Şimdi Ara

MSI VR601 - VR610 [ANA BAŞLIK - İNCELEME - YARDIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menwe

    Öncelikle 2 yılı aşkın msi vr601 kullanıcısıyım.Ses problemini bende yaşadım açtım fanı temizledim soğutucu aldım düzeldi.Şuan wireless problemi çekiyorum wireless aktif ettikten 10-15 dk sonra bilgisayar kasmaya başlıyor.Şuanda kablolu bağlantı ile bağlanıyorum hiç bir sorun yok her şey güzel.


    Xp kullanıyorum.
    Kullandığım Soğutucu:
    http://www.****.com/product.php?id_product=767

    Hocam bende 2 yıldır kullanıyoru. Wireless sorunu olmadı hiç ama kapak sallanması sorunu olduğu. Kapak sallandığı için 4 defa servise yolladım. Değişim içinde yolladım fakat değişim yapmadılar laptopu. Sizde böyle bir sorun oldu mu?




  • hocam kapak problemi derken ekranla laptopu birbirine bağlayan 2 tane yer var onu mu diyorsunuz?onu diyosanız o durum da sakat bende gevşek biraz zar zor duruyo gibi..
  • kapakta boşluk var şuan bir gün tutmayacak duruma gelebilir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manwë

    kapakta boşluk var şuan bir gün tutmayacak duruma gelebilir..

    Aynen onu diyorum hocam. Bu laptopların tek sorunu bu galiba. 2 Yıldır kullanıyorum tek sorunum dediğiniz gibi boşluk var. Bilgisayarın içini açığ menteşeleri sıkma gibi bir olağanımız var mı acaba. Denemeyi düşünüyorum. Sırf kapak sallanması yüzünden 4 defaya yakın servise gönderdim bilgisayar'ı.
  • Valla hocam kapakta benimde sıkıntım var.Hani bakıyorum da benim yapabileceğim bir şey değil sanırım.ASUS N61JA 240 dv modelini bu hafta içi alacağım.Geldiği zaman bunu tamire kalkışıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manwë

    Valla hocam kapakta benimde sıkıntım var.Hani bakıyorum da benim yapabileceğim bir şey değil sanırım.ASUS N61JA 240 dv modelini bu hafta içi alacağım.Geldiği zaman bunu tamire kalkışıcam.


    Hocam bugün Yanlışlıkla laptop yere düştü sağ alt kasa köşesi çatladı dvd Rw kapaı çıktı ve kapakta meydana gelen küçk bi çatlama var. Servis bitti ne yapabilirim bir bilginiz olabilir mi acaba?
  • arkadaşlar benim de elime bu laptoptan geçti, acaba işlemciyi core 2 duo larla değiştirebilir miyiz mesela bir T7400 ile?
  • https://www.msi.com/Laptop/VR601/Specification

    Bende bu ürünü kullanıyorum 3 GB RAm 160 GB HDD ile
    Ama 240 GB SSD Takabilir miyim aceba ? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum
    Yardımcı olabilir misiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.