Şimdi Ara

Muhalefetin Z kuşağından oy alma ümidi dünden sonra suya düştü mü sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olsa daha da kötü zaten arkadaşım. 2 yıl ithalatla istediğini alırsın, zengin olduk sanırsın, sonra daha kötü olur.

Tüm ekonomilerde, tüm dünyada spekülatif hareketler zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar.

Yapılması gereken ekonomide stabiliteyi sağlamaktır. Ne fırlasın, ne çöksün. Ya düz gitsin, ya çok hafif değişiklik olsun. İdeali budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız elimde hızlı alım satım imkanı olsa, isterse hiç piyasa bilgim ve istihbaratım olmasın, sağlam para kaldırırdım son yıllardaki bu iniş çıkışlarda. Bir de bilgi ve istihbaratın olduğunu düşün parayı katlaya katlaya gidersin oturduğun yerde!!!!

• Jupiter'e gitmiş Dolar tekrardan Mars'a yaklaştı diye onca yozlaşmışlığa rezilliğe rağmen bu kuşak da oyunu ufak şeyler için satıyorsa zaten o Z kuşağının da boomer neslinden bir farkı yok demektir. Ama sanmam öyle saçma kararlar vereceklerini. Zaten daha hiçbir şey bitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z kusagi hamdolsun herseyi yasayarak tecrube ediyor birer birer. Simdi sirada 90'larin yuksek faizinin yeni versiyonunu yasayacaklar ve hamdolsun training fasli son bulacak.  

• ulke fallo fos olmus, ekomide duzen yok, dolari 1 gecede oyunlarla indirdiler diye bunlara oy vereceklerde versin zaten, o ulke hak ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z kuşağının bunları yiyeceğini düşünmüyorum. Umarım da yemezler. Ekonomi bu iktidarın yarattığı en büyük sorunlardan sadece biri. Ülkede tonla sorun var. Eğer sadece 1 günlük kur düşüşüne kanıp, vereceği oyu değiştirecek biri varsa, o da akıllı biri değildir zaten.

• Hadi canım sokaktaki kahvedeki telefoncu dayılara git sen onları paklarsın anca.Z kuşağından oy olmak istiyorsanız onlara özgürlük vericeksiniz.Her anlamda özgürlük1.Üniversiteden alanından mezun oldu istediği işi rahat bir şekilde buldu.2. İşyerinde normal çalısma şartları altında çalıştı yöneticileri tarafından mobing uygulanmadı 3. Aldığı maaşla rahat rahat hertarafı gezebildi istediği pc alabildi vs vs vs akşama kadar daha birçok önemli madde koyulabilir.Ben Y kusağıyım size hayatta oyumu vermem.Z kuşağı bu kafaya oy verecek kadar aklını kaybetmemiştir.Siz anca bunlarlarla dayıları kandırırsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolar 6 liraya insin yine bir şey olmaz

Akp ağzıyla kuş tutsun yine oy alamaz

Bitti artık devir değişti kabul edin yavaştan

• dolar 3 hafta önceki seviyesine geri çekildi, aldığınız ürünlerin fiyatları indi mi?

• z kuşağı ak partiye kesinlikle oy vermez, hepsinin içinde gelecek kaygısı, geçim sıkıntısı vs başladı bunaların en büyük sebebi de "ONLARA GÖRE" ak parti bu yüzden hiç sanmam.

• hahahaha z kuşağının gelecek kaygısı, geçim sıkıntısı gibi dertleri olduğunu yazmışlar bu dediğiniz Z kuşağının yüzde 10'unda anca vardır, aklı başında olan, okuyan araştıran, algılara yenilmeyen Z kuşağı en mantıklı cevabı verir zamanı gelince.

• Yahu ben pandemiden önce amatör olarak spor yapiyordum buna rağmen 2 gunde 1 kilo tavuk 3 gunde 1 lt süt 3 gunde 30 lu yumurta tüketiyordum. Pilavi meyvesi sebzesi haric. 2.3kilo protein tozu + aa alıyordum. Hadi yiyorsa bunu yapsin bir öğrenci veya orta yaşlı tek çalışan bir erkek. Hadi bakim yiyor mu? Yumurta olmus 39 lira tavuk kac oldu 50 mi? 13e aliyordum ben 😂 gençler spor bile yapamiyor luks oldu diye siz ne anlatıyorsunuz. Ben 2013de abd ye gittim ogrenciydim dolari 1.8 den bozdurdum. Simdi basini evden cikaramaz ogrenciler ne abd si... ne dolari...

Akp nin ampulü disko topu olduğu vakit z kuşağından belki oy alır o zaman 😂

• Din üzerinden siyaset yapmayı bıraksınlar. Bilimi ve gerçek verileri esas alsınlar.

Kurumları ve kurumların verdikleri verileri güvenilir hale getirsinler. TÜİK enflasyonu ve gerçek enflasyon ayrı kavramlar olmamalı...

Adalet, eğitim, liyakat ve saydamlık odaklı bir politika izlesinler.

Haksızlık yapanlar ve haksız zenginleşenler hesap versinler.

Geldikleri zamanki gibi medeni ülkelere ve Avrupa Birliği'ne yönelsinler, Türkiye'yi Ortadoğu ülkesi haline getirmeye son versinler.

Mülteci ve kaçak göçmenleri geldikleri yere geri yollasınlar. Ülkenin sınır güvenliğini sağlasınlar, ülkeye herkes bu kadar kolay girememeli.

AKP bunları yapamayacağına göre Z kuşağı diğer alternatifleri deneyecektir.

• Z kuşağının kılıçdar ve imamoğlu gerçeklerini yaşayıp yandım anam demesi gerekiyor.

O nedenle inşallah rte gidecek ve çok zeki, donanımlı, entellektüel, kendisini mükemmel yetiştiren, ulu, bilge, çokkkk çalışkan, üretmeyi seven z kuşağı ne kadar haklıymış göreceğiz.

Bu yazdıklarımı unutmayın.  

• Beyinsiz z kuşağından olan arkadaşlar verebilir. Doların 1.7tl olduğu dönemleri araştırıp öğrenmişlerse vermez. Akıllı arkadaşlar dolar neden 2-3 değil diyip vermez.

• doların yükselmesi akpnin suçu düşmesi iyi birşey evet ama zamlar hala aynı fiyatlarda düşme yok akpnin kurtarıcı olduğunu düşünen zeka seviyesi düşüktür ülkeyi bu hale getiren kendileri

• Hiç yoktu ki zaten olmayan şey düşermi ‼️😉❓

• Doları 8 liradan 13 liraya mı düşürdü 

• dolar 7 lirayken erdoğanın gidişi kesinleşti. şimdi dolar 13 lira

• 1 ay olmadı daha 23 kasım'da dolar bu seviyelerdeydi ve çok yüksekti o zamanda, 1.5 ay önce 10'u geçtiğinde bile hayretle izliyoduk artışını. Yani dolar hala çok yüksek, tl hala değersiz. Dolar 18 iken ölümü gösterdiler, 13'e düşürüp sıtmaya razı ettiler. Şubat ayında alınacak olan zamlı asgari ücret bile şimdiden 330 dolar. Geçen sene 380 dolardı ve yine geçinmek zordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.