Şimdi Ara

MSİ Takırtı AciL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..
    MSİ Takırtı AciL

    MSİ Takırtı AciL

    Dostlar sizlerden ricam bu önemli şimdi ben bunun kasasını açıp ssd taktıktan sonra herşeyi kurdum laptoptan arada bir ses geliyor küçük o da şöyle bir ses bir yayı elinle vurursun da bir ses gelir o ilk andaki ses geliyor kasadan böyle tık diye sonradan aklıma geldi böyle bir ses ancak fanlardaki çubuklardan gelir fanlara baktım laptopun fanlarını bana bakacak şekilde kaldırdım o hani normalde az fan veren varya laptop acıkken sağdaki fan o fanın sol kısmında en sol çubuğa yapışık gri bir sünger gibi birşey var sizden ricam ona bakar mısınız sizde de var mı elim yanlışlıkla mı dokundu ssd takarken yoksa öyle var mıydı ?

    Resimleride attım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenLemon -- 21 Mart 2018; 8:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Laptopta mekanik olarak çalışan ve ses üreten iki bileşen vardır hocam: HHD ve fanlar. Bahsettiğin HDD'den değil fan kanatlarının bir yerlere sürtmesinden kaynaklanıyor. Kapağı tekrar açıp temas eden yeri tespit ettikten sonra düzeltirsen sorunu çözebilirsin.
  • aynısı ssd taktıktan sonra bizim asustada oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o fan otomatik devreye girince çıkan ses. Mekanik disk varken o sesi pek duymazsın. Bende de Ge73 7rd var mekanik disk varken o dediğin sesi duyamıyordum. Mekanik diski çıkarıp ssd taktıktan sonra tamamen sessizleştiğinden otomatik devreye giren fanın ilk dönüşü hızlı olduğundan o sesi duyuyorsunuz. Endişelenecek bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.