Şimdi Ara

MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
7
Favori
70.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MSI Türkiye

    Merhaba,

    Öncelikle kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgi için bir kez daha teşekkür ederiz.

    Sisteme görünen "Activity Ends" ibaresi sadece kampanyaya başvuru sürecinin sonlandığını ifade etmektedir.
    07/07/19 - 18/08-19 tarihleri arasında kampanya koşullarında belirtilen seçili anakart modellerini, yetkili satış noktalarından alanların ödüllerinin gönderim süreçleri devam etmektedir.

    Burada bahsi geçen "ödül vermeme" gibi bir durum söz konusu değildir. Başvuru onayından sonra ürün iadesi yapanlar dışında, başvuruları onaylanan herkesin hediyeleri gönderilecektir.

    Kampanyaya katılırken kabul ettiğiniz, şartlar ve koşullar kısmının 4. maddesini tekrar hatırlatmak isteriz.

    quote:

    iv) Etkinlik Şart ve Koşullarını kabul edin ve MSI’ın belgenizi onaylamasını bekleyin. Onaylama süreci 14 işgünü sürebilir. Katılıma uygun olduğunuz onaylandığında, uygun ürün kayıtlı adresinize postalanacaktır. Gönderilerin tarafınıza ulaşması 8 hafta veya gümrük işlemlerine bağlı olarak daha uzun sürebilir.

    https://tr.msi.com/Promotion/i-Love-You-3000-AMD


    İlgili maddede gönderim süreci 8 Hafta + gümrük işlemlerine bağlı olarak sürecin uzayabileceğini belirtmesine rağmen, MSI Türkiye ofisi olarak sürecin en kısa sürede sonuçlanması için gayret gösteriyoruz.

    Şu ana kadar 4 parti toplu ürün gönderimi gerçekleştirdik. 5. parti yarın ofisimize ulaşacaktır. Tedarik sürecinde yardımları için Cooler Master ekibine buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

    Yarın itibariyle, başvuru sırasında göre, her gün soğutucu gönderimi yapmayı planlıyoruz. Cuma akşamı itibariyle başvuru yapanların büyük bir kısmının gönderimleri tamamlanmış olacaktır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. MSI X570 anakartlarınızı ve Cooler Master sıvı soğutma kitlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
    Bilgi için teşekkürler peki,

    Aynı kampanyaya dahil olan kulaklık hediyelerinde durum nedir?

    16 Temmuz'da kayıt yaptırdım MSI 100P Kasa için ve 3 Eylül olacak herhangi bir ilerleme olmadı. Şuan baktığımda ise "Activity Ends" ibaresi var.

    Bizi kulaklık promosyonu içinde bilgilendirir misiniz? Ayrıca süreç neden bu kadar uzun sürdü?

    Teşekkürler.




  • Valla bende ağustos 14 de sipariş verdim mpg x570 edge i 26 sında elime ulaştı şimdi aklıma geldi bunun birde soğutucu hediyesi vardı diye:) '' Fatura tarihi 7 Temmuz - 18 Ağustos 2019 arasında olmalıdır.'' burdan geçerli ama ''Tüm kayıt ve talep işlemlerinin en geç 26 Ağustos 2019 (dahil) tarihinde tamamlanmış olması gerekmektedir.'' buradan geçersiz galiba başvurum kaydım promosyon falan gözükmüyor.Gerçi msi global de hala promosyon var gözüküyor ama bilemedim.Neyse parasını virir bi nzxt kraken alırık artık geçti bolu pazarı oldu bizim iş :)
  • Allah senden razı olsun kardeşim ya dediğin gibi yapınca awaiting receive yazısı geldi. Şimdi beklemeye devam...
  • ressam2121 R kullanıcısına yanıt
    Bi deniyeyim dedim bende olmadı hala no resuld bende.
  • MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye!

    Bende de durum bu şekilde, bu kadar zamandır bekliyoruz sonuç yok ortada. Hayır gönderilmeyecekse belirtilsin bir daha msi almayalım.
    Gönderilmeyeceğini bilsem 1930Tl verip bu anakartı alacağıma bir ay önce 2030TL'ye Asrock X570 Taichi alırdım.
    Geç de olsa umarım gelir gönderirler yoksa MSI defteri GTX1070TI ve MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI 'den sonra kapanır bende.




  • Zaten en çok belirsizlik insanın canını sıkıyor. MSI gibi bir şirketin bu tip promosyonu yönetememesi cidden normal bir durum değil.

    Özellikle su soğutucu alamayanlar için durum daha vahim, herkesin eli kolu bağlı direk beklemede kurduğu yeni sistemin tadını çıkartamadan.. Kulaklık için biraz daha beklenir, bekliyoruz da
  • içinizden 240R eline ulaşan var mı? gönderim bekleniyor diyor elinde sonunda gelir de kulaklıklar da hiç birşey yazmıyor o insanın canını sıkıyor en azından onları da onaylasadar da içimiz rahat etse
  • Aynı problemi bende yaşıyorum, technopatta bununla ilgili bir konu açtım sonra farkettim burdaki grubu. Hepimiz. Activity ends yazısına matematiğimizi kullanarak bakmaktayız sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım kargoyu, hala bi ses seda yok:) Yani yapmasaydınız keşke böyle bir promosyon cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

    Aradım kargoyu, hala bi ses seda yok:) Yani yapmasaydınız keşke böyle bir promosyon cidden.
    Bende aradım gelen giden yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 4 Eylül 2019; 11:31:33 >
  • 20 Temmuzda ürün kaydı yapmıştım geçen hafta onaylanmıştı. Aradım MNG kargoyu hala yok adıma bir kargo. Bakalım bu hafta gönderilir umarım
  • Hediye gelecek olan ML240R soğutucusunu satmayı düşünenler varsa bana bu kampanyadan gelecek olan ML240L üzerine 200 TL nakit vereceğim. İlgilenen varsa PM atabilir.
  • Varmı bir gelişme kulaklıklarda ?
  • xbrainx kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece promosyon kodunu onaylamislar. 10 usd. Onun haricinde bir gelişme yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xbrainx

    Varmı bir gelişme kulaklıklarda ?
    hiçbir gelişme yok, msi register sitesine girip 4 işlem yapamaya devam... tabiki boş boş bakarak :)
  • Bende de hala Activity Ends yazıyor. Destek bölümüne 1 hafta önce yazdım hala cevap bekliyorum. Gerçekten böyle bir firmaya yakışmayan hareketler sergiliyorlar. Fikir güzel icraat ilgisiz ve yavaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrankJefferson

    Bende de hala Activity Ends yazıyor. Destek bölümüne 1 hafta önce yazdım hala cevap bekliyorum. Gerçekten böyle bir firmaya yakışmayan hareketler sergiliyorlar. Fikir güzel icraat ilgisiz ve yavaş.
    Su soğutmam geçte olsa geldi, Steam cüzdan kodum geçte olsa geldi. Şuan sadece kulaklığım kaldı oda geldi mi tamamdır. Verdi mi bu zamana kadar? verdi fakat iyi organize etti mi? kesinlikle hayır. Yönetemedi bu işi.
  • MSI Türkiye kullanıcısına yanıt
    3 gün önceki mesajınızda yer alan 'Yarın itibariyle, başvuru sırasında göre, her gün soğutucu gönderimi yapmayı planlıyoruz. Cuma akşamı itibariyle başvuru yapanların büyük bir kısmının gönderimleri tamamlanmış olacaktır.' ibaresinin son durumu nedir acaba?
  • Az önce mngyi aradım hala bişey görünmüyor haftaya kaldı heralde artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mng yi aramaya utanır oldum he. Sistemi stok fanla kurdum fakat sıcak çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.