Şimdi Ara

MSİ Z370 GAMİNG M5 INTEL Z370 400mhz (OC.) DDR4 soket 1151 ATX ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILIK BOSE MIE2 KULAKİÇİl KULAKLIK Siyah
    Bluetooth kulaklık alacağımdan satıyorum. Çok temiz kullandım. Ne kadar temiz olduğunu ancak görünce anlayabileceksiniz. Yanında 3 kulak boyu için aparatları vardır. 2 farklı cihaz için kablo ( poşetindedir hiç kullanılmadı ) ve taşıma kılıfı da verilecektir.

    İstediğim fiyat : 449 TL

    Aşağıda başka bir siteden kopyaladığım özelliklerini okuyabilirsiniz.
    Bose® MIE2 Mobil kulaklıklar, Android, BlackBerry ve Windows telefonunuzun hem ses kalitesini hem de kullanışlılığını bir üst seviyeye taşımak için tasarlandı. Çağrıları tek bir tuş dokunuşu ile cevaplayabilir, pürüzsüzce çağrılarınız ve müziğiniz arasında geçiş yapabilir ve tüm bunların keyfini Bose kalitesiyle çıkarabilirsiniz.

    Daha net ve iyi ses

    Bose® MIE2 Mobil kulaklık, ses performansında, alışıldık mobil kulaklıkların ulaşamayacağı yükseklikte bir standart oluşturuyor. Tescilli TriPort® akustik kulaklık yapısı ile birlikte çalışan daha iyi bir akustik tasarıma sahiptirler. Böylece müzik kulağa daha yumuşak ve doğal gelir. Çağrılarınız da, tek bir mono kulaklıktan duymak yerine stereo duymanın verdiği rahatlıkla daha nettir.

    Tek tuşla geçiş. Hands-free konuşma.

    Telefonunuz çaldığında, müziğinizi durdurup, çağrınızı cevaplamak için sadece cevapla/sonlandır tuşuna basmanız yeterli. Mikrofon, sesinizi, mikrofonu ağzınıza doğru tutma ihtiyacı olmaksızın net bir şekilde alır. Başka bir dokunuş ile çağrınızı sonlandırın ve müziğiniz kaldığı yerden devam etsin.

    Siz koşarken yerinde durması için tasarlandı

    Tescilli StayHear® silikon kulaklık uçları, yürüyüş, egzersiz ve diğer hareketli spor aktiviteleri sırasında daha sabit bir kulak içi yerleşim sunar. Gelişmiş materyaller ve tasarım kulaklık uçlarının, doğal bir şekilde üst kulak kıvrımının şeklini alarak, kulağın içine yerleşmesini sağlar. Saatlerce rahat kullanım sağlamak için kulaklık uçları üç ayrı boyda gelir.

    Ayrıca StayHear® kulaklık uçları, kulaklığın kendisine de daha sıkı bir şekilde bağlıdır. Genel olarak, çağrıları cevaplama ve cep telefonunuzdan müzik dinlemek için daha güvenilir bir deneyim sağlarlar.

    Daha dayanıklı

    MIE2 kulaklık, tasarımında kullanılan gelişmiş materyaller ve üretim teknikleri sayesinde artık her zamankinden daha dayanıklıdır. Hepsi sizin için daha kalıcı kaliteyi sağlamak için bir araya geldi. Her bir kulaklık, Bose'un performans ve dayanıklılık standartlarına uyduğundan emin olmak için ciddi testlere tabi tutuldu.

    Popüler telefonların çoğu ile uyumlu

    Bose® MIE2 Mobil kulaklık, iPhone, Android, Blackberry ve Windows telefonların en son versiyonları ile uyumludur. Ayrıca kulaklıklarınızı saklamak ve korumak için elverişli çantası ile gelir.

    Daha sabit kulak içi yerleşim

    Tescilli StayHear® kulaklık uçları ile doğal bir şekilde üst kulak kıvrımının şeklini alır ve kulağın içine yerleşir.

    Entegre mikrofon

    Kolay cep telefonu iletişimi için. Sesinizin net duyulması için mikrofonu tutmak zorunda değilsiniz.


    Cevapla/Sonlandır tuşu

    Mikrofonun arkasındaki bu tuş, tek bir dokunuşla çağrıları cevaplayıp, aynı hızla müziğinize geri dönebilmenin rahatlığını sunar.

    Gelişmiş akustik tasarım

    Müziğinizin kulağa daha yumuşak ve natürel gelmesini sağlayan yeni bir kanal içerir.

    TriPort® akustik kulaklık yapısı

    Sadece Bose'da bulunan bu tasarım, küçücük, kulak içi kulaklıklardan derin baslar ile tonal olarak dengeli ses üretir.

    Güvenilir kablo yapısı

    Günlük kullanımın zorluklarıyla başa çıkabilmesi için esneklik ve dayanıklılığı arttırır.

    3.5 mm adaptör

    Farklı cep telefonlarıyla uyum için.

    Geniş kapsamlı uyumluluk için açılı fiş

    Apple® iPhone dahil içeri doğru giren kulaklık girişi olan cep telefonlarıyla uyum için tasarlandı.

    Koruyucu taşıma çantası

    Kulaklık ve MP3 çalarınızı taşımak için. MSİ Z370 GAMİNG  M5 INTEL Z370 400mhz (OC.) DDR4 soket 1151 ATX ANAKART MSİ Z370 GAMİNG  M5 INTEL Z370 400mhz (OC.) DDR4 soket 1151 ATX ANAKART MSİ Z370 GAMİNG  M5 INTEL Z370 400mhz (OC.) DDR4 soket 1151 ATX ANAKART
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 449 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.