Şimdi Ara

Muadil Toner nereden alınır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
22.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Öcellikle muadil toner sektöründe inanılmaz çok fazla seçenek ve rekabet var.

    Her sektörde olduğu gibi toner sektöründe de yazıcı üreticilerin yanında başka firmalar toner üretmekte.
    Ve bu tonerler neredeyse hepsi Çin'de üretiliyor.

    Ancak Çin'de üretilen tonerlerde ithalaçı firmaların istemiş olduğu kalite ve istenilen özelliklerde üretilebilmektedir.
    Türkiye'de Kurumsal olarak çalışan çok az muadil toner markası vardır.

    Dikkat edilmesi gereken fiyat değil çıktı sayısı, tekrar doldurulabililik, keskin ve yüksek çözünürlük en önemlisi de yazıcınızı garantı dışı bırakmamak için tonerin akıtmamasıdır.

    http://www.tonerce.com sitesinde hem orjinal hemde tonerce marka tonerlerin fiyatlarını karşılaştırabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.

    www.tonerce.com markalaşmaya ve kaliteye önem veren tarihi eskilere dayanan bir firmadır.

    Saygılar. Muadil Toner nereden alınır

    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/947099/b3666a10-e1cf-4d98-95a2-ecbc401eabe5.jpg
  • Toner ve Kartuşun tek adresi http://www.tonersitesi.com/
  • toner , muadil toner , tner tozu gibi ürünlerinizi uygun fiyatahttp://sarfci.com/ bulabilirsiniz .
  • Çok uygun fiyatlarla, direkt stoktan aynı gün gönderim yapılmaktadır;https://www.muadilshop.com/muadil-lazer-tonerler
  • RTS BİLİŞİM HİZMETLERİ

    FİRMAMIZ İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BULUNMAKTA ,HER ÇEŞİT TONER KARTUŞ SARF MALZEMESİ SATMAKTADIR ,ÜRÜNLERİMİZİ UYGUN FİYATAwww.yenikartus.com ADRESİNDEN ADINIZA FATURALI GARANTİLİ VE AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO İLE SATIN ALABİLİRSİNİZ.  Muadil Toner nereden alınır

    0538 367 13 51
  • MUADİL TONER NEDİR?
    Muadil Toner, lazer yazıcılara uyumlu olacak şekilde yan sanayi tarafından orijinal tonerlere eşdeğerde tasarlanıp üretilen toner kartuşlardır. Ülkemizde piyasaya arz edilen muadil tonerlerin hemen hemen tamamı ithal olup, ağırlıklı uzak doğu menşelidir. Ancak, piyasada dolum tonerlerin de sıfır muadil toner gibi satıldığını duyuyoruz!

    Orijinal toner fiyatlarının neredeyse yazıcı fiyatına denk olması baskı maliyetlerini hayli artırmış, muadil toner üretimini bir gereksinim olarak doğurmuştur. Bugün yazıcı sarf malzemeleri sektöründe muadil toner kartuş üretimi önemli pazar payına hakimdir. Artık devasa boyutlara ulaşan yan sanayi fabrikaları sertifikalı binlerce muadil toner kartuş çeşidini üreterek piyasanın talebini karşılamaktadırlar.

    Tüketicinin bilinçlenmesiyle birlikte, ülkemizde de muadil toner kullanımı hayli yaygınlaşmıştır. Gerek ev kullanıcıları gerekse firmalar muadil toner kullanarak baskı maliyetlerini ciddi oranlarda düşürerek aylık giderlerinde ciddi oranda tasarruf sağlamaktadırlar.

    Neden Muadil Toner?
    Bu aşamada sıkça sorulanlardan biri budur; hangisini tercih etmeliyim? Muadil mi, orijinal mi yoksa dolum mu? Bu sorunun cevabı kullanım amacına göre değişir. Bazen orijinal toner, bazen muadil toner, yerine göre toner dolumu tercih edilmelidir. Bu konuda tedarikçi firmanızdan destek alabilir ya da bizi arayarak ücretsiz danışma hattımızdan bilgi edinebilirsiniz.

    Özellikle fotoğraf baskıları ve aydınger çıktıları için orijinal toner kullanılması mutlak tavsiyemizdir. Standartlara uygun üretilmiş bir muadil toner yazıcı ile tam uyumlu çalışarak ofis çıktılarında orijinal toner performansını asla aratmayacaktır. Uygun fiyatlı muadil toner baskı maliyetlerinizi hayli düşürmektedir. Toner dolumu ise, hem fiyat avantajı sunacak hem de geri dönüşüm ile doğayı koruyarak geleceğimizin yeşil kalmasına katkı sunacaktır. Toner dolumu tercih, aynı zamanda dışarıya döviz çıkışına engel olur ve cari açığı düşürerek ülke ekonomimize katkı oluşturur.

