Şimdi Ara

msn 8.00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar msn 8.00 yeni sürümünü kullanan var mı??indircem ama virüs sacarmı dıye korkuyorum ya

• yaw indir bişey olmaz

ben 8.0 ın çıktığı 2. gün indirdim bişey olmadı
  • hım ne özellikleri varmış peki değişik olan nedir
  • bi sorun var sürekli klavye dili en ve tr arası değişiyo

benim bulduğum bu soruna yol yaratan durum karşıdan bi link gelir sen onu açarsan sonra bişey yazmaya kalkınca klavye ingilizce oluyo
  • ya herkes ındrmıs ve cok gzelmıs cevrım içi fln kişiler renklymıs ole duydum:D
  • bende de var güsellmiş
  • ben bunu indirsem smileylerim gözkırpmalarım silinirmi
  • msn niye virüs saçsın

ben de live kullanıyorum bir de dün live msn plus çıktı tam oldu

@atanamayanöğretmen

eski smileyler göz kırpmalar falan kalıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Haziran 2006; 1:10:46 >
  • Kesinlikle sakıncalı bir pogram virüsleri zaman ayarlı olabiliyo.Belki yoktur ama eskisine devam et çok fazla söylenti var.Yüklediğimde bnimde hoşuma gitti 1 hafta sonra bilgisayarım saçmalamaya başladı kaldırdım bilgine.
  • msn 8 i yüklemeyin virüslü

http://get.live.com/messenger/features buyrun inceleyin ve sabit konu olan msn 8 hakkında herşey konusunu bi okuyun şimdiden 7 sayfa boşuna yapıldı dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 26 Haziran 2006; 1:16:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: melihozcan

msn 8 i yüklemeyin virüslü

http://get.live.com/messenger/features buyrun inceleyin ve sabit konu olan msn 8 hakkında herşey konusunu bi okuyun şimdiden 7 sayfa boşuna yapıldı dimi

+1 sakın yüklemeyin

• virüs saçar sinek savar gibi maşallah
  • hey Allhm ya
    quote:

Orjinalden alıntı: lustral

virüs saçar sinek savar gibi maşallah
  • valla ben 2 gün kullandım 8 live beğenmedim daha tam anlamıyla oturmuş değil çok düşüyo açılırken geç açılıyor ve ramden 7.5 in 2 katı bellek yiyor ben beğenmedim bir kaç güncellmesi geçsiz sonra yükleyin derim şu an 7.5 den şaşmayın msnde virus korkusu olan arkadaşlarda microsoftun sitesinden indirin bir sorun çıkacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.