Şimdi Ara

## MSI Z87-G45 GAMING/ANAKART KULLANICILARI KULÜBÜ ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
15.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Sizi anlıyorum 10 ping fark az değil moral bozucu bir durum. Lakin alt yapıda sorun yok demişsiniz ancak benim ömrümün Türkiye' nin altyapısının düzeleceği günü göreceğine inanmıyorum. Hattınız ttnet ise yarın bile bugünden çok farklı değerler alabilirsiniz. Yok ben süperonline fiber kullanıyorum diyorsanız geriye tek bir seçenek kalıyor oda ethernet kartının sürücüsü ki bu da çok zayıf bir ihtimal. Bu anakartı kullanıpta pingim yükseldi diyen bir tek sizi gördüm açıkçası garip bir durum bir değişiklik olursa bizi bilgilendirin.
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    Daha önce ttnetin alt yapısıyla alakalı geçen sene çok problem yaşadım. Fibernet 20mbit kullanmama rağmen ne olduğunu anlamadığım bir sebepten dolayı pinglerim 700-800' çıktı yaklaşık 5-6 ay gibi böyle devam etti. Aramadığım şikayet etmediğim yer kalmadı. En son 1-2 ay önce ne hikmetse birden düzeldi. Girdiğim haritlarda en düşük ping 68 lerde geziniyordu. TR deki serverlarda ki pingler 36 civarında seyretmekteydi.

    Bu anakartıda öyle bir hevesle aldım ki anlatamam. Killer sayesinde bu pingleri daha stabil hale geleceğini düşündüm. Belki bu donanım işini hakkıyla yapmakta ama dediğiniz gibi yine bu ttnetten kaynaklı bir durum olabilir. Önceki yaşadığım durum aklıma gelince olabilir dedim. Nedir bu TTNET ten ÇEKTİĞİM
  • Arkadaşlar bu g45 gaming anakart biosunda ramleri nasıl ayarladınız. Ben pek yapamadım, yani ram overclock yapmak istiyorum, biosun resmini koyabilen olursa daha makbule geçer.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    ttnet yüzünden mağdur olan bir tek sen değilsin emin ol. Türkiye' nin her yerinde tonla sorun yaşayan oyuncular var bunlardan biride benim mesela. Kars' ta ikamet ediyorum altyapının tamamı bakır kablo ve tahmini belkide 20 yıllık belkide daha eski. Yağmur yağar ping yükselir havalar ısınır ping yükselir bu altyapı ile stabil olması imkansız zaten. Dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz ama en kötü hizmeti alıyoruz malesef. Bu yüzden üzülme emin ol pingin kartla alakalı değil şu an alınabilecek en güzel anakartlardan biri zaten.
  • sayaras kullanıcısına yanıt
    Kasa değiştim şu an sistemim kurulu değil yoksa yardımcı olurdum acele etme istersen bir kaç gün bekle kasam gelsin haberleşiriz yardımcı olurum.
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    ttnet tekel oluşturmuş zaten. sistemimden memnunum kartı da zaten dedim ya büyük bir hevesle aldım. pingleri böyle görünce keyfim kaçmadı değil. nisanda sözleşmem bitiyor. bu defa vın deneyecem bakalım.:)
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Vın mı Hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum gerçekten denemek lazım. Bugün yine ülke genelinde sorun vardı iki hattımda kesildi müşteri hizmetleri meşgul çalıyordu. Online oyunlarda tad almak için metro hat şart onada 3000 tl para istiyor adamlar.
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    Denemekten zara gelmez özelliklede Turkcell vın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Denedikten sonra mutlaka yorumlarını bekliyorum merak ettim yoksa sırf şu ping olayı için bende vın alabilirim
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    An itibari ile denemekteyim ve VIN hikaye çıktı. Haritalarda ki en düşük ping değeri 101 olarak görünmekte. Başka bir bahara başka bir internet alt yapısı ile tanışmamız dileğimle.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sonuç bekliyordum açıkçası ülkemizde neye elimizi atsak kuruyor hiçbir şeyin tadı yok maalesef sağlık olsun
  • kardesler benide ekleyin araniza foto atcam haftasonu bekleyin g45 e kurban olurum ben ve ilk sorum geliyor nvdia ve ati yi ikisini birlikte kullanabiliyor muyuz ve de ankarttan cok memnunum sistemimi kisaca ozetliyorum
    4670k i5
    Msi z87-g45 gaming
    G-skill 2400 mhz cl10 8gb ram
    R9 270x toxic
    Corsair 128 gb gs ssd
    Haf 912 plus 750 watt 80+

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haswellmania H kullanıcısına yanıt
    Eklemesini istiyorsan konu sahibine PM at bizde buradan yazdık 1 aydır ekleyen olmadı konu sahibi konuya pek sahip çıkmıyor doğrusu.
  • i5 4670k alsam bu anakartla
    içinden sogutucu ile kaça çıkar o.c yaparsak?

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595 su an kullandıgım amd de noctua nh-u12p var (http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595)
    bunu taksam daha mı fazla çıkarım?

    ram olarak gskill 1600mhz cl9 almıstım ama simdiki anakartta calısmadı
  • fod F kullanıcısına yanıt
    Karton oc performansı iyi ancak iyi bir sonuç için işlemcinizin oc ye yatkın olması gerekmektedir. Düşük voltajda yüksek ghz. Alırken batch kodlarına göz atın derim.
  • Ben suan stock fanla 4.4ghz de turbo kapali bir sekilde kullaniyorum ramleri ise sag birinci ve ucuncu slota takman daha iyi olur belki o zaman gorebilir anakartda keske wifi de olsaydi iyiydi ama tek eksisi o baska eksisi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklersen sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eklersen sevinirim
  • arkadaşlar s.a. benide eklerseniz sevinirim. daha yeniyim sitede. ne nedir bilmiyorum.hatalarım şimdiden affola :)
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    Konuya dahil olan arkadaşlar var konu senin ama hiç uğramıyorsun bile ilgilen biraz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.