Şimdi Ara

Msniniz kac sn'de ekrana geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bişeyi cok merak ediyorum kullandıgınız sistem ve msn versiyonu yazarak bi test yapmak istiyorum herkes 10 sn ayırırsa sevinirim benim düne kadar herşey cok güzeldi yeni sistemimde Msn 8.5 Plus tıklar tıklamaz şakk diye karşımdayı ama 2 gün gecti formattan sonra hemen 3 5 sn arası oynuyor niye oluyor merak ediyorum sizinkileri merak ettim...

• Gören ark. 2 sn ayırıp yazsa olmazmı lütfen merak ediyorum sorunmu degilmi diye 4 5 sn sonra geliyor ekrana program lütfen...
  • Msn live 8.5 Plus ve MSN Discovery 6-7sn arası
  • Msn live 8.5 Plus 4sn
  • Gerçektenmi arkadaşlar alla alla ben boşunamı kendimi yiyorum yani ama ben ilk pcyi aldım 1 ay boyunca Msn 8.5 Plus Live salisede geliyordu sonra bigün bi ark. konuşurken bişeyler oldu böyle kapadım actım sonra 4 5 sn yükseldi anlamadım bende benle alakalı sanıyorum ondan sonra 1o kere format attım ilk format atınca düzeliyor gene hemen acılıyor sonra 4 5 sn geri geliyor cok acayip bişey ama anlamış degilim...
  • 8.5 plus live , 5-6 sn de açılıyor
  • 8.5 plus live .. 4 sn
  • Alla alla bu degerlere bakılırsa benimkide normal duruyor ama pc ilk formatta attktan sonra 1 ay ben nasıl oyle anında acılmasını sagladım anlamadım simdi nasıl oldu ozaman o . direk tıkladıgım an ekrana geliyor anlamadım gerci diger konularda pc gene aynı sadce msn 4 5 sn de acıılyor anlamıs degilim olay nedir teknik bilgisi olan ark. yazarsada sevinirm yani ekrana gec gelmesinin nedeni su olabiliri diye ..

ilgilenen ark. da cok tşkler..
  • 8.1 Plus Live 4sn
  • Arkadaşım senin msnin zaten açık olup da sen simgeye basıyor olmayasın Zaten 4-5sn de açılan bir msni geç açılıyor diye konu açtığına göre, böyle bi şey olmuştur muhtemelen ..
  • oturum açmayı soruyorsan 5 saniye,
    ama messengerdan çıkış deyip tekrar başlatmayı soruyorsan 15 sn fala nalıyor.

msn live 8.1+plus+discovery
  • 8.1 5 sn benimkisi
  • msn 8,5 ilk ekrana gelmesi 1 sn açılış 3-4 sn(plus discovery yok.yalnızca çoklu yama var)
  • msn 8,5 2-3 saniye de açılıyor
  • msn 8.5 live plus acılması 4 sn
  • valla plus var discovery var 7-8 sn sürüyo açılması sürüm 8,5
  • @y.ilker
    Arkadaşım senin msnin zaten açık olup da sen simgeye basıyor olmayasın Zaten 4-5sn de açılan bir msni geç açılıyor diye konu açtığına göre, böyle bi şey olmuştur muhtemelen ..

Komik arkadaş seni.=):P Tabiki öyle bişey değil senin pcin yavaş oldugundan herhalde sen alışkınsın beklemeye o yüzden boşver.

@whamx
    msn 8,5 ilk ekrana gelmesi 1 sn açılış 3-4 sn(plus discovery yok.yalnızca çoklu yama var)

Benimde aynen böyleydi işte şimdi o 1 sn 4 5 sn oldu acılıs gene 3sn bilmiyorum niye..
  • 8.5 live 5-6 saniye filan oluyor işte.
  • 3 sanıye de acılıyor ama acıldıktan sonra 8-9 sanıye cıvarı bı takılma suresı oluyor
  • 8-10
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.