Ayda bir bilemwdin iki ayda bir ya terörist veya vatan haini ilan edilen benden hoşgörü mü bekliyorsun. Hi hi hoşgörüymüş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhalefettekiler gelin hele bir şey diyecem (3. sayfa)

-
-
Bu tavrın sana ve senin temsil ettiğin düşünceye zarar veriyor. Farkındasın değil mi?
-
Akp seçmeninin neden muhalefete oy vermediğini konuşurken nasıl akp seçmenini bunun dışında tutacağız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam yok degil var ama cikmiyor sahneye. Artik tüm hepsinin danisikli dövüs olduguna inanmaya basladim, zamani gelince birileri izin verince baskalari geciyor dümene. Iktidara hesap soramayan onu denetleyemeyen bir ülkede basa kim gelmis ne önemi var? önemli olan bastakini kim denetleyip takip edecek, sistem kisiye bagli olmayacak, sisteme bagli isleyecek. Iktidar muhalefet kavgasiyla millet futbol takimi tutar gibi particilik yaptigi sürece daha cok beklersiniz duzelecek diye.
-
Bana istediğiniz hakareti ederken bir sorun olmuyor ama?
İşte bu yüzden iki yüzlü deniyor sizin gibilere. sizden olmayana istediğiniz hakareti edebilirken kendinize hoşgörü bekliyorsunuz?
neden sana ve senin temsil ettiğin düşünceye saygı göstereyim? bana vatan haini terörist, aklına gelen her türlü hakareti ederken bana saygı gösterdin mi? bu neden bizi eleştiriyor diye en ufak bir düşünce kırıntısı gösterdin mi?
Ben muhafazakar bir çevrede büyüdüm. Kendi öz dayım bilmem ne hoca diye müritleri var. 28 şubat döneminde kendimin jop yemişliği var o eylemlerde. Geldiğim nokta su veren itfaiyenin itfaiyenin hortumu ile ilişki kurun çokta umurumda. İstediğiniz büyük resmi görün, istediğiniz kişiyi destekleyin. Tercih sizin bana ne
-
Hdp'yi kürt oyunu almak için AKP meclise soktu. Adamları kürt sorunu diye coşturup oyları topladı ve tekmeyi vurdular.
Kürtler de çıldırdı, birlik olup Hdp'ye oy yağdırdılar.
Kılıçdaroğlu da gençlere eşitlik ve fırsattan bahsedip oturduğu koltuğa kendini süper glue ile yapıştırmış, gel de bu adamdan
akıl mantık bekle! 10 seçim yemişsin farkı ama hala bön cömhör böşkönö ölöcöğöm...
Tam bir şizofreni, keşke ölse..
-
Bunlar da küçük çocuk gibi işleri batırıp batırıp karşıya laf atıyorlar. Muhalefet sanki iktidar gördü. 20 sene kaldıkları gibi istedikleri her türlü yetki de verildi, ortada bahane olabilecek tek bir şey yok. 2023'te yine bacılarımız üniversiteye gidemedi edebiyatı yapılacak, görürsünüz, zira ortada bir şey yok diyebilecekleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 20 Ekim 2021; 18:0:52 > -
sağduyu naber
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hahahhahahah bu ikinci fail konusu oldu bu elemanın
tam ibretlik hahahahhahha
şu gibi aktrollerin eskiden açtıkları konuları okudukça aslında şuan ülkenin geldiği hale müstahak buluyorum
en azından dediklerinin nasıl bir yalan olduğunu, bizim ise haklı olduğumuz gerçeği her gün markete, bakkala, benzin istasyonuna gittiklerinde yüzlerine çarpıyor ne kadar kabul etmek istemeseler de
daha mülteci olayına değinmedim bile. belki de bizim bu aktrolleri oturdukları yerlerden şutlayıp yerlerine suriyelileri koymuşlardır
-
Benim ilk mesajımda belirttiğim durum halen geçerliliği koruyor. Mesela kılıçdaroğlu'nun en son başörtüsü hamlesi tam bir facia. Bir şeyi eleştirecekseniz, Atatürkçülerin tasfiye edilip, belirli bir kesimle içi doldurulan (pardon boşaltılan) chp'yi eleştirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 6 Ekim 2022; 10:25:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X