Şimdi Ara

MSI Viper GK30 279TL İTOPYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İsteyenler bakabilir

    https://www.itopya.com/msi-vigor-gk30-mekanik-hisli-turkce-rgb-gaming-klavye/


    350-400 ara bandında idi, amazonda da geçen GK20 ile indirimde bu fiyata düşmüştü şimdide itopya da düşmüş. Çok büyük bir indirim değil ama yinede indirim. Klavye'de güzel mecha-membrane




  • Bu mu yoksa HyperX Alloy Core membran mı? Amazon fiyatı 367TL

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaseenstyle

    Bu mu yoksa HyperX Alloy Core membran mı? Amazon fiyatı 367TL

    Bence bütçeye bakıyor arada %40 fiyat farkı var yani. Ben genelde yurtdışındaki fiyatlarına bakıyorum ikiside 35-40$ civarlarında fiyatları var biri 280 tl biri 370 tl.

    İki klavyede mecha-membrane aynı tip sanırım. HyperX'in bir modelide sadece membran galiba. o sadece Membrane klavye ise yani düz klavyeden bir farkı yok o 370 tl lik modelin. Mecha-membrane ise anca eder o fiyatı.


    edit: baktımda o 340 tl şuan ve sadece membran gibi gözüküyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 6 Eylül 2021; 21:19:58 >
  • İtopya'da alloy core'un tipi mecha-membran görünüyor. Esasında mecha-membran olayı biraz göz boyama. Membran klavyeyi mekanik hissi verilsin diye sesleri clicky yapılmış gibi. Aslında bu benim tercih etmediğim bir durum. Mekanik alamasam da bari sesleri klikli olsun istemiyorum. Aksine sessiz bir klavye istiyorum. G105'in basma hissi hiç hoşuma gitmemeye başladı. O yüzden klavye arayışına girdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaseenstyle

    İtopya'da alloy core'un tipi mecha-membran görünüyor. Esasında mecha-membran olayı biraz göz boyama. Membran klavyeyi mekanik hissi verilsin diye sesleri clicky yapılmış gibi. Aslında bu benim tercih etmediğim bir durum. Mekanik alamasam da bari sesleri klikli olsun istemiyorum. Aksine sessiz bir klavye istiyorum. G105'in basma hissi hiç hoşuma gitmemeye başladı. O yüzden klavye arayışına girdim.

    Öyle birşey yok, mekanik sesleri az olsun isterseniz yani bütçe 3-4X yükselmesi lazım, o fiyata zaten bakmayın bile bunlara. Mecha-membranın olayı göz boyama ile alakası yok. Anlatması yıllar sürer şimdi burda, sessiz membran klavye istiyorsanız, 300-400 tl ye bile gerek yok, logitech k120 bile yeter bence.

  • Mekanik sesleri az olsun değil, özellikle mekanik gibi ses çıkarsın istemiyorum. Bahsettiğiniz klavye de düşük profil basma tepkisi alamayacağınız bir klavye. Oyun oynarken o benim işimi pek görmeyecektir. Her neyse burası zaten sıcak fırsatlar bölümüydü. Tavsiye başlığı açayım anlatmasının yıllar sürmeyeceği arkadaşlar cevaplandırır zaten. Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.