Şimdi Ara

Muhalefetin Z kuşağından oy alma ümidi dünden sonra suya düştü mü sizce (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AHaha cevap veremeyince akpli demiş. Akpnin kıyısından bile geçmedim hayatım boyunca. Kendi inbred çevrenle karıştırmışsın sanırım.


    Evet senin gibi düşünme yetisi olmayanlar hakediyor böyle yönetilmeyi. Doları 20ye sabitleyip sırtına kırbacı vurup 1 dolara çalıştıracaksın saatlik. Alnına da stabilite dövmesi yaptıracaksın.  


    Bak anlamamışsın. Diyorum ki stabilite zaten hayvani yükselişle bozulmuştu. Düşüş olmadan 20lerde sabitlemenin ancak teoride faydası olur. Sonucuysa tam olarak köle gibi karın tokluğuna çalışan bir millet olur. Ha dersen her sabah 1 lira artan dolar zaten stabil ekonomi göstergesiydi o zaman asıl halaycı sen oluyorsun.

  • gençlerin derdi alım gücü halkı olarak bir cep telefonu nu maaslarinin üçte biri ile almak istiyorlar bir arabayı bir yıllık maaş la almak istiyorlar kafeye markete gitiklerinde ceplerindeki paranın bitmemesini istiyorlar kiyafet almak seker almak gibi olsun kisaca Avrupalı insanlar gibi gelecek endişesi olmadan insan gibi yaşamak istiyorlar....dolar düştü sananlar malum kafalar yoksa herkes gerçeğin farkında ve bilincinde ..dolar gercek değeri 1.5 ila 2 tl arasında bir yere gelmedikçe çooooook yüksek.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asderty A kullanıcısına yanıt

    Gece gece akaryakıt zamlarıyla aklıma geldi. Stabilite nasıl gidiyor? Memnun musun 13-14 seviyesindeki stabil kurdan?  Brent petrol 5 cent oynayınca 1 liraya yakın zam geliyor mazota.

  • Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Senin harbiden bi sıkıntın var.

    Yahu 13-14'e düşmesi iyi oldu diyen sendin zaten. Benim sana sormam lazım, 13-14'e düştü de ne oldu ne farketti? 😂😂 Ben sana söyleyim, milletin parasından, daha doğrusu geleceğinden 10-15 milyar dolar daha gitti maalesef. Peki karşılığında ne oldu?

    Fiyatlar düşecek demiştin, neyin fiyatı düştü? 18den 13e düşünce fiyatlar da düşecek sanıyordun. Benzin bile ucuzlamadı, aksine her gün zam geliyor, yiyecekten elektriğe herşeye tam gaz zam devam ediyor yahu. Kendi kendini rezil etmişsin😂

    Sen en iyisi yukardaki mesajımı kuzenim yazmış deyip ölü taklidi yap😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 13-14e düşmesi 18de kalmasına göre iyi oldu dedim, yoksa düşüşün durmasının kötü olduğunu daha da düşmesi gerektiğini söyledim. Senin kafa pek çalışmadığı için bu hareketi hukumetin müthiş bir hamlesiymiş gibi düşündüğümü sandın. Sonuçta zaten senin istediğin çıktı arkadaş al işte stabil kur memnun piyasalar. Hani piyasa stabilite severmiş ya. Hatta size göre 20ye sabitlemeleri lazımdı.  


    Ben zaten başta yükseltenin onlar olduğunu hiçbir zaman inkar etmedim. Yükselişten önceki seviyelerine(8-9 civarı) düşseydi piyasa da ona göre zamanla oturacaktı. Kuru 18e göre ayarlayan elektronik otomotiv vs firmaları fiyatlarda düşüşe gitti. Düşüşten kastım 18deki seviyesine göre tabi. Düşüş trendi dediğim seviyelere göre olsaydı daha da belirgin düşüşler olurdu. Benzinin düşmeyeceği belli bir şeydi. 2015de alım gücü bu kadar kötü değilken ve brent petrol ucuzken iskandinav ülkesi seviyesinde benzin satılan bir ülkede benzin zammı çok anormal değildir sanırım. Cımbızla örnek çekmeye çalışma ve yanıldığını kabul et. Ya da kendini rezil etmeye devam edebilirsin.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 10 Şubat 2022; 23:1:52 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.