Şimdi Ara

MTV de motor gücüne göre de ilave vergi geliyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
1
Favori
21.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.2 TDI 75 HP
  • Bütün varyasyonları ekliyorlar.
    Yaşına göre, motor hacmine göre, şimdi motor gücüne göre (düşük hacimli motordan turbo ile yüksek güç).
    Para yetmezse kaput uzunluğuna, jant çapına, konsoldaki düğme sayısına...
  • Turbo haram beygirdir haram beygirden vergi mi alacak bu dindar hükümet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beantragen

    “Çünkü, motor silindir hacmi arttıkça vergileme artıyor. Onun için birçok firma 1.600 cc motora sahip ama beygir gücü çok daha yüksek araçları piyasaya sokarak rekabette avantaj elde etmeye çalışıyor."

    Ulan demezler mi adamlar o kadar arge,muhendislik kasıyor tork-beygir arttırıp daha fazla satmak için; yine senin kadar kar elde etmiyor.Bu neyin ekstra vergisi?

    Benim bildiğim Türkiye en son serbest piyasa ekonomisine sahipti.Rekabet de mi günah oldu?

    demezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafazakar kardesim, neden ses cikarmiyorsun? Akpye, Mhpye gonul vermis yurttaslarim neden hic konusmuyorsunuz? Biliyorum bu vergi kalemlerini her odediginizde icinizden sayip, sovuyosunuz. Bir kere de rica edin oy verdiklerinizden. Hakkiniz degil mi? O oyun hatrina bir sorun, zaten yeterince vergiyle mukellef degilmiyiz neden ek bir vergi daha istiyorsunuz bakan bey diye. Bir sorun yahu. Bu ayip bisey mi? Insanin ekmeginden kisip gereksiz yere bir kalem daha vergi vermemek istemesi gereksiz mi? Bizler gibi biraz sesinizi cikarsaniz, devlet rahatsizligimizi anlar. Sizlerden ricam vatan haini olmaniz degil, bu ulkede ucu size kadar dokunan birseye artik sesinizi cikarmaniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene fedocu hayinler toplanmis yol yabdilar kilicdar sesekayi batirdu gonyali bilim adamlarimiz 6 gonde borla calisan bukelomon boyali tank yaptilar 1!1!!1





    amaan durmak yok yolmaya devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ki bir haberden küçük bir kesit, bu iş sadece MTv ile kalmayacak gibi.

    "Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, trafik sigortası için yeni modelin üzerinde çalışıldığını duyurdu. Şimşek, sigortacıların tavan fiyat uygulamasından zarar ettiğini belirtti."
  • Ya arkadaşlar niye kimse sesini çıkarmıyor ben anlamıyorum bu kadar vergi nedir saçmalık ötesi

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Markalar bu vergilendirme sistemi için bizi düşünerek 900cc 50 beygir motorlu araçlar çıkaracaklar. Çok yakında yollarda araba yerine bisikletlerle gideceğiz. Harika! Süper güç olmaya adım adım!
  • Bagaj hacmine göre de vergi gelmesi lazım..ne öyle 500 litre bagajları dolasiyosunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otostopcu97

    Muhafazakar kardesim, neden ses cikarmiyorsun? Akpye, Mhpye gonul vermis yurttaslarim neden hic konusmuyorsunuz? Biliyorum bu vergi kalemlerini her odediginizde icinizden sayip, sovuyosunuz. Bir kere de rica edin oy verdiklerinizden. Hakkiniz degil mi? O oyun hatrina bir sorun, zaten yeterince vergiyle mukellef degilmiyiz neden ek bir vergi daha istiyorsunuz bakan bey diye. Bir sorun yahu. Bu ayip bisey mi? Insanin ekmeginden kisip gereksiz yere bir kalem daha vergi vermemek istemesi gereksiz mi? Bizler gibi biraz sesinizi cikarsaniz, devlet rahatsizligimizi anlar. Sizlerden ricam vatan haini olmaniz degil, bu ulkede ucu size kadar dokunan birseye artik sesinizi cikarmaniz.

    MeEeEeEe meee meee (omurgasız yandaş siyasal İslamcılardan duyabileceğiniz yegâne iktidar eleştirisi karından duyacağınız meleme sesi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 15 Şubat 2018; 16:42:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    vergileme ölçütü olarak belirlenen bir unsurun ölçüt olarak fiilen uygulanamamasının doğurduğu boşluğu dolduruyoruz

    boşluk doğurmayan vergi istiyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

    ben hep 75 lik alıyorum

    Senin dacia anca o kadar olur zaten

  • Qasqai im vardı sattım. Hem Trafik sitresinden kurtuldum hemde aç gözlü devletten. Öde allah öde bıktım artık. Bu devlet adam olmaz biz hiç olmayız. Uçak taksi varken çekilmez bu düzen.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Kaza yapana hem trafik hem kaskodan döşüyor zaten daha nasıl zarar ediyorlarmış? Kaza yapmayan adam her düzenlemede daha fazla ödüyor lanet olası. Valla ülkede araç olayına çok aşırı yüklenmeye başladılar millet senede 4 ay arabaya çalışır halde. Eğitim sistemi yok hastaneler patlamış doktorlar istifa edip kaçıyor 1 doktora binlerce hasta yükleniyor. Kiralar aldı başını gitti esnaf ürüne zam geldikçe sıkıntıda. Yetmiyormuş gibi suriyeli yükü var heryerde boş beleş yaşıyolar vergi yok soran yok. Zeytin dalı bittiğinde ülkelerine geri gönderilmeleri şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Siyasal islamcılar hedefim değildir bu yazıda. Onların akıllarını teneşir paklar bana kalırsa. Ben burada milliyetçi yapıya sahip veya demokrat muhafazakar anlayışıyla büyümüş insanları hedef aldım. Ve hiç bir şekil de hiç bir seçmenin me me me diye koyuna benzetilmesini hoş görmüyorum. Onların bazılarının demokratik, özgürlükçü anlayışı kavrayamamasının ve veya uzak durmasının sebebinin bizler olduğunu düşünüyorum. Fikirlerimizi doğru düzgün anlatamadığımız için bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Öyle bir kutuplaştık ki yarı yarıya olduk. İki tarafta birbirine düşman. Yukarı da bahsettiğim hedefim olan topluluğun artık bazı şeylerden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Tam da bu zaman da bu arkadaşlarımıza kin ve nefretle bakmak yerine, birbirlerimizin yanlışlarını konuşup tekrar sarılacağımız bir ortam oluşturmanın doğru olacağını düşünüyorum. 2019'da ise artık demokrasinin kazanıp, ülkenin bir kocaman oh diyip, duygu boşalması yaşayarak kutuplaşmanın sonlanacağına gerçekten artık yürekten inanıyorum.




  • mulina kullanıcısına yanıt
    Toplu taşıma insanlara yetse çoğu insan aracını bırakır ama nerdeee. E5 full çakılı halde metrobüse binemiyorsun. Adamlar öyle bir şehir yaptı ki sağolsunlar hadımköyden küçükçekmeceye kadar binlerce insan hergün iş okul hastane vs. km lerce yol geliyor. Rezillik öyle büyük ki sen beylikdüzü esenyurt gibi dünya boş araziye para için siteleri düktirdin. Bu insanlara iş okul yol altyapı imkanları hazırladın mı? HAYIR tabiki. Bi cumartesi esenyurt ta bi işim çıktı dönüşte e5 e girene kadar çıldırdım valla. Yıkılan binanın yenisini dikmeye kentsel dönüşüm deniyor bu memlekette nerde boş arazi lüks site dikiliyor halka hizmet edecek ne bir kuruluş ne de doğal park yapılmıyor. Bunların gözünü Allah doyursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıyorum da herkes şikayetçi olmaya başlamış. Kimse kusura bakmasın da motor hacmi ve hp ye göre vergi az torka ağırlığa lastik ebatına km de ne kadar yaktığına kadar vergi alınmalı çünkü bizim milletimiz bu zamana kadar ses etmediyse bırakın biraz daha dayasın ona da alışırız.
  • Su istanbulda 3 sene odedigim tum herseye vergiler, faturalar, motosiklet, yemek, kira vs, yurtdisinda kendime is kurup ev falan alirdim :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.