Şimdi Ara

Msn Hata???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin msnimi açabiliyordum,msn açıkken pc yi kapat yaptm.Şimdi pc yi açtım msn açılmıo.Sorun gider diyorum,herşey sorunsuz gözüküyo (yeşil tik).Hata kodu: 80048820 Bi yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLPhoeniX

Demin msnimi açabiliyordum,msn açıkken pc yi kapat yaptm.Şimdi pc yi açtım msn açılmıo.Sorun gider diyorum,herşey sorunsuz gözüküyo (yeşil tik).Hata kodu: 80048820 Bi yardım ederseniz sevinirim.

bir sistem geri yükleme yapın eger düzelmez ise gecici bir sorundur bir süre sonra acılacagını düsünüyorum...
  • aynı sorun şu an bende de var, daha yeni oluştu. geri yükleme yapmadan önce biraz bekleyin isterseniz. hotmail.com bile açılmıyor şu an...
  • şuan bende msn açmayı deniyorum fakat bende de 80048820 hata kodu veriyor
  • birde pc nizin saati ve tarihini kontrol edin bazen en basit seyler bu tür sorunlara neden oluyor...
  • MSN nşn geçici sorunlarından bir tanesidir merak etme birazdan geçer
  • yok saat ayarları tarih ayarları ile olacak gibi değil arkadaşlar dünde buna benzer bir sorun var kendiliğinden düzeldi daha sonra o yüzden beklicez mecbur
  • aynı sorun ve kod hatası bende de var sinir oldum, aklımdan bir sürü şey geçiriyorum ama bekleyecem. Zamanla düzelir belki bide uğraştığımla kalmayayım
  • şuan itibariyle msn girmiş bulunmaktayım arkadaşlar pc yeniden başlattım tekrar açtım girdi gecici bir sorun yani uğraşmaya değmez
  • Sorun giderilmiş güle güle mesajlaşa bilirisinz
  • Genel bir sorundu. Panik yapmaya gerek yok
  • şimdide ben giremiyorum bu nasıl bir şans düzelir heralde
  • Düzeldi sorun kalmadı
  • evet açıldı...
  • BENDE DE OLUYOR 2 GÜNDÜR MSN AÇILMIYOR

1 2 SAAT SONRA TEKRAR DENİYORUM BU SEFER AÇILIYOR

DÜZELİYOR KENDİLİĞİNDEN
  • genel bir hata bir süre sonra kendiliginden düzelir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.