    Muadil toner yazıcıya zarar verir mi?
    Hayır. Ne muadil toner nede toner dolumu yazıcınıza asla zarar vermez. Batılı ülkeler, doğayı korumak amaçlı geri dönüşümü teşvik için toner kartuş dolum işlemini desteklemektedirler. Anlamsız bir biçimde ülkemizde bazen tüketicilerden muadil toner ya da toner dolumu yazıcıma zarar verir mi soruları alıyor, şaşırıyoruz! Anladığımız kadarıyla, orijinal yazıcı servisleri tüketicileri bu nevi cümlelerle orijinal toner alımına yönlendirmek istiyorlar. Her lazer yazıcının belli periyotlarla bakımı yapılmalı, belirli sayıdaki baskıdan sonra ömrü biten bazı parçaları değişmelidir. Orjinal toner kullanılsa da bu böyledir, muadil toner ya da dolum toner kullanılsa da böyledir.

    Muadil toner yazıcıya nasıl takılır?
    Giriş bölümünde de belirttiğimiz gibi muadil tonerler orijinal tonerlere eşdeğerdir. Kullanımı aynı orijinal toner gibi olup tak kullandır. Satın alınan kutulu ithal sıfır muadil tonerin üzerinde taşımada zarar görmemesi için seal, kağıt, kapak gibi bazı koruma aparatları mevcuttur. Kutuyu açıp havalı poşetin içerisinden toneri çıkartarak bir makas yardımıyla siyah poşeti kesiniz. Genelde turuncu renkte olan koruma aparatlarını ve varsa drum ünitesini kapatan siyah/beyaz kağıdı atınız. Bazı toner modellerinde dolum haznesini kapatan seal vardır. Varsa, tonerin yan tarafındaki bu şeffaf bandı sonuna kadar çekerek çıkartınız. Toneri hafifçe yere tık tık vurup sağa sola sallayın bu üç defa tekrar edip yazıcıda yuvasında takın. Hepsi bu kadar. İyi günlerde kullanın…

    Muadil toner nereden alınır?
    Muadil toner almaya karar verdiniz, pazarda çok farklı markalar ve fiyatlar var, hangisini almalıyım diye düşünüyorsanız; arkasında güvenilir firmaların olduğu markalı ürünleri tercih etmeniz sonradan oluşacak sorunlardan ve zararlardan sizi koruyacaktır. Muadil toner fiyatlarının farklılıklarına gelince; atalarımızın deyimiyle ne kadar ekmek o kadar köfte! Kaliteli bir muadil toner ile ucuz olan arasında çokta bir fiyat farkı yoktur. Kaliteli bir ürünün maliyeti her zaman daha düşüktür. Çok çok ucuz ürünlerden uzak durulması tavsiyemizdir. Nasıl ki, sahte orijinal toner var ise aynı zamanda sahte muadil tonerlerde piyasada mevcuttur. Özellikle internet ortamında dolum tonerler muadil toner gibi paketlenerek satılmaktadır. Halbuki, toner dolum fiyatları muadil toner fiyatlarına göre daha düşüktür.

    Muadil toner dolumu yapılır mı?
    Evet. Kaliteli muadil toner kartuş aynı orijinal toner gibi yeniden doluma uygundur. Biten toneri dolum tesisine göndererek tekrar doldurup kullanabilirsiniz. Geri dönüşüm ile tasarruf ederken hem doğayı korur hem de ülke ekonomisine katkı sunarsınız.

    Muadil toner uygun olan yazıcı hangisi?
    Fonksiyonel mi olacak, siyah/beyaz mı yoksa renkli mi olacak, wifi yada lan ile ağ bağlantısı olacak mı, ayda kaç sayfa çıktı alacaksınız gibi ihtiyaca göre lazer yazıcı satın alırken dikkat edilmesi gereken parametrelerden biri, bize göre en önemlisi o yazıcının kullandığı toner kartuş olmalıdır. Zira, bazı yazıcıların gerek muadil toneri gerekse toner dolumu baskı maliyetleri bağlamında ideal değildir. Bazı yazıcıların satış adedi düşük olduğu için muadil toneri üretilmemekte, toner dolumu için ise yedek parça bulunamamaktadır. Toner kartuş parametresi ihmal edilerek alınan yazıcıyı daha sonra pasif edilip toner kartuş maliyeti uygun yazıcı almak istemiyorsak, lazer yazıcı almadan evvel hangi yazıcıyı almalıyım sorusunu etraflıca irdelemeli sonra alışveriş yapılmalıdır. Yazıcı tavsiyesi için yazıcı sarf malzeme tedarikçi firmanızdan destek alabilirsiniz…

    Kaynak;http://boldtoner.com/muadil-toner-nedir/

    BOLD TONER

     Muadil Toner nereden alınır
  • Firmamız 1997 yılında İstanbul / Güneşli’de Truva Büro Makineleri Ticaret LTD ŞTİ ünvanı ile sektörde yerini almıştır. Kurulduğunda ana faaliyet alanı ; fotokopi cihazlarının satışını gerçekleştirmek ve teknik servis hizmetlerini müşterilerimize ulaştırmak olan firmamız , 2000 yılının ilk çeyreğinde günümüz teknolojisini takip ederek Laser Printer satışı ve teknik servis hizmetlerini başarıyla gerçekleştirmiştir.

    Firmamız bugün, fotokopi ve yazıcı sarf malzemerini, yedek parçalarını, muadil veya orjinal toner ve kartuşlarını ; en iyi kalite, en iyi hizmet ve en iyi fiyat performansını garanti ederek Türkiye’nin heryerine ürün temin etmektedir. Ayrıca referansımız olan kurumsal çalışmalarda , yapılan protokol ile temin ettiğimiz ürünlerin garanti altına alınması ve bu protokol süresince bakım ve onarım hizmetinin verilmesi bizi birinci seçenek haline getirmiştir.

    Türkiye genelinde yayılan hizmet ağımızla hizmet ve kalite politikasınca sektöre yön veren öncü marka olma yolunda ilerleyen firmamız; kaliteli ve ekonomik çözümler ile müşteri memnuniyetini birinci amaç edinerek, düşük maliyet ile yüksek performanslı ürün ve hizmet sunmak konusunda başarıya koşmaktadır.

    Hedeflerimiz edindiğimiz dürüst, kaliteli ve yüksek performanslı bu hizmeti geniş bir portföy ağı kurarak hem daha fazla müşteriye kendimizi ispatlamak hemde müşterilerimizin en iyisini seçmesini sağlamaktır.
    Online Satış Sitemiz |www.truvatoner.com.tr
  • Arkadaşlar izmirde kaliteli muadil toner nereden alabiliriz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A kalite muadil tonerlerde kargo bedava.www.peteknet.net
  • Gold Toner alın tavsiye ederim. Muadil tonerde bir numara

     Muadil Toner nereden alınır
     Muadil Toner nereden alınırteknogold
    Gold Toner ve Tonerler Hakkında Herşey…
    https://blog.teknogolddepo.com/gold-toner-ve-tonerler-hakkinda-hersey

    https://www.teknogolddepo.com/index.php?route=product/search&search=toner&description=true




    Toner Nereden Alınır?


  • Kesinlikle Gold Toner Teknogold'dan alınır.


     Muadil Toner nereden alınır


  • aldım memnunum

     Muadil Toner nereden alınır
     Muadil Toner nereden alınırwww.teknogolddepo.com
    Gold Toner Hp CE285A Toner - HP 85A Muadil Toner
    https://www.teknogolddepo.com/gold-toner-hp-ce285a-toner-hp-85a-muadil-toner?search=85a%20toner
  • Şirketteki HP Lazer yazıcının tonerini geçtiğimiz günlerde https://dcptoner.com üzerinden sipariş ettim. Henüz ilk defa kullanıyorum ama şimdilik kaliteli duruyor. Toneri yarıladığımda mesajını tekrar düzenleyeceğim


     Muadil Toner nereden alınır


     Muadil Toner nereden alınır
  • Merhaba. Bende de Brother HL1111 model yazıcı var. Önceden farklı markalardan muadil toner de aldım kullandım, dolum da denedim. Bazen akma, bazen saçma lekeler vs oluyordu. JpnTr arkadaşın paylaşımını görüp ben de sipariş ettim. O zamandan beri sorunsuz kullanıyorum. Şu ana kadar 4 kere sipariş etmişim, hiç bir üründe sorun yaşamadım.

    Benim kullandığım ürün: https://dcptoner.com/brother-tn-1040-muadil-toner

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.