Şimdi Ara

Msn ile ilgili bir sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir arkadaş ile msn üzerinden chat yapıyorduk ;fakat aniden birisi benim nickin üzerinden kesinlikle benim yazmayacağım türden şeyler girmeye başladı.Ben ne olduğunu anlamamış bir şekilde dumura uğradım.İşin ilginç tarafı yazıları yazan kişi chat yaptığım taraf hakkında epeyce bilgiye sahip görünüyordu. Benim sorum şu acaba bu bilgisayarımdaki bir trojan yüzünden mi oldu.Yoksa karşı tarafın benim üzerimde oynamaya çalıştığı bir msn şakası falan mı?(Bu olasılık bana oldukça düşük gibi geliyor çünkü chat yaptığım arkadaşım bu kadar seviyesizce laflar edecek birisi değil)Ayrıca mereak ettiğim benşm gibi başına buna benzer bir şey gelen başka kişiler var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• MSN Discovery'di sanırım... Yüklersen arkadaşının nick'iyle bişiler yazabilirsin... Bana da yaptılar
    çok korkmuştum
  • Hımm umarım öyledir "Banner" zaten o yazıları görür görmez hemen hotmail şifremi değiştirdim(Bu arada sana geçmiş olsun) ve bulunması zor yeni bir şifre koydum. Sistemde etrust 2005 antivirus , outpost firewall ve spysweeper olmasına rağmen bayağı tırstım trojan falan girmiş olma olasılığından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hal 9000 -- 25 Kasım 2005, 19:42:41 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:53:27 >
  • MSN discovery le yapılamaz böyle bişey imkansız karşıdakinin nick i bu şekilde değiştiremez arkadaşlar.

"MSN Fun Maker" yemissindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scout_fearless_Sunet

MSN discovery le yapılamaz böyle bişey imkansız karşıdakinin nick i bu şekilde değiştiremez arkadaşlar.

"MSN Fun Maker" yemissindir.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaRQuE

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

MSN Discovery'di sanırım... Yüklersen arkadaşının nick'iyle bişiler yazabilirsin... Bana da yaptılar
    çok korkmuştum

Bende Bi Arkadası Boyle Kandırmıstım :)
    Fakat Font Ve Rengi Degistiremiyorsun, stantard yazı tipi ve renk.

pekı bunu nasıl yapıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ile ilgili sorun
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:51:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.