merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Geçen gün bilgisayarıma format attırdım bilgisayarımı aldıktan sonra msn kapalı olduğu halde bana tanımadığım ve kişi listemde olmayan kişiler tarafından anlık ileti geliyor ve tanımadığım kişinin gene oturumunu açtığı bilgisi geliyor. Bilgisayarı aldığımda format çeken kişi kendi msn adresini girmiş ve otomatik oturum aç butonuna açık konumdaydı ben "beni unut" kısmına tıkladım ve kendi msn adresimle oturum açtım ve bu sorunla karşılaşmaya başladım ne yapmam gerek bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
msn yi yeniden kurmayı dene eger karsındaki kişi msn live kullanıyorsa sana anlık ileti yazabilir bunun için senin kişi listende olmasın agerek yok
eski 4.7 sürümüyle ilgili bir sorun bu. program ekle kaldır menusunden wındows bileşenlerinden bunu kaldıra bilirsin. msn kaldır seçeneğine rağmen yine kalkmassa o zaman bilgisayarına mevcut yuklu olan 7.5 yada live sürümünü kaldır ve explorer penceresinde beliren msn iconunu tıkla orada msn karşına gelicektir ve sonrada istediğin iptal etme işlemlerini yapabilirsin ardından yeniden kullanıyor oldugun yeni sürümü yüklersin.
Hangi versiyonu kuracaksanız üstüne değil, silerek kurmayı deneyin. 7.5 tavsiyemdir, sorunu çözdükten sonra tekrar Live yüklersiniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme