|
Mubadala, Türkiye’deki tüm Getir hisselerini satmayı planlıyor
-
-
Ben de birkaç ay önce getir üyeliğimi kapattım. Bu kadar rezil bir müşteri hizmeti daha ne gördüm ne duydum.
-
2021 miydi neydi aldığım yoğurdun tarihi 1 hafta geçmişti. Müşteri hizmetlerinden yoğurdun iadesini istedim yapamayacaklarını söylediler. Öyle mi deyip üyeliğimi kapadım. Hala aynı kafada devam ediyorlarsa bu günlere iyi gelmişler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ What a guy, god I hope you xxx die and your sympathies don't mean a xxx to me
When the confidence goes and the predator knows
You better be dead if you wanna be free
...You're such a tortured soul, but I don't wanna hear about it
...You say you're not involved, but all you do is talk about it
(One more thing... don't forget to burn)
SlipKnoT -
sipariş geldikten sonra kimsenin umrunda olmuyorsun öyle bir firma. Fiyatları da uçurdu. Pandemide iyi ekmek yedi havalara uçtu ama o uçuşun bir inişi olacagını anlamalıydılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Daha rezili Yemeksepetinde, çünkü müşteri hizmetleri yok. Ne müşteri hizmetleri numarası var ne de yazılı sohbet var.
Sadece o anki siparişin ile ilgili ulaşabiliyorsun. Bir market siparişini evden çıkmak durumunda olduğum için düzgün kontrol edememiştim,
bir ürünü eksik yollamışlar ama müşteri hizmetlerine ulaşabileceğin hiçbir kanal yok, sipariş de eskiyince siparişlerden de iletişime geçmene izin vermiyor.
Yine en mantıklısı Migros Hemen falan sanırım, o da erken kapatıyor geç saatte malesef fazla opsiyon yok.
_____________________________ -
Kazıklandıklarını geç anlamışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En nefret edilen firmalar sıralamaında üst sıralara oynar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Doğru, yemeksepeti de kötü.
-
pandeminin ekmeğini yiyen şirket. Şimdi tüm tuşlara basıyorlar. Getir finans bilmem ne. Yakında e ticaret işinede girerler.
Zaten sürekli reklam gördüğümüzden belli idi. Firmayı sürekli birilerine kakalıyorlar maşallah
-
Kontrolsuz ve ani buyume ve onun kacınılmaz iflası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müştemilat Bey -- 23 Eylül 2025; 17:30:46 >
-
Bu kadar parası olan şirketler bunu nasıl bu kadar geç anlar anlamıyorum :)
Zaten n11'i aldılar. Ancak beklenen atılımlar gerçekleştirilemeyince onu da sattılar. n11 şimdi BAE sermayesinin elinde serbest düşüşe geçti.
Unutmuşum. N11 den en son ne zaman alışveriş yaptım unuttum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir yemeği aç karna 2 saate yakın bekledim, sipariş iptal oldu. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt