlik adına doğru bir eleştiri yapılğında, bu iletiye en büyük desteği PKKlılar verecektir. Mesela İŞİDLi ile PKKlının birlikte olduğu bir sanal ortamdan reel bir ortama geçtiklerinde ikisinden biri diğerinin kafasını keser. |
Sen niye İnternet hızını yavaşlatıp,internet sitelerine sansür getirildiğini,internette yorum yaptı diye insanları hapse atıldığını bilmiyormuydun
|
Hayatımda gördüğüm en boş yorum . |
İşine gelmeyince nasılda laf çarpıtıyorsun yahu. Laf atacağım diye bu kadar uğraşacağına biraz cevaplara çalış bence. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen nasıl bir tipsin ya? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
O değilde inançsızlık çok yüksek internet ortamında. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Kasım 2020; 13:4:59 > |
|
İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyesi seçimleri seçim sayılmıyor mu? |
Erdoğan değil, Kılıçdaroğlu olduğu sürece diye düzeltelim. |
Çok mutlu gördüm seni. Her cümle sonunda gülücükler... Thomas Gray’in de dediği gibi:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
inancilar camide cunku |
O nedenle mi camiler boş.Cuma ve bayram dışında hepsi boş.Oda dostlar alışverişte görsün hesabı. |
yüksek doz ejderya suyu alıyor muhtemelen...yakında tamamen çizer kafayı |
Aktrol dediklerimize kızmıyorum artık adamlar para kazanmak için yapıyorlar ne olacaktı banada para verseler 7/24 chp överdim ama vermiyorlar biz beleşe övüyoruz'da ne oluyor |
Teknoloji kullanımındaki artış dine bağlılığı azaltıyor. Global dünyayı gören gençleri bir hırka bir lokma anlayışına bağlı idare edemezsiniz. Bu yüzden dindar nesil yaratmayı başaramıyorlar. Bu gün herkesin elinde iyi kötü internet bağlantısı olan telefonlar var. Benim zamanımda wap/wep üzerinden kazara bir mail bakınca fatura tavana vuruyordu. Bizden öncekilerde haberi TRT dışında alamıyordu.Özel kanallara rağmen dedem son yıllarında bile haber saatinde sadece TRT izlerdi. uzunca yıllar Kapalı kendi halinde bir ülkeydik. Artık Dünya değişiyor ve biz bunu anında görebiliyoruz. Konuya gelince twitter da yoğun bir fetö örgütlenmesi var malesef insanlar sırf muhalif diye takip falan ediyorlar https://odatv4.com/hesap-hesap-twitterdaki-fethullahci-askerler-02091918.html bu ve nicesine lütfen dikkat edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Kasım 2020; 20:36:24 > |
Bir yönetici çizse daha güzel olacak Lazer bey. |
Hayatımda gördüğüm en boş yorum . |