< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni sarı PAŞA mız ile aranızdayız herkese merhaba arkadaşlar umarım uzun yıllar bizim kuşumuz olursun ![]() |
3-4 gün oldu henüz ele gelmiyor bende çok fazla sıkıştırmıyorum arada elimi kafese sokup parmağıma alıyorum umarım alışır zamanla |
![]() Muhabbet kuşu aldım bugün cinsiyet ve kaç aylıktır. Yardım rica ediyorum lütfen. Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar ortalama 6 aylık muhabbet kuşuma yoldaş olabilecek 1 buçuk yaşını geçmemiş cinsiyeti farketmeksizin muhabbet kuşu aramaktayım(arkadaş). Genç olursa birbirlerini de ezmezler diye düşünüyorum. 60cm genişliğinde büyük kafesim var ve kafesi hep açıp bırakırım kuşların rahatça uçmaları için. İstanbul Gaziosmanpaşa merkez - eyüp - şişli civarı yakın lokasyonlarda olan arkadaşlar varsa özel mesajınızı bekliyorum. Not: link paylaşmak yasak mı bilmiyorum geniş kafes düşünenler için paylaşıyorum. trendyoldan yeni hesaplar açıp 3-5 tane ve sepete 3-5 tane rastgele ürün atın. 2-3 gün sonra hesaplara girip indirim kuponlarına baktığınızda 75/25tl indirim çeki yükleyecektir. |
bana da yardım edebilir misiniz benim 6 aylık bir muhabbet kuşum var 1 hafta önce teyzemdeki 3 yaşındaki erkek kuşu aldık yan yana getirince çok iyi anlaştılar hatta kur bile yapıyorlar ama artık 6 aylık kuşum herkese saldırmaya başladı çok ısırıyor ve çok fena ısırıyor daha önce hiç öyle ısırmamıştı belki geçer diye bekledim 1 hafta ama geçmedi hala çok ısırıyor canımı çok yakıyor bende şuanda onların kafeslerini ayırdım ve birbirlerini görmesin diye araya şal gibi bir şey koydum neden bana saldırıyor artık çok canımı sıkmaya başladı bu durum ceza yöntemine bile girişmeyi düşündüm ona yüksek sesle yapma hayır diye bağırıyorum çünkü bana başka yol bırakmıyor onla ilgilenmeye çalışıyorum yine ısırıyor kafese yaklaşıyorum ısırırken çıkardığı sesi çıkartıyor lütfen yardım edin |