Demin msnimi açabiliyordum,msn açıkken pc yi kapat yaptm.Şimdi pc yi açtım msn açılmıo.Sorun gider diyorum,herşey sorunsuz gözüküyo (yeşil tik).Hata kodu: 80048820 Bi yardım ederseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: SouLPhoeniX
Demin msnimi açabiliyordum,msn açıkken pc yi kapat yaptm.Şimdi pc yi açtım msn açılmıo.Sorun gider diyorum,herşey sorunsuz gözüküyo (yeşil tik).Hata kodu: 80048820 Bi yardım ederseniz sevinirim.
bir sistem geri yükleme yapın eger düzelmez ise gecici bir sorundur bir süre sonra acılacagını düsünüyorum...
aynı sorun şu an bende de var, daha yeni oluştu. geri yükleme yapmadan önce biraz bekleyin isterseniz. hotmail.com bile açılmıyor şu an...
şuan bende msn açmayı deniyorum fakat bende de 80048820 hata kodu veriyor
birde pc nizin saati ve tarihini kontrol edin bazen en basit seyler bu tür sorunlara neden oluyor...
MSN nşn geçici sorunlarından bir tanesidir merak etme birazdan geçer
yok saat ayarları tarih ayarları ile olacak gibi değil arkadaşlar dünde buna benzer bir sorun var kendiliğinden düzeldi daha sonra o yüzden beklicez mecbur
aynı sorun ve kod hatası bende de var sinir oldum, aklımdan bir sürü şey geçiriyorum ama bekleyecem. Zamanla düzelir belki bide uğraştığımla kalmayayım
şuan itibariyle msn girmiş bulunmaktayım arkadaşlar pc yeniden başlattım tekrar açtım girdi gecici bir sorun yani uğraşmaya değmez
Sorun giderilmiş güle güle mesajlaşa bilirisinz
Genel bir sorundu. Panik yapmaya gerek yok
şimdide ben giremiyorum bu nasıl bir şans düzelir heralde
Düzeldi sorun kalmadı
evet açıldı...
BENDE DE OLUYOR 2 GÜNDÜR MSN AÇILMIYOR
1 2 SAAT SONRA TEKRAR DENİYORUM BU SEFER AÇILIYOR
DÜZELİYOR KENDİLİĞİNDEN
genel bir hata bir süre sonra kendiliginden düzelir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme