Şimdi Ara

Muhabbet kuşum dışarıda ayrı kafeste ayrı davranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize selamlar arkadaşlar, öncelikle 2-3 aylık dişi bir muhabbet kuşum var. Herhangi bir sağlık problemi yok, paşalar gibi yaşıyor. Tek sorunum var arkadaşlar, örnek veriyorum kuşum kafesin içinde ve tünekte duruyor, ona nazikçe parmağımı uzatıyorum ısırıyor, sanki parmağımı yemek sanıyor bence bir zamandan sonra zarar veremeyeceğini anlayıp ısırmaz diye elimi çekmiyorum.


    Kuşum dışarıda iken herhangi bir problem yok, parmağıma geliyor, öpüyor, üstümde dolaşıyor, omzuma geliyor. Fakat bunları dışarıda yapıyor..


    Ek olarak ise mesela dışarıda uçarken kafesin üstüne kondu, parmağıma gelmesi için uzatıyorum. Isırıyor, bende bir çözüm yöntemi keşfettim, kafesi o anda yavaşça yere koyuyorum, zaten yer kaplıyor. O zaman parmağıma uzatınca hep geliyor, hemde diğerlerini yapıyor.


    Anlamadım vallahi, sizdede varmı böyle şeyler?




  • Aynı sorun bende de var.:( Kafesteyken hiç dışarı çıkmak istemiyor. Tırnaklarıyla kendini kafese kilitliyor. :D Yani canı ne zaman istersen o zaman çıkıyor. Elimde olduğu zamanlar ise daha sakin genelde. Sevecen ve uysallaşıyor.


    Birde tırnaklarıyla bir yere konduysa ve canı orada durmak istiyorsa kendini kilitliyor. Elinize almak isteseniz bile o tırnaklarını tutunduğu yere iyice sokuyor. Özellikle yorgan olsun, yünlü şeyler olsun daha fazla.


    Elimde olduğunda onu çok öptüğüm zaman genelde daha sevecen ve sakin kalıyor. Elde durma alışkanlığı da var. Ama yukarda saydığım sebepler canımı sıkmıyor da değil.

  • AussieTielsyoutube
    #shorts #foryoupage #foryou #fyp #birds #parrots #parrotsoftiktok #birdsoftiktok #pets #parrotlove #animals
    https://www.youtube.com/shorts/4tRXdqcUAj8
  • Horoz kendi çiftliğinde ötermiş😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.