Şimdi Ara

Mt25 motorumda 02 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi mt25 imde 2-3 kere 02 hatası verdi benzin pompasındandır sildirelim bişey olmaz diye diye hep sildirttiler şimdi 02 sensörünün hata vermesinin sebebi oksijen sensöründende olabiliyomuş bilmiyorum biraz yapay zekaya sordum çok bi kaynak olmadığından o malum yurt dışında bu sorunu yaşayanların falanda bilgilerini topluyo bizim ülkede çok bi yaşayan böyle olur şöyle olur diyene denk gelmediğim için 02 hatası veriyo şimdi en son yamaha premimum a gittim motoru açalım bidaha yanarsa dendi ama motoru açtıracak kadar param yok açıkçası ve motoru kullanmakta istiyorum ama şimdi motorun orjinal egzozu vaken çatara patara sesler çıkartıyo ve motordan çiğ benzin kokusu geliyo ortalamada 4,9 benzin yakmış ben oksijen sensöründen şüpheleniyorum muhtemelen fazla benzin püskürtüyo oksijen sensörü arızalı olduğu için motorun gidişinde vesaire bi problem yok ama yapay zekaya göre bu fazla atılan benzin in bi kısmını motor yakamıyomuş ve yakamadığı zaman motor bloğundan aşşağı inip yağla buluşuyomuş ve yağın koruyucu özelliğini bozup yatak sarmasına sebep olabiliyomuş böyle diyince mantıklı geldi ve motora binmeme kararı aldım ama hem motora binmek istiyorum çünkü bir bir buçuk ay falan servise sokamıycam motoru agresifte kullanan biriyim sizce bu bilgi doğrumu yatak sarma ridki varmı böyle ona göre kullanıp kullanmamaya karar vericem motordan anlayanınız varmı help

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminrxw -- 2 Ağustos 2026; 9:47:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.