Şimdi Ara

MTB bisiklet alıcam bir kaç sorum var yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar köyde kullanmak üzere bir mtb bisiklet alıcam size birkaç sorum var öncelikle bütçem 800 tl size ilk sorum ise alıcağım bisiklet çift amortisör mü tek amortisör mü olmalı bana kalsa çift amortisör daha iyi olur gibi geliyor fakat bir arkadaşım 800 tl ye sakın çift amortisör alma hiç bir işe yaramaz dedi eğer iyi bir çift amortisör almak istiyorsam kesenin ağzını açmam lazımmış bu doğrumu ? ikinci sorum ise bütçeme uygun olarak en iyi kadro malzemesi nedir ilk önce mtb bisiklet olduğu için sağlam ve dayanıklı olmasını birde paslanmamasını isterim son sorum ise alıcağım bisikletin jant boyu ne olmalı 27.5 iyi mi ? sorduğum sorulara sırasıyla cevap verirseniz çok mutlu olurum cevap verenlere şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 16 Nisan 2017; 10:37:55 >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Tek amortisörlü bisiklet köy için iyidir.çift amortisör çok yorar
    -800 tl ye iyi bir çift amortisörlü bisiklet bulamassın.Bulursun ama 2 bin tl'yi aşan bir bütcen olması lazım.Benim bisiklet çift amortisör ama fiyatı biraz uçuk. (benim açtığım konuya bakarsan bisiklet alma maceramı görürsün :) )
    -Bütçene uygun en iyi kadro malzemesi aliminyumdur
    -O bütceye uygun olarak salcano ng serisini önerebilirim.
    -Bisikletin jant boyu 27.5 iyidir.
  • Kilitlenebilir masali bir dag bisikleti isine yarar. Sehir icinde kullanacaksan bosuna dag bisikleti alma. Kadrosu daha agir ve lastikleri daha genis oldugu icin adami yorar. Cift amortisorlu bisiklet kullanmak gercekten gereksiz. Anca downhill bisikletlerinde ise yarar. Downhill yapabilecegin bir vadi de Turkiye'de yok gibi.



    Bu paraya anca Kron XC150 veya 250 bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cift amasor (dandik olanlarindan bahsediyorum) pedala bastiginizda enerji kaybina yol acar baskada bi ise yaramaz hardtail ( on Amasor) alabilirsin kitlenebilir masada alabilrsin ama onceki dedigimden biraz pahali olur lakin butcenide asmaz 2.el temiz bulanilirsin mtbler artik karbon aluminyum karisimindan yapiliyo cogunlugu aluminyum kadrodur zaten bakimini yaptiktan sonra temiz bi bisiklet bulursan kolay kolay paslanmaz uzun surede kullanirsin son soruna gelcek olursak cogu forumlarda tartisma konusudur 29 inc kraldir en iyisidir falan diye yillardir anlatamadim kimseye kendimi sanada ozetliyim eger boyun uzunsa 29 kisaysa 26 al aralarinda fark var elbet 29 un tas ve toprak zemin tutusu daha iyidir tek pedalda daha fazla yol alirsin ama eksileri ise buyuk oldugu icin uzun yolda cok yorar ve agirdir 27.5 ise bunlarin tam ortasidir ama ufak boylular isin gene agir kalabiliyo o yuzden kisa boyluysan 26 al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 17 Nisan 2017; 12:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim fakat aklıma takılan bir soru var çelik kadro aliminyum kadrodan daha sağlam deilmidir ? esasında bir dağ bisikleti alacağım için sağlam olmasını istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptanreis60

    Arkadaşlar öncelikle yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim fakat aklıma takılan bir soru var çelik kadro aliminyum kadrodan daha sağlam deilmidir ? esasında bir dağ bisikleti alacağım için sağlam olmasını istiyorum.

    Aluminyum, celige gore daha hafif ve saglamdir. Daha hafif ve en saglami ise karbondur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.