Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
12
Favori
47.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende z97 mpower max ac modelini almaya karar verdim. 4790k modelini bekliyorum sadece intelden yoksa hemen gidip alacağım umarım m.2 sata express çevirici aparatı kutudan çıkar da belki biraz olsun performans artışı yakalarım ssd için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ophion84

    bende z97 mpower max ac modelini almaya karar verdim. 4790k modelini bekliyorum sadece intelden yoksa hemen gidip alacağım umarım m.2 sata express çevirici aparatı kutudan çıkar da belki biraz olsun performans artışı yakalarım ssd için.

    Kutusundan çıkanlar bunlar;

     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

    Herhangi bir çevirici görünmüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Mayıs 2014; 23:41:33 >




  • Tez şekilde elime Gaming 5 geçti imzamdaki mevcut sistemime. Kafamı kaşıyacak vakit bulabilirsem, sizlere incelemesini sunacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devilmaybad

    Tez şekilde elime Gaming 5 geçti imzamdaki mevcut sistemime. Kafamı kaşıyacak vakit bulabilirsem, sizlere incelemesini sunacağım.

    Hayırlı olsun.Merakla bekliyoruz.
  • Resimler sana ait sandım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trktlh

    Resimler sana ait sandım



    Belli olmaz her an bana ait olanlarınıda atabilirim karar aşamasındayım şu anda malum z97 çipsetin ömrü daha uzun olacağı için anakartı iyisinden seçmek gerekli mpower max hariç şu an beğendiğim bir model yok z97 de ASUS un z97 formulası çıkarsa belki fikrimi değiştirebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Mayıs 2014; 23:56:57 >




  • Hayırlısı. VII Gene güzelmiş
  • hmmm evet çıkmamış çevirici o zaman o şekilde idare edeceğim alınca bakalım ben kartı beğendim son üç anakartım gigabyte idi şimdi değişikliğe gitmiş olacağım.

    quote:

    Herhangi bir çevirici görünmüyor




  • Gaming 3,5 ve 7'nin farklarını bilen var mı?
  • gaming 7 da optik ses (spdif) çıkışı varmış bununla 5.1 dolby digital ses alabilirmiyim harici ses kartına ihtiyaç duymadan bilen varmı?
  • merak edenler için

    MSI GAMING 3-5-7 KARSILASTIRMA

     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##
  • MSI z97LER VATAN dısındaki yerlerde de satılmaya baslandı

    http://www.teknofiyat.com/?search=gtx670&search=msi+z97&altlimit=&ustlimit=

    inventus,eksen,nova,hepsiburada
  • 4770k ile z97 gaming 7 almayi düşünüyorum. Acaba içindeki dahili ses kartını çıkışı ne kadar kalitelidir? Elimde Creative X-fi Titanium ses kartı var. Bu kart ile eş değer bir ses verilebilir mi? . Teknoloji anlamında kart eskidi fakat logitech Z623 ile oyun ve filmlerde iyi performans formans sunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba

    bir konu hakkında bilgi almam lazım msi z97-5 alabilirim SMART FAN CONTROL programı fanların hızını toplu olarakmı kontrol ediyor max. ne kadar yükseltip düşürebiliyor ? daha önce msi almadığımdan soruyorum asustada belli bir kısıtlama var msi'da durum nedir fan kontrol önemli benim için.
  • incelemeler

    http://www.hwa.com.tr/msi-z97-mpower-max-ac-incelemesi.html
    http://www.anandtech.com/show/7966/msi-z97-mpower-max-ac-review-overclocking-air-water-heatsink-260
    http://www.tweaktown.com/reviews/6371/msi-z97-mpower-max-ac-intel-z97-motherboard-review/index.html
    http://www.tomshardware.com/reviews/mainstream-gaming-z97-motherboard,3824-14.html
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/Z97_GAMING_5/



    MSI’dan Oyunculara, Hızaşırtmacılara, Profesyonellere ve Meraklılara Müjde:

