Şimdi Ara

Mu onLine iLe iLqiLi birkaç soru!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bazı soruLarım war
    1-)Exp we drop ayarLarını nasıL yapacaqım?

    2-)Spotu nasıL koyacaqım?

    3-)ShopLari nasıL düzenLeyeceqim_?

    4-)s3 serwerLarda ekranda süreqLi çıkan (mesela muice iyi eqLenceLEr diLer gibi) onu nasıL değiştireceqim_?



    cvpLarınız içn şimdiden tşkLEr...



  • arama yap

    sorularının cvpları forumda mevcut daha önce sorulan sorular...
  • anqeLus bunu yazacaqına ßiLiyorsan cvp wersen_?
  • arkada$LAr cvpLarınızı beqLiyorum...
  • quote:

    1-)Exp we drop ayarLarını nasıL yapacaqım?

    2-)Spotu nasıL koyacaqım?

    3-)ShopLari nasıL düzenLeyeceqim_?

    4-)s3 serwerLarda ekranda süreqLi çıkan (mesela muice iyi eqLenceLEr diLer gibi) onu nasıL değiştireceqim_?

    1- exp ve drop = mu Server + data dosyasi + command server dosyalarina gir daha sonra CTRL + F yap ve arama yerine exp yaz karşına cıkar.. oradan expi yaparsin.. daha sonra CTRL + F yaparak itemdrop yaz ve karşına cıkar orayada drop ayarını yapıcaksın..!
    2- Spot = SpoTLari Koyman iciN Onlarin Dosyaları Var oNLari direk indirip Direk atacaksın ve SpoTLar oLur.! Kendin Ayarlamada var ama sen Bunları Sorduguna gore oNLari yapman imKansız Sen Hazırları Al Direk Koy..!
    3- Shop = shop0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 var onlari düzenlemen icin Unlitius dosyasına girip orada ShopEditor oLur o Shop editorden istedigini yaparak ayarlayabilirsin ama shop editore girmeden önce o dosyanın icine Shop20 diye yeni metin belgesi acıcaksın ve kaydederken karşına ultimius shop0 ..... shop yazar o son shop yazanın yanına 20 koyacaksın ve kaydet diyeceksin. daha sonra shop editorü kapatıp kaybettigin metin belegsini acıcaksın actıktan sonra karşına cıkar karşına cıkanı mouse ile bir araya alıp kopyala ve daha sonra nereye yapıştıracaksan oraya yapıştır dea..!
    4- Ekran = Oldugun Mu server dosyasında Gameserver dosya diye bi dosya olacak onun icine gameserverx3x diye yapılandır dosyası oLması Lazım Oradan HaLLedeBiLirsin..!!

    Umarim Yeterince Yardimci OLmuşumdur.. Kolay geLsin..!
  • krd$ saoL aMa $u shopLarLa iLqiLi oLanı anLayamadim..
  • 1 sorum daha war
    bana item kodLarı Lasım nerden buLaßiLirim!!!
  • shoplari anlammaissin galiba anlatayim..
    bak simdi muonlinedestek yada bu sitede varsa senin yaptigin version serverinden bil. ra indireceksin yani şöyle sen mesela season3 1.04h kuruyorsun demi ? ve onun shoplarini sltlarini begenmedin o zaman başka bi serveirn yani mesela season3 1.02T bilgisayarına indiriryorsun ve ondaki data tutum senin serverindeki data ile değiştiriyorsun sonra kendi shopunu kendin ayarlarsın ve spotlarla olmuş oLur...

    sira geldi item kodlarina..

    onu ben sana anlattaim ii okumamissin .. ultimius diye bir dosya var mu serverin icinde o dosyaya giriyotrsun karsina shop editor diye bi dosya cıkar shop editore tıklıyorsun ve o dosyanın icine metin belkgesi olarak shop20 diye bi metin belgesi ac.. daha sonra oradaki shop editor dosyasına tıkla ve yukarıda karakter resimleir olur örnegin sm eşyasınımı orada sm karakteri olur ona tıkla ve soldan setini sec ama tek parca halinde armor a tıklaıp daha sonra örnegin legendery e tıkllayacaksın oradan +7 - +11 vs. yapabilirsin daha sonra itemi sectikten sonra save diyeceksin dedikten sonra karşına saveleyecegin yer gelir orada ultimius shop0 vsvsvs shop tlt yazar shop0 yazan deil diger shop yazanin yanina " 20 " yaz yani shop20 olacak o dosyanin icine kaybet daha sonra shop editor programını kapat ve shop editor dossyasının icinde shop20 metin belgesinin kaydettigin dosyayı ac karşına item ve itemin kodlari cıkar onu oldugu gibi icindeki god + ismi kopyala ve serverinde hangi shopa koyacaksan onun icine yapıştır..,! umarım bu sefer ii anlamışsındır daha acık anlattım bu sefer
  • TşkLer anLadım şimdi
  • Great Server mi Kurcan Kurana Yrd mi edcen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.