Şimdi Ara

Muhabbet kuşum ishal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün muhabbet kuşu aldım ilk kafese koyduğumda pisledi ama normaldi dışkısı. Aradan 1-2 saat geçtikten sonra dışkısı iyice sıvılaşmaya başladı. Şuan da farkedebildiğim en sıvı olan dışkı ortasında toplu iğne topundan biraz küçük beyazve etrafı şeffaf bir sıvı ile kaplı. Daha önceleri ise sadece yeşil dışkı bırakıyodu sonradan iyice sıvılaştı. Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonteRole -- 23 Mart 2016; 15:37:33 >

• sebebi korku heyecan stres yüzündendir. başka bir eve geliyor normal. 2-3 güne geçer. tabi oda soğuk olmasın sizden kaynaklıda olabilir. cam önü kalorifer yanı bırakmayın. kafeside çok oynatmayın kuşuda elini sokmayın korkutmayın.
  • Şuan farkettim ishal düzelmiş gibi ama bu seferde çubuk şeklinde dışkılıyor. Kabız mı oldu birden ne oluyo anlamadım ki. Çubuk şeklinde 1 tane yerde var 1 tane de poposunda var artık çıkmayamı uğraşıyo yoksa yapışmış mı bilemedim çekebilirsem bi foto çekerim.
  • ishal olduğu için yapışmıştır. 2-3 gün geçsin dışkıya bakmayın kuşuda rahat bırakın kendi takılsın . biraz ortama alışşın sessiz ortamda çevreye baksın insan yüzü görmesin korkmasın yeterlidir. Ertesi gün sal kuşu dolap arkası cam vs dikkat et. ilk başta çarpacak ayna filanda dikkat et. normaldir ve kuşu kafesi geri sokmak için kafese al yanına götür o girsin.

Pet shopta uçamadığı için yarın salacağın için ilk uçuşu olduğu için heyecanlı ona göre biraz kalsın hemen bırakmayın. 7-24 dışarda olması lazım kuşların hapishane hayatı yaşamaması lazım simdi yeni diye kendi haline bırak istediği zaman girsin.
  • Yanına gittiğim zaman biraz korkuyor biraz konuşunca sakinliyor tellerin arasından parmağımla göğüsünü kaşıyor gibi yapıyorum kaçmıyor ama korktuğu anlaşılıyor zaten hemen geri çekiliyorum sonra rahat bırakıyorum öyle aşırı korkak biley değil ama dediğin gibi yapıcam yarın bi salmayı deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.