Şimdi Ara

Muğla'da İngiliz Turist 5 yıldızlı otelde kedi tarafından topuğundan ısırıldı. Kuduz teşhisi konuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Muğla'da İngiliz Turist 5 yıldızlı otelde kedi tarafından topuğundan ısırıldı. Kuduz teşhisi konuldu

Türkiye'de tatildeyken sokak kedisi tarafından ısırılan bir anne kuduzdan neredeyse ölüyordu; ancak köpekleri ölümcül hastalığı koklayınca hayatı kurtuldu.

44 yaşındaki Chloe Kelly, bir haftalık tatilin son gününde Bodrum'daki 5 yıldızlı La Blanche Resort'un restoranında yemek yerken topuğundan ısırıldı.

Kuaför acı içinde kaldı ancak uçağı yakalayıp Britanya'ya döndü ve hayatını kurtaran iki evcil köpeğine minnettar olduğunu söyledi.

İki çocuk annesi bekar kadın, eve döndükten sonra biraz uyumak istiyordu ve ardından tetanos aşısı için aile hekimini aramayı planlıyordu.

Ancak beş yaşındaki Zeus ve dört yaşındaki Bronson adlı iki Staffy/boxer melez köpeğinin, uyumaya hazırlanırken ayağını koklamayı bırakmadığını veya onu yalnız bırakmadığını söylüyor.

Kelly, 111'i aramaya karar verdi ve görevliler hemen Acil Servis'e gitmesini tavsiye etti.

Royal Devon ve Exeter Hastanesi'ndeki testler, aşı yapılmadan önce kuduz olduğunu doğruladı ve tedavi Northampton'dan acilen uçakla gönderildi.

Kelly şöyle dedi:

Alıntı

metni:
    Köpeklerim olmasaydı hayatta kalamazdım; hayatımı %100 kurtardılar. O zamanlar 20 yaşında olan en küçük kızımla Bodrum'da bir haftalık tatildeydim, çok güzel vakit geçirmiştik ve son gecemizdi. Havaalanına dönüş transferimiz öncesinde restoranda yemek yiyorduk ki masanın altında duran kızıl bir kedi beni ısırdı. Orada olduğunu bilmiyordum ve sandalyemi geriye doğru çektim, mermere sürtündü ve belli ki onu ürküttü. Kuduzlu hayvanlar genellikle daha saldırgandır ve bu kedi dişlerini topuğuma geçirdi. Onu sadece kaçıp gittiğinde gördüm. Gerçekten çok acı vericiydi ve acı içinde çığlık atıyordum, her yerim kan içindeydi ama tek bir personel bile durumumu kontrol etmeye gelmedi. Tatilin sonuna çok yaklaştığımız o noktada, tek istediğimiz eve varmaktı. Transferimize sadece yarım saat kalmıştı, bu yüzden onu yakaladık ve eve uçtuk. Bu noktada zamanın nasıl geçtiğini bilmiyordum çünkü kuduzda 24 saat içinde tedavi olmanız gerekiyor, yoksa neredeyse ölüyorsunuz. Sabah 6.30 civarında eve döndükten sonra köpekleri rahatsız etmemeyi ve birkaç saat uyumayı umuyordum.

NY POST

Turist kadın:

Muğla'da İngiliz Turist 5 yıldızlı otelde kedi tarafından topuğundan ısırıldı. Kuduz teşhisi konuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 16 Ekim 2025; 15:51:2 >

• Yalan haber.

• Kadinin hayatini kopekleri kurtarmis, onlar yaraya bakip havlayinca kadin hastaneye gitmis Ingiltere'de, orda kuduz teshisi konmus diyorlar da hikaye bence. SIgorta parasi almak vardir bi duzenek. Kuduz kedinin otelde isi ne. Gider bi coplukte dururdu.

Ek olarak sokaklarimizdan kedileri ve kopekleri cektirtmeyecgiz :)

Herkese tetanoz asilarini 10 yilda bir yenilemesini ve herhangi bir hayvanin guclu ve kanamali isiriklarindan sonra bir kontrole gitmesini oneririm.

Kuduz'un sakasi yok, 1 ayda goturur.

Bu arada 64 yasinda gibi gozuken kadin da 44 yasindaymis :)

Botox'un sonuclarini gorun de yaptirmayin iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 16 Ekim 2025; 21:11:13 >

• bu ingilizler çok yalan haber yapıyorlar bunlarla birlikte kuzey ülkeleride dahil özellikle finlandiyalılar acayip şerefsiz bir millettir iran israil savaşı olduğunda türkiyede havadan füzeleri gördük diye yalan haber yaptılar devamlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kedi tapar mode off ----------------------------------

• kuduz teşhisi konulduysa zaten dönüşü yok, teşhis konulana kadar sorun yok ama konulduysa götürüyor o yüzden sokaklarda kedi köpek olmamalı belediyeler bu konuda net tavır almalı it taparların....................m

Bizim Turizm İşlerini Bile Baltalabilirler

Kuduz Kedi Var Diye

Türk Kedisi Kuduz,

İngilizin iTİ Koklayıp Kurtarmış ÖylemiMuğla'da İngiliz Turist 5 yıldızlı otelde kedi tarafından topuğundan ısırıldı. Kuduz teşhisi konuldu 

Edit:İngilizler özellikle oto kiralama gibi hizmet sektöründe istenmeyen müşteri konumundalar. Otelden tazminat için yapmıştır muhtemelen."

2022 Yılında Olmuş Olay

3 Sene Öncesinin Haberi İlginç Bügün Tekrar Gündem Olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 17 Ekim 2025; 3:17:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • akpli forum sitesi haberi turist gedikçe günah arttığını düşünüyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekstil bitti sırada ki turizm haberi bu.

Kedinin ısırmasına değil, kuduz teşhisi konulmasına yalan deniliyor. Kuduz virüsünü kuluçka döneminde tespit etmenin güvenilir bir yöntemi yoktur. Kuluçka dönemi bittiğindeyse artık çok geçtir.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.