Şimdi Ara

Muhabbet konusunu kız mı açmalı erkek mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nighdoria

quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

quote:

quote:

quote:

Ayni durum banada oluyordu sizden sikiliyor bile olabilr yapacaginiz en guzel sey acmiyorsa sende acma gerekirse hic mesaj atma kaybetme korkusu bir sarsin arkanizda dolasir nasil dir dir ediyor gorursunuz ben bunu yapamadim , bana artik kisa kisa mesajlar atmaya basladi sonra saatlercr mesaj atmadi ve bitti

Bana da kısa kısa mesajlar atıyor eskiden uzun uzun yazardı. Ör: Napıyosun, iyiyim, evdeyim, okuldayım, oturuyorum, dısardayım yemek yicez, feyste takılıyorum, sen napıyosun, hee iyi, öyle işte, gunaydın askım, tamam vs.

Bak hocam ayni surecleri yasiyoruz benim ilk iliskimdi yaptigi buyu bir serefsizlikti ama kizlar hakkinda bir suru tecrube kazandim yapacagini anlatiyorum bu surece girdiginde o kendini ne kadar cekerse sen o kadar ustune gideceksin bu kaybetme korkusu denen sey yuzunden kizda iyicene bunalacak ve mesaj atmamaya baslicak o kisa cevaplarda ucup gidecek yerini bahaneler alacak yok askim uyuyorum yok calisiyorum felan gibi bahaneler zaten bu surece girdin mi gecmis olsun . Peki bu yaratiklar neden boyle yapiyorlar iliskinde hic puruz yok cok guzel gidiyor kendini cekerek iliskiyi senin bitirmeni isterler hele onceden yaptigin bir hatanin 3 te birini yap hemen bityi diye mesaj atarlar . Tek istekleti ahini almadan badka kollara yelken acmaktir ama bu ergen varliklar kendini adam yerine koymayan tersleyen , her gun kaybetme korkusuyla yasadigi insanlari cok severler ve kendini aldatan ya da terkeden erkegi gep dusunup onlara acik kapi birakirlar sonuc olarak hocam ilerde benim gibi uzulmek istemiyorsan hic ilgilenme ve hatta o varken yenisini bul ne bu kendimizi uzdugumuz bir daha iliskim olsun boyle davraninca direk bitiricem bu salak seylerin oyuncagi olmayalim lutfen

Benim sevgilim öyle değil diyerek başıma bunların gelmemesini umuyorum. Davranışlarımı şu an itibariyle değiştirdim belki toparlarım. Bilemiyorum karışık bu ilişki işleri ya.

" ama bu ergen varliklar kendini adam yerine koymayan tersleyen , her gun kaybetme korkusuyla yasadigi insanlari cok severler ve kendini aldatan ya da terkeden erkegi gep dusunup onlara acik kapi birakirlar "

evet burada sonuna kadar haklısın ama bu ne kadar mantıksız bir davranıştır ya. umarım başıma gelmez diyorum hocam..

Umarim gelmez , O da oyle biri degildi ben her izmire gittigimde ve geri dondugumde benim icin uyumazdi sabah dersanesi olurdu uyumadan giderdi , ben oglen okula giderim o sabah 6 da kalkardi gece benimle birlikte uyurdu , annesini taniyordum annesi ben o birlikte dolasirdik daha neler neler 4 ay cik guzeldi ama son 1 ayimizda ilgiyi kesti gunde 10 msj fln atiyor konusmuyor ne bahaneler uyduruyordu bende kendimi cekmek yerine ustune gittim iyicene simarttim liseliyi o boyle yaptikca ben cildirdim ve baba arkadas kalalim diye mesaj atti bitirdim bende cunku ben gecmiste ona ilerde ven gidersem senin gibi bir iyi insanla dost olarak kalmak isterim derdim o da arkadas olamayiz gideceksrn simdiden git deyim konusmazdi sen beni birakacaksin derdi kizardi ama simdi kendi vana bu teklifi yspiyor ondan sonra hic mesaj atmadim o da atmiyir baska birisi var galiba hayatinda ondan ayari yiyince geri donecek ama ona yapacak cok seyim olucak . Neyse kardes umarim duzgindur ama kaptirma kendini herkesin sevgilisi iyidir kendini iyi tanitir ben kotuyim demez yani

bi soluklan dayı bi su falan iç 3 cümlenden 2 sini anlayamadım.... noktalama satır başı yapıver bi zahmet..

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

quote:

quote:

gittiği yere kadar illa konu açmak zorunda değil kimse, zaten sevgili olabilecek kadar iyi anlaşan insanların konuşacak çok şeyi vardır.

Kız arkadaşım benim kadar paylaşımcı değil, ben muhabbeti sürdürürsem gayet güzel devam ediyoruz ama bittiği yerde o yeni bir muhabbet açmıyor. Ben açarsam katılıyor eleştiriyor konuşuyor. Bu durumda ne yapmam gerek

yapacak pek bişey yok kardeşim. gittiği yere kadar böyle, zaten yaşın 22-23 den küçükse ilişkilere pek fazla kafa yormamak lazım. o yaşta tanışıp ciddi ilişki yaşayan 1 kişi bile tanımadım, herkes ciddi diye başlar o ayrı, ama malesef durum bu.

Umarım haksız çıkarsın hocam. Dua ediyorum kız arkadaşım biraz düzelsin biraz daha özen göstersin diye. Kendisine de söyledim tamam dedi biraz değişme var eskiye göre ama uzun sürede nasıl olacak o önemli. Konuşmayan, dırdır yapmayan, kafa ütülemeyen kız mı olur ? Benimki de öyle.. Ama can sıkıyor bu durum bir süre sonra.. Yaşım 20

aynı durumdayım. Yaş 20 kızla ciddi düşünüyorum ama kız konuşmadığı için her şey kötüye gidiyo. Başta insana basit bi şey gibi geliyo, sonradan karşındakinin konuşmamasının ne kadar kötü olduğunu anlıyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Edson

quote:

quote:

quote:

quote:

gittiği yere kadar illa konu açmak zorunda değil kimse, zaten sevgili olabilecek kadar iyi anlaşan insanların konuşacak çok şeyi vardır.

Kız arkadaşım benim kadar paylaşımcı değil, ben muhabbeti sürdürürsem gayet güzel devam ediyoruz ama bittiği yerde o yeni bir muhabbet açmıyor. Ben açarsam katılıyor eleştiriyor konuşuyor. Bu durumda ne yapmam gerek

yapacak pek bişey yok kardeşim. gittiği yere kadar böyle, zaten yaşın 22-23 den küçükse ilişkilere pek fazla kafa yormamak lazım. o yaşta tanışıp ciddi ilişki yaşayan 1 kişi bile tanımadım, herkes ciddi diye başlar o ayrı, ama malesef durum bu.

Umarım haksız çıkarsın hocam. Dua ediyorum kız arkadaşım biraz düzelsin biraz daha özen göstersin diye. Kendisine de söyledim tamam dedi biraz değişme var eskiye göre ama uzun sürede nasıl olacak o önemli. Konuşmayan, dırdır yapmayan, kafa ütülemeyen kız mı olur ? Benimki de öyle.. Ama can sıkıyor bu durum bir süre sonra.. Yaşım 20

aynı durumdayım. Yaş 20 kızla ciddi düşünüyorum ama kız konuşmadığı için her şey kötüye gidiyo. Başta insana basit bi şey gibi geliyo, sonradan karşındakinin konuşmamasının ne kadar kötü olduğunu anlıyosun.

Alıntıdaki yazılanları oku dostum, ben baya rahatladım şu an. O konuşmuyor, o aramıyor, o mesaj atmıyor benim kadar. Üstelik bana bir ara demişti ki konuşmak isteyen efendi efendi yazar.

Demek ki konuşmak istemiyorlar, isteyen yazar doğru. Sen de yazma. Seni gerçekten seviyorsa bu durumu değiştirmek için uğraşacaktır.(eğer altında başka bir neden yoksa)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.