    computex_awards2014Anakart teknolojilerinde dünya lideri MSI, Intel® Z97 ve H97 tabanlı yeni serisinin çıktığını duyurdu. Aralarında Mini-ITX, microATX ve ATX boyutlarının da bulunduğu yeni modellerle MSI anakartlar milyonlarca oyuncu, hızaşırtmacı, profesyonel, PC meraklısı ve işyeri için dünya çapında en iyi seçim olmaya gün geçtikçe artarak devam ediyor. MSI hızaşırtma anakartlarının yeni amiral gemisi MSI Z97 XPOWER AC, yetenekleri ve tasarımıyla hızaşırtmada know-how ve teknolojinin bir arada bulunduğu yeni zirveyi temsil ederken daha şimdiden 7GHz rekorunu kırarak COMPUTEX 2014 Tasarım ve Yenilikçilik ödülünün sahibi oldu. Heyecan verici Z97 GAMING 9 AC ise Xtreme Audio DAC ve Audio Boost 2 ile şimdiye kadarki en iyi tümleşik ses çözümü sayesinde oyuncuların tercihi. MSI’ın klasik siyah-mavi renklerine gönül vermiş olanlar ise birçok özelliğin rekabetçi bir fiyatla bir araya geldiği Z97S SLI PLUS modelini tercih edebilirler. Sistemini yükseltecek olanlar için de bekleyiş sona eriyor. 4. ve 5. Nesil Intel® 1150 soketli işlemciler de MSI Z97 ve H97 anakartlar tarafından desteklenecek.

    Hükmedin, Fethedin, YOK EDİN!

    Mini-ITX, microATX ve ATX boyutlarında bulunabilen 10 yeni model ile MSI’ın yeni Z97 GAMING anakartları, birçok yeni özelliği temsil eden karşı konulmaz çekiciliğe sahip yeni bir heatsink ile geliyor.Hız, ses ve kararlılık üzerine odaklanan MSI GAMING, gerçek bir oyun sisteminin tüm gereksinimlerine, hatta çok daha fazlasına sahip! En iyi ses deneyimi için Xtreme Audio DAC, USB Audio Power ve Creative Sound Cinema ile güçlendirilen Audio Boost 2 ile donatıldılar. Hız tarafında ise bütün GAMING anakartlar tümleşik M.2, SATA Express ve Killer™ LAN çözümü ile geliyor. Guard-Pro ve Military Class 4 sayesinde özenle test edilen bileşen ve materyaller ihtiyacınız olan kararlılığı sunuyor. Intel 4.Nesil Core işlemcilerine uyumlu MSI’ın yeni Z97 GAMING anakartları, oyun gücünün gerçek anlamda vücut bulmuş hali!



    Tüm MSI Z97 GAMING modelleri için: game.msi.com

    Dünya Rekorlarını Altüst Edin

    Z97 MPOWER MAX AC, Z97 MPOWER MAX AC ve Z97 XPOWER AC, güçlü ve sağlam yeni heatsink tasarımı ile rakiplerine görüntü ve dokunuşta da fark atıyor. Z97 MPOWER MAX AC ve Z97 XPOWER AC modelleri, su soğutma için hazırlandı. Ancak tasarım, özelliklerin önüne geçmiyor. Her model, üst seviye kullanıcılar ve uç noktada hızaşırtmacıların 7/24 performans beklentilerine uygun olarak üretildi. MSI Z97 XPOWER AC ve Z97 MPOWER MAX AC modelleri şimdiden 7100.89 MHz ile 7GHz rekorunu kırdı bile! MSI Z97 XPOWER AC ise bu yıl COMPUTEX 2014 Tasarım ve Yenilikçilik ödülünün sahibi oldu. MSI, hızaşırtmada oyunun kurallarını değiştiriyor!


    MSI Z97 anakartlara ait tüm detaylar için: oc.msi.com

    Kararlı, Son Derece Verimli ve Sayısız Özelliğe Sahip

    Mini-ITX, microATX ve ATX boyutlarına sahip 16 yeni modelle yeni MSI Z97 Classic anakartlar, teknik yeteneklerinin yanında birçok özellikle de geliyor. Güvenilir ve hızlı Intel® Gigabit LAN, birden fazla ekran kartı kullanmak isteyenler için resmi Nvidia® SLI™ desteği, tercih edilen cihazlara sunulan esnek çözümlerle 10GB/sn’ye ulaşan en hızlı depolama performansı için tümleşik M.2 ve SATA Express ve titizlikle seçilip ağır şartlarda test edilen bileşenlerle yüksek kararlılık için Guard-Pro ve Military Class 4 bunlardan yalnızca bazıları.




  • Z87 den z97 ye geçmenin hiç bir artısı olmaz olsa bile yeni nesil anakart ddr3 olmaması gerekir diye düşünüyorum
  • Gaming 3 te islemciye voltaj verebilirirmiyi manuel olarak g43 gibi degildir dimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son aldığım habere göre

    Z97 GAMING 9 AC
    Z97M GAMING (MATX)
    Z97I GAMING AC (MINI-ITX)
    Z97 PC MATE

    15 Gün içinde Türkiye'de satılacakmıs
  • ee yok mu kullanan eden bu anakartları? kimse almamış sanırım bende başka.

     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ophion84 -- 8 Haziran 2014; 22:48:32 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.