Şimdi Ara

MTB' ye Nasıl Başlanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Herkes gibi çocukluktan bisiklet geçmişim, taşta toprakta hız yapıp dizleri yarmışlığım var. Son zamanlarda fark ettim ki bu olayları halen çok zevkle yapıyorum. Tabi kullandığım bisiklet eski model corvette diye paslı ayarsız eski arkadaşım.

    Dağ bisikleti sürüşleri yapmak istiyorum. Tekniklerini çalışa çalışa orman, patika, arazi tarzı yerlerde adam gibi bisiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum. Çevremde bu işle uğraşan arkadaşım yok, böyle bir gruba nerden nasıl dahil olurum onu da bilmiyorum. İstanbuldayım, yaş 22, üniversitedeyim fakat okulumda bisiklet kulübü aktif değil. Nedir bu işin yolu yordamı ? Böyle yeni başlayan bir grup mu bulmak lazım ne yapmak lazım bilemedim. Etrafa sorup soruşturuyorum buraya da danışayım dedim.



  • ben de senin gibi çocukken çok binerdim bisiklete. şimdi yeni bir bisiklet aldım ve başladım sürmeye. youtubede mtb sürüş virqaj frenleme teknikleri ile ilgili videolar izledim. henüz dağa girmedim şehir içinde kullanıyorum. kendin çalışarak bayağı geliştirebilirsin diye düşünüyorum.
  • Aynen ben de onlara bakıyorum tek başıma sürerim geliştiririm diye düşünüyorum, o sırada da gördüğüm bisikletçilerle konuşup biraz bu hobiden arkadaş edinirim. İleride sürüş parkurlara gitmek 2-3 kişilik bir grupla keyifli olur ancak sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.