Şimdi Ara

Muhabbet kuşu ve tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm . 8 tane Muhabbet kuşum var . Hepsi büyük bir kafesteler . 15 gün tatile çıkmak istiyorum . Kuşlara kabuksuz yem aldım . Kaplara bu yemden koyup suyunu 3 büyük 2 küçük suluk ile koysam dönene kadar bir sıkıntı olur mu kuşlar da ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bir muhabbet kuşu ortalama 10 gram yem yiyormuş. bu hesapla günlük 80 gram yem gidecek şekilde hesaplarsan 15 günde 1200 gram yem gidecektir. garantiye almak için bir buçuk kilo yem olması lazım kafeste. ama su konusuna bişey diyemem. çünkü 15 güne suyun kendi kendine buharlaşıp uçup gitme payı da var. hem kuşlar tarafından tüketilecek su miktarı ve ek olarak buharlaşan su. kış ayı çok buharlaşmaz ama yine de kayıp olacaktır. en mantıklısı anahtarı güvenilir birine verip 8. gün gelip kontrol etmesi yemi suyu.
  • Cevap verdiğiniz için sağolun . Anahtarı verebilecek komşu , tanıdık vs yok ne yazık ki . Suyun buharlaşma payını hesaplamak için deneme yapmalıyım . Kabuksuz yemi de normal yem gibi severek yemiyorlar bu da dikkatimi çeken bir başka nokta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurCan5555 -- 4 Mart 2018; 9:18:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam emaneten çevrenizdeki güvendiğiniz petshoplara bırakